Copiluti de mai-iunie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitzam spune:
Clara, imi place de tine asa cu limbarita
Cat de simpatica este gargarita ta, auzi, omulet rosu
Eu apuc sa fac curat pe balcon cam o data, de doua ori pe an, si dupa aceea ma apuc sa pozez si sa ma laud, ca sunt mandra de ele
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mygirl spune:
A fost super la gradi!!!!
Mi-a dat sotzul raportul, Alex a fost f incantata, a inceput sa planga cand a auzit ca tb sa mearga acasa. A mancat tot(nici nu ma asteptam altfel), plus extra o portie de ciorbita. A desenat o floricica si a primit bulina. Sunt putini copii in grupa, sala e spatioasa si...gradi e de stat!!! Sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine, sa nu ia buba si sa fie la fel de incantata si de acum incolo!
Dupa-amiaza ne intalnim la babygym cu trupa vesela- Delia, Stefan si Maria.
Uff...ma simt mult mai usurata, de fapt din cauza emotiilor cred ca am dat jos un kil.
Cloreta, felicitari ca ati scapat de ultimul "viciu bebelusesc", acum ai o adevarata domnisoara. Simpatika faza cu omuletul rosu, bogata imaginatie au copiii.
Gabitza, cum ajung acasa ma apuc de jumulit violetele. Nici nu stiu ce culoare au, am "furat" frunze de pe unde am apucat si s-au prins bine, abia astept sa vad floricelele.
Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)
ChrisDun spune:
Nelia, apropo de deductiile tale logice de cand spalai geamurile: eu de multe ori m-am gandit ca probabil am interactionat sotzul meu pe vremea cand eram copii mici si misunam in Parcul Moghioros. Intr-o seara chiar am vizionat toate diapozitivele lor, gandindu-ma ca poate din intamplare au prins pe fundalul pozelor si o bucatica relevanta cu mine sau cu ai mei… dar n-am gasit nimic : (…
Gabitza, eu nu-s (si nici nu sunt sanse sa fiu) si am aceeasi problema cu olita Carinei … pana acum vreo luna nu pateam chiar asa, dar parca e din ce in ce mai rau
Mygirl, asa deci: “raportul complet” a fost pozitiv Nici n-aveai de ce sa iti faci griji, daca Alex era atat de nerabdatoare sa reinceapa gradi… Felicitari pentru fetita cuminte !
Clara, felicitari pentru cataratoare, si pentru ca ati scapat definitiv de pampersi. E tare Garga cu “omuletul rosu” !!
Apropo de pampersi – ce soiuri de scutece mai cumparati ? Eu am inaugurat ieri Huggies (d-aia Disney, erau singurii pe care i-am gasit in Metro), pentru ca mi-e si frica sa iau Pampers cu “fresh lotion” … Noi ii mai punem pampers doar cand doarme…
Am vrut acum sa votez pozele din concurs, dar pc-ul meu se misca ccc ca un kur (pardon de expresie!) si cred ca o sa reincerc maine dimineata… Pana atunci, dau un recapitulativ al pozelor, si daca nu va regasiti in el va rog sa ma trageti de maneca (pentru ca sa am mura-n gura maine, cand votez ):
pagina 2 - Saryta, florentina, tora
pagina 7 – gabitzam: "A venit primavara"
pagina 8 - cloreta
pagina 9 – gabitzam : "Bucurie”
pagina 20 - androix si elisor
pag 23 - mercedes
pagina 24 - elisor
pagina 25 si 37 - danelutza
pagina 27 - Lili si cloreta
pagina 38 - mercedes
Va pup, sa aveti o saptamana frumoasa !
gabitzam spune:
Eu am ramas de mult pe Huggies Superflex. Cred ca la bb2 tot din astia o sa-i iau, ii folosim de vreun an la Andrei si ma multumesc mai tare decat Pampers.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ChrisDun spune:
Am votat acum, mai putin poza Torei, pe care n-am reusit s-o identific ...
In schimb, am gasit o multime de poze superbe, de copii frumosi... dar n-am votat decat pentru grupul nostru... deocamdata... Si mi se pare o idee foarte buna sa se treaca si nick-name-ul in descrierea pozei...
Gabitza, eu am luat Huggies nr. 5 ... cei "superflex" ce sunt ? Sunt altfel ? Sunt cumva chilotei ?
Chiar m-ar tenta sa gasesc chilotei - am luat odata de la Pampers "Let's go" (parca), si mi-au placut tare, dar sunt cam mici de fata mea...
Tdi spune:
Ciao gagici! Cum ati petrecut week-endul? Sper ca sunteti toti ok!
Eu am cam exagerat cu munca si sunt varza, am spatele aproape blocat si mainile umflate si dureroase, concurez cu Danelutza!
Va invit la bunatati:
www.dropshots.com/Tdi_Potoale#date/2008-03-24/00:01:08" target="_blank">oua in gelatina si www.dropshots.com/Tdi_Potoale#date/2008-03-24/00:00:15" target="_blank">shoricei
si altele.
Mercedes spune:
tdi- ce fain ti-au iesit ouale mai ales cele cu gelatina!ne dai retetele? spune-mi ochisorii soriceilor sunt din piper?
Ah si inca ceva vroiam sa te intreb - te doare spatele din cauza oboselii acumulate? ... te intreb deoarece pe mine nu ma prea lasa spatele de la operatie incoace.Oare ar fi ok sa merg la un masaj acum( ma refer la spate nu din acela anticelulitic)
gabitza- felicitari pentru flori si balcon!
ChrisDun-felicitari pt. raportul cred complet referitor la poze, e mult mai usor asa..Daca mai e cineva sa spuna.
cloreta- ai o domnisoara ce mai, felicitari!
mygirl-felicitari pt. prima zi de gradi!
Bia saptamana trecuta nu a fost la gradi din cauza manutei si nici azi ca le-au dat liber atat la scoala cat si la gradi din cauza pastelui catolic.
Apropo de pasti si oua, cele care nu ati sarbatorit acum incercati sa-i implicati si pe copilasi la vopsitul oualor si pus de actibilde, sa vedeti ce mandri vor fi de ei.
Si apropo de cei trei ani petrecuti impreuna , eu cred ca sunt un picut mai multi chiar 4 cu unele fete de la aspirante si venite aici la mamici, copiluti..Tin minte la un moment dat io ma vaitam ceva si androix frumusel fara sa ma supere mi-a spus ca: sunt sigur gravi si e ok... nu mai stiu exact cuvintele adresate.
Eram fericita si intre timp mi se confirmase liniutele si totusi nu vroiam sa ma despart de fetele de la aspirante. Acum mai citesc pe acolo si sper din tot sufletul ca toate fetele de acolo sa ajunga la mamici.
Cloreta spune:
Mda, am terminat cu reinstalarea lui papuc insa imbecilul ala de program in care sunt obligata sa lucrez merge nu
Danelutza, Tdi, aveti grija de voi mai fetelor ca sanatate nu prea ne da nimeni. Eu cand ma uit la mana mamei ma gandesc la Danelutza si cand o vad intepenita de mijloc ma gandesc la Tdi da' voi sunteti tinere rau, asa ca mai usurel.
Oana, succes si felicitari in acelasi timp, puteam sa pun pariu ca o sa ii fie bine Alexandrei la gradi, este un copil asa de sociabil si de dragut, prietenoasa, zici ca e mai mare, pe mine m-auimit cand am vazut cum se poarta.
Pupa fetele din Constanta din partea mea, distractie placuta.
Noi mai avem cateva bucati pampers in traista, pe bune daca mai tin ]minte cand am cumparat ultma data, la cat de des foloseam.
Chris, multumim pentru vot, Tora e cu trei caprite sau asa ceva, oricum sunt trei pui in poza. Si eu am votat o gramada de poze, am luat-o de la sfarsit astazi, insa a trebuit sa eliberez calcu pe care stateam ca imi sosise colegul si il tineam din treaba cu pozele mele:)
Adina, asteptam vesti si de la tine cu gradi.
Sunt frustrata ca nu pot lucra, am nervisori zau
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze
Danelutza spune:
Teddy si eu am vrut sa fac oua in gelatina, dar am ramas doar cu cojile de la oua goale, ca nu m-au mai tinut miinile . Iar "soriceiii", i-am ochit pentru petrecerea ploadei
Cloreta cred ca Teddy o sa se mute mai aproape de mine, iar la batrinete ne sprijinim una de alta ca sa nu cadem , ca parca avem amindoua motor si vrem sa ne incintam italienii, de nu avem astimpar sa ne odihnim
Dispar, la bucatarie, ca mi-au plecat musafirele autoinvitate si am oale si ulcele peste tot
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
monu spune:
Tdi, m-ai terminat cu ouale. Sunt superbe! si soriceii. Poate explici asa mai lento pt mine cum fac cu gelatina aia.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.