*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! AM REWUSIT!!!
VA invit sa va uitati cum am petrecut si noi.

GUGU de LUCA

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157604135784524" target="_blank">poze botez si petrecere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Salutare zuzici!

GUGU de LUCA

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

www.flickr.com/photos/12054829@N04/sets/72157604135784524/" target="_blank">ttp://www.flickr.com/photos/12054829@N04/sets/72157604135784524/POZE BOTEZ SI PETRECERE

da reply with quote la mesajul meu si copy paste la link ,du-l in profilul personal
POZE BOTEZ-PETRECERE

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ufff mai fetelor cand va vad in rochite asa stramt mor de invidie :-)....glumeam :-) numai ca am plecat la cumapaturi singurica si m-am intalnit cu o cunostinta care vine fericita la mine pune mana pe burta si zice "vai ce dragut ai un bb" si eu plina de nervi :am unul de 2 luni acasa in patut .........si mi s-a intamplat de 2 ori

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

cred ca Luca e tare mandru cu asa mamica frumoasa. iti sta tare bine in rochita, iar Luca, un adevarat fat-frumos. si tortul mi-a placut tare mult. ce mai atata, avem alaturi inca o familie reusita , dar sa sti ca tot n-am reusit sa vad pozele de la link-ul tau, ci de la cel pus de Ereena

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
poze botez
cat am crescut...

Mergi la inceput

EREENA MULTUMESC!

GUGU de LUCA

www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157604135784524" target="_blank">poze botez si petrecere

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ereena

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Salutare zuzici!

GUGU de LUCA

www.flickr.com/photos/12054829@N04/sets/72157604135784524/" target="_blank">ttp://www.flickr.com/photos/12054829@N04/sets/72157604135784524/POZE BOTEZ SI PETRECERE

da reply with quote la mesajul meu si copy paste la link ,du-l in profilul personal
POZE BOTEZ-PETRECERE

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

cred ca acum e bine

GUGU de LUCA

POZE BOTEZ-PETRECERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Neata si o saptamana buna la toata lumea!
Lala,multam de pont.Am inceput sa numar pampersii pe care ii uda Tzamburica si i-am facut ceai,aseara a baut 100ml deodata,era insetat,dragul de el!
Ma cam ingrozesc citind cat papa bebelusii vostri,150,180ml,ce e aia?!?Puiul meu a baut doar o data 120,in rest cate 30,60,90!
Irlandeza,frumos programul pediatrei,dar cum ti se par 7 mese la san si 2 bibe de cate 30 sau 60 pe zi?Eu nu stiu sa apreciez cat papa la san,dar completare nu vrea prea des,de vreo 2 ori pe zi,restul formulei o arunc.Se satura puiul meu sau nu?!?Dar de ce nu plange si doarme linistit sau priveste tavanul la fel de linistit?
Tzamburica al meu se pregateste sa devina model,mananca putin si des,ca sa nu se depuna!
Angi,sanatate multa!Pupi e un scump!

Carmilia si Alex,puiul mic

Laptele de mama tine si de sete,de aceea vine mai apos la inceput.
Mai degraba ii era foame daca a baut 100 ml de ceai.Uite asa scade productia - cu ceai si completare.Cand "vrea completare" ii oferi sanul?
Cand Khalid vrea sa pape ii dau san chiar daca a mai mancat cu 10,15,30 etc min inainte.Trebuie sa ai rabdare si calm doar.

Poze
Poze Khalid

www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

da Gugu, acum se vad pozicile voastre

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
poze botez
cat am crescut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Monica (doc) multumesc pentru raspuns,am citit dar nu am mai apucat sa raspund.Am cautat zilele trecute prin malluri magazinul si nu l-am gasit,m-am uitat si la ei pe site.In schimb mi-am gasit un sutien (nomal nu de alaptat) dragutel (alb) cu sarma jos (daca nu are sarma nu mi le sustine) marimea 40E.Mi se pare un picut mai mic decat imi trebuie mie.
Oricum te pupic mult.Si pe Serbanel.

Poze
Poze Khalid

www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

Tudor multumeste cu un zambet fetelor care l-au felicitat.

Iry tare mi-e teama ca si Tudor ajunge la antibiotic intravenos din cauza bubitzelor...s-au intins pe toata burtica, pe fata s-au inmultit si s-au suprapus parca asa ca ieri seara am fugit sa-l vada dr...nu i-a placut, a zis ca nu e de la caldura, ar aduce cu eritem alergic...i-a dat Triderm si mi-a zis sa-i fierb lucrushoarele si sa-l spal cu cloramina (si aici mi s-a rupt firul...nu stiu ce concentratie si de frica sa nu-l ard nu am fol cloramina)...Tridermul e tare controversat la bebe asa mici (medic asistent universitar la dermato nu e de acord sub nici un chip cu el, dar pe Tudor l-au dat si in maternitate cu Triderm). I-am facut mai racorica in camera noaptea, am renuntat si la sacul de dormit, ziua il tin mai dezbracat, il sterg cu musetel de 3 ori/zi...sper sa scape de antibiotic! In rest a iesit bine la control...are un hematom la manutza care nu s-a retras...a venit din maternitate cu el si dr a zis sa-l urmareasca...nu stiu ce e cu el...arata ca o bobitza de piper vanata sub pielicica...

Si despre mine: am inceput gym dimineatza cate 15 minute...peste 2 saptamani incep programul de calanetics...

sa nu uit: La multi ani micutzei Paty!!!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Incearca sa-i faci baitza in apa cu bicarbonat, poate o sa ajute.
Si noi ne-am luptat cu o dermatita care s-a ameliorat astfel. Eu l/am dat si cu un lapte de la DUKRAY, exoderma se numeste, si am scapat.

GUGU de LUCA

POZE BOTEZ-PETRECERE

Mergi la inceput