Copiluti de mai-iunie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Cristina, pina la urma tu esti in tara sau inapoi in Singapore?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
lucas spune:
buna dimineata,
fi-miu este la gradinita de aproape 2 h inca nu au sunat sa vina sa-l i-a cineva. sper sa sune a bine.
andutzymultam frumos pentru topicul deschis, m-am inarmat cu rabdare, dar sa fie al naibii daca nu iti vine sa innebunesti cind il auzi plingind.
Androix spune:
Am vazut si eu the bucket list e frumos da nu am plans in schimb am plans la the life of david gale, e mai vechi un pic. Si ieri am vazut gone baby gone regizat de ben affleck si cu frac-su mai mic in rol principal care e muuuult mai bunut decat el
Lucas si Andra, bafta cu gradinita!
Bai, deci dati-mi un sut in fund sa ma duc sa ma interesez de gradi
Andreea mama de Filip si Georgia
Aurasa spune:
Vreau si eu un sut mare ca tot zic sa merg sa vorbesc si... timpul trece si eu stau fara sa fac nimic.
Pana una alta, uitati aici ce hai e la mine in casa; Alexandru sare la Catalin sa il gadile si se lasa gadilat de el. Nebunie. Azi am gatit ca turbata: ciorbita cu pui de tara pt. pitici, pilaf cu pulpite si iepure la cuptor cu mamaliguta. Si Copiii au fost oarecujm linistiti.
Deci filmulete:
Marea gadileala
Martie 2008
omustata spune:
babygirl-felicitari pentru noul job! Dar spune-ne si noua ce vei face. Nu stiu de ce, dar eu ramasesem cu impresia ca si anul trecut iti gasisei un job.
lucas-iti trebuie rabdare multa cu gradinita, dar trebuie sa rezisti si-ti garantez ca va fi bine. Eu o lasam pe Maya plangand si plangeam si eu in masina si a durat destul de mult. Chestia este ca asta cu plansul revine din cand in cand, dar acum se potoleste imediat dupa ce plecam.
Daniela-am tot vrut sa-ti zic ce frumoasa este Isa in poze. Sper ca este bine acum. Si am vazut in pozele tale niste mucenici moldovenesti de am murit de pofta.
Aurasa, Mercedes-aveti niste copii foarte frumosi.
mynicegirl-a fost o mare bucurie pentru mine sa vad ca ai revenit in forta si cu diamant pe deget . Cred ca uneori barbatii au nevoie cateodata de o pauza pentru a-si da seama ce greu le este fara cea de langa ei. Arati super!
Maya este bolnava a treia oara luna asta! Deja ma lasa nervii. De fapt acum suntem bolnavi toti 3. Cred ca de cand a inceput anul mai mult a stat acasa decat la gradinita si platesc si babysitter si gradinita. Ma ruineaza. Dar asta nu ar fi nimic, macar sa stiu ca-i este bine. Acum are si otita, ochii i se lipesc, nasul ii curge, tuseste rau de tot, dar febra nu are decat foarte mica, cam 38 si nu creste. Chestia asta ma deprima rau de tot. Cred ca dorm 3 ore pe noapte.
Va las pentru ca mi-e rau si nici nu stiu cum rezist azi la servici. IN plus, iar are Maya babysitter nou si ma gandesc numai la ea saracuta.
Olga si Maya (28.05.2005)
babygirl spune:
Androix, da, cautam gradinita. cochetam cu gradinita unde merge alexia(monu), dar tocmai am gasit pe net www.gradinitavise.ro/webgal.php" target="_blank">Gradinita Vise care este mai aproape, pe str cu socrii(nu ca m-ar avantaja acest aspect..)
Maine? Adica veniti maine? E perfect si in timpul sapt, dar ma gandeam ca in we se vad si taticii. Cum ti-e tie mai usor. Just let me know..
omustata, ai PM
Tdi spune:
proba...
Edit: nu stiu de ce nu-mi apareau ultimele 2 pagini de mesaje, am ramas socata sa vad ca de ieri la ora 5 cand a zis Nelia ca nici ea n-are glow n-a mai scris nimeni nimicutza...mah, bine ca am facut proba si e ok.
Sanatate multa bolnaviorilor!
La multi ani tuturor taticilor!
Succes la gradinita copilasilor incepatori!
...Si un shut de incurajare mamicilor care mai au de cautat!
Noi ne pregatim de Pastele catolic, mai am cateva zile la dispozitie sa fac una alta...curatenie generala fac saptamanal deci aici m-am scos, mai dau o lustruiala la geamuri si e ok, vreau sa termin rufele de spalat, calcat si pus la loc si sa mai infrumusetez putin casa. De potol poate ma risc la miel, n-am mai facut niciodata dar vad ca-mi iese bine tot ce gatesc asa ca am prins curaj! Monu a pus o reteta faina cu niste oua in gelatina si la subiectul respectiv am mai gasit niste idei dragute (oua umplute-soricei si altele) asa ca poate ma chinuie harnicia si pe mine.
Gata, ma duc la treaba, o scot si pe pitik afara ca e soare, chiar daca e destul de frig si bate vantul, sper sa nu ia ceva.
Pupam, o zi buna tuturor!
lucas spune:
Adina foarte frumoasa este gradinita, si noi am cochetat la un moment dat, dar pentru noi este prea departe. programa e foarte misto si nu e scumpa.
gradinita la care se duce Matei (adica Doamne ajuta sa se duca in continuare) am ales-o pentru un singur motiv: este la 5 minute de casa, doar traversez. si ma ajuta mult mai ales in perioada asta de inceput cind nu stii ce criza are! fiind aprope mama doar coboara din bloc.nu este mare sunt foarte putini copii. la grupa lui sunt 6-7. in toata gradinita sunt maxim 30. si ma gindesc ca rata imbolnavirilor poate scade.
Matei azi a stat inclusiv la masa de prinz, si a mincat supa cu taitei!!! adica aia de acasa are pietre in ea de nu vrea sa manince, da vad ca acolo a ingurgitat. ma rog, banuiesc ca nu mai mult de 3 linguri da tot e bine! a zis d-na educatoare ca a mai miirit de 2 ori dar s-a rezolvat. cind s-a dus mama sa il ea, el vroia sa iasa in curte la joaca cu educatoarea de mina, drept pentru care i-a spus bunica-si : nu plec!
acum e acasa si cinta bate vintul si face cu miinile prin aer.
inca nu ma bucur ca nu se stie miine ce sentimente il apuca! azi a fost ceva nou, poate se razgindeste! (doamne fereste, imi musc limba)
omustata sar'mina ca te gindesti la noi, imi prinde tare bine! mai ales de la mamici cu copii de aceeasi virsta si care au trecut prin asa ceva, mai ales ca in voi am incredere.
monu spune:
Lucas, despre ce gradi este vb?
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
babygirl spune:
lucas, sa fie tot asa! eu am deja emotii mari. intai sa gasim ceva potrivit, apoi sa ne si primeasca. in 1 aprilie musai sa mergem amandoua la "munca". maine dimineata merg sa vad vise, iar vineri la bamboo, unde este alexia(monu)