Copiluti de mai-iunie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pozele mele sunt la pagina 7, "A venit primavara", cu niste ramuri inflorite in Piata Sfatului din Brasov. Si la pagina 9, poza "Bucurie", cu Andrei si Costi hlizitzi

Andra, imi pare rau ca ai probleme cu Dragos cu adaptarea la gradinita. Incep sa am si eu emotii pentru momentul acela.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

eu asa am votat:
pagina 2: saryta, florentina, tora
pagina 8: cloreta
pagina 7-9: gabita
pagina 20: androix si elisor
pagina 24: elisor
pagina 25 si 37: printesa mea

altceva nu am mai vazut, daca mai sint, astept sa votez

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Lucas, ai EEPC?:))
Mie mi-a dat Danelutza lista cu locurile pe pagini

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gabitza, daca ai noroc sa gasesti o gradinita cu pedagogi buni, nu ar trebui sa fie probleme. deja incep sa cred(dupa ce mi-au zis cred 100 de oameni) ca problema se afla si la Dragos, dar mai ales in "personalul calificat" de acolo, care au pus eticheta unui copil dupa nici 2 saptamani. Uite AICI intrwaga poveste.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Andra bafta la gradinita cu Dragos, poate daca ai schimbat locul, ati schimbat si norocul, e posibil sa-i placa si sa nu fi fost locul lui la gradinita cealalta.

Gabitza casa de piatra in continuare. Uite de asta noi am avut si cununia si nunta pe data de 25, ca sa nu uitam , doar ca au fost la o luna diferenta. Iar botezul Isabellei l-am avut tot pe 25.

Olga M multumesc pentru complimentele la adresa domnisoarei mele. Cit despre mucenici... i-am mincat
Sanatate multa tie si Mayei. Si eu sint racita bocna, noroc ca Isabella se simte bine, tura asta a trebuit sa fac doar eu febra , adica asta noapte

Fran a inceput sa priceapa, ca daca pleci ii aduci jucarii, de aia nu mai plinge. Buna intrebare: mai ai ?

Lucas aici nici nu-i primesc sa doarma la prinz in primele luni, trebuiesc dusi doar de la 8.30 la 11.30, asta pentru acomodare, doar ca sa se joace.

ChrisDun mie mi-a venit sa platesc o amenda ca eram pe linga trecerea de pietoni, dupa vreo 4 ani, ce-i drept amenda era platita, dar nu eram stearsa din catastiful lor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

gabitza,casa de piatra! Nu am retinut, tot la Cantacuzino nasti? Intre timp l-au numit sef de sectie pe neonatologul Craciun, oricum tare bine ar fi sa nasti pe tura lui,e super om si super medic!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Da, Andra, tot la Cantacuzino o sa nasc, ca tot la dr. Dumitrescu merg.
Eu tot votez in album tot ce recunosc si tot ce-mi place. Dar de-abia am ajuns la pag. 25.

Edit: la pagina 27 este Sergiu al lui Lili
La pagina 38 este Bianca lui mercedes.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

OlgaM, multa sanatate tie si Mayei. Ma bucur ca scrii, m-am speriat ca nu ai sa mai intri.
Andutzy, am citit tot subiectul deschis de tine cu gradinita, imi pare rau ca treceti prin asta, eu sunt din tabara celor care cred ca nici educatoarele nu sunt f pricepute/rabdatoare.

Am uitat sa va s[un ca mai am o poza la pagina 27, am vrut sa va povestesc de cand am trimis ca mi-au pus comentariu: la mare un baietel :)))))))) Intre timp au schimbat si daca nu imi spunea Danelutza ca a inceput votarea cine stie cand aflam, mi-a iesit de tot din minte.
Si abia dupa ce am trimis pozele mi-a traznit sa pun una de la intalnirea de la Muzeul Satului de anul trecut, i-am cerut permisiunea Adinei pentru ca ea a facut pozele. Numai ca nu puteam trimite mai mult de doua, iar ea a fost prinsa cu alte treburi si probabil a uitat sa trimita. Era fainuta una din pozele cu piticii pe banca.

EU intru cam pe shest asa si scriu ziua ca daca am vrut birou luminos stau la un loc cu sefu':))))

Va pup

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

Cloreta si pina la urma e baietel la mare sau fetita ? ca sa stim ce votam.

Am votat si pozele de care a spus Gabita.

Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Mergi la inceput

Helou, unde ati disparut... m-ati lasat sa bolesc de una singura . Am febra 38.8 , sper sa nu se ridice mai mult .
Acum sa mai spun... la craciun cu miinile bandajate, iar duminica de pastele catolic cu febra... si mai am si musafiri . Poate renunta, daca le spun ca nu ma simt bine ... dar nu cred

Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Mergi la inceput