Copiluti de mai-iunie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Gabitza, am vazut florile, foarte frumoase. Ca sa nu mai spun ca m-ai facut sa visez la locuri mai calde cind ai descris ziua de astazi! Nu mai vreau sa ma mai pling de cum e la noi, ca m-am saturat eu, darminte voi. Sint -12 grade si cu asta am spus tot!
Beatrice, am vazut pozele, foarte frumos, dar am simtit frigul de aici. Bafta multa cu serviciul, am vazut filmuletele de pe Ramii tinar. Si am vazut si site-ul sa stii, dar nu am apucat sa scriu nimic. Si citesc tot ce scrii, cum adica nu te baga nimeni in seama pe aici!?!
Cloreta, felicitari ca ati scapat de pampersi. Si Tudora a facut lucrurile cam la fel, brusc, fara prea multe pregatiri, chiar daca mai tirziu decit media sau asa mi s-a parut mie. E ca si cum le gindeste mult si le face o data, in cunostinta de cauza.
Danelutza, Tdi, vazut bunatatile pregatite! Mai e cazul sa va spun felicitari!?! Superbe! Sper ca munca voastra sa fi bucurat invitatii si sa le fi minghiiat bine papilele gustative.
Loreen, Elisor, voi ce aveti de nu mai scrieti si pe aici. Mi-am dat seama ca Loreen nu a mai scris de mult si ca imi lipsesc mesajele ei haioase cind am citit ca va minca pisica ouale-soricei daca le va face. Sper numai ca nu scrieti din lipsa de timp, nu din alte motive!
Cam atit am retinut, sigur s-a scris mai multe, dar ma opresc aici, ca fetele vor desene la calculator si eu ma duc la treburi, ca sa profit de liberul lui Octav, sa mai stea cu copiii si sa mai fac si eu ceva prin casa, nefrecata de maimutoii nostri!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Deschid subiect nou imediat.
Capitolul 71
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)