*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (9)
Raspunsuri - Pagina 6
irinouka spune:
alina, ma bucur din toata inima ca ati depasit momentul critic din relatia voastra. cu siguranta, fiecare dintre voi a inteles ceva din toata povestea iar lucrul asta conteaza cel mai mult.
nu zice nimeni acum ca tre'sa dezvolti o relatie cu fosta lui iubita dar nici sa iei foc de fiecare data cand afli ca au mai conversat. sper sa va mearga din ce in ce mai bine iar schimbarile pe care le-ai remarcat la el sa fie durabile. permanente, de ce nu?
te pup tare-tare!
miri, e grozav ca se poate! ce bine ca nea murphy n-are mereu dreptate! tzoc!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Carmilia spune:
Miri,Irinouka,dr respectiv era medicul de familie,pediatrul mi-a zis alta,mai buna,sa hranesc copilul cum a invatat el acum 40 de ani,cu program,la 4 ore in prima luna si 5 in a doua,si intre timp numai ceai,iar de la 12 seara la 6 dimineata somn.In rest,plans cat doreste.Evident,eu nu m-am uitat la ceas si i-am dat papa la cerere,metoda pe care pediatrul meu nu o aproba.Si incep sa-i dau dreptate.Dupa orarul lui as dormi si eu ca omul,dar faza cu plansul de foame...Am fost la el la 3 sapt,nu avea cantar si nu m-am mai dus.Poate ma mai duc,desi vaccinul de 2 luni il face dr de familie,nu?
Irinouka,dar ai sanul plin de "galme",respectiv canale pline?Altfel,dr meu zice ca nu-i de ajuns lapte!Si mai zice ca mai toti copiii iau mai mult de 750 gr in prima luna,cat scrie la carte,si trebuie profitat de primele luni la maxim!
Carmilia si Alex,puiul mic
gugushtiuc spune:
Salutare zuzici!
GUGU de LUCA
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
www.flickr.com/photos/12054829@N04/sets/72157604135784524/" target="_blank">ttp://www.flickr.com/photos/12054829@N04/sets/72157604135784524/POZE BOTEZ SI PETRECERE
gugushtiuc spune:
Incerc si eu sa pun popze de la botez dar nu prea-mi iese
GUGU de LUCA
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
www.flickr.com/photos/12054829@N04/sets/72157604135784524/" target="_blank">POZE BOTEZ SI PETRECERE
softurela spune:
quote:
Originally posted by Ereena
revin........am stat si am intors problema pe toate partile........deci la bibe papa ,poate pt ca vine mai repede?inseamna ce eu sunt de vina? pana acum se ineca ,am vbreo 8 canale la fiecare san si vine (sau venea) laptele repede ,sa se fi schimbat ceva? nu ii mai place la san? Doamne ce de intrebari ........poate ar trebui sa merg la medic dar astia de pe aici se uita sa nu aiba rosu in gat si il cantaresc la control ,buna ziua si-un praz verde.........nu dati cu pietre ca ma vait ca o bleaga dar sa vezi ca ai laptic si bebe vanjos, ca doar nu-i un piticut sa oboseasca , si el nu papa cum trebuie.....
Matei
Ti-am raspuns acum o saptamana vizavi de problema ta. Din ce imi spui tu este exact acelasi lucru care s-a intamplat si la mine. Initial copilul nu sugea decat dintr-un san, cel cu 4-5 canale, cel de-al doilea cu 9-10 era refuzat prin urlete. Prin urmare papa doar la cel unde curgea mai greu. Ca urmare faptului ca nu manca prea bine productia a inceput sa scada si ulterior plangea ca ii curgea prea greu. Cum o dadeam tot rau era, ba prea repede, ba prea incet. M-am chinuit asa cateva zile, urlete, foame, etc pana am decis sa renunt si am inceput sa ma mulg ziua si sa-i dau lapte muls la biberon. Asta se intampla cand fetita avea o luna jumatate. Desi in toata perioada asta a fost alaptata la biberon, acum, dupa 6 saptamani de alaptat la biberon imi papa exclusiv la san, e cumintica si fericita. Nu mai plange, nu mai refuza e chiar multumita. Nu stiu care e motivul, probabil faptul ca a mai crescut si jetul de lapte nu mai e o problema pentru ea. Recunosc ca se mai ineaca cateodata dar in nici un caz nu mai urla. Scuzati "urla" dar efectiv asa facea.
Nu te sfatuiesc in nici un fel, copii sunt foarte diferiti unul de altul. Eu ti-am prezentat povestea mea, la mine asa a fost, a revenit la san dupa 6 saptamani de alaptat exclusiv la biberon si asta pentru ca jetul de la biberon(tetine AVENT nr.2) era mai mic decat cel de la san. Fetita mea are acum 3 luni.
Succes !
Ereena spune:
softurela, multumesc frumos de raspuns. am zis ca trebuie cantarit bb si daca a luat bine in greutate nu ma mai stresez , asta e , ma conformez cu trezitul noaptea mai des ,dar daca nu aluat bine atunci vedem ce solutie gasim
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
grati.ela spune:
Tudor multumeste cu un zambet fetelor care l-au felicitat.
Iry tare mi-e teama ca si Tudor ajunge la antibiotic intravenos din cauza bubitzelor...s-au intins pe toata burtica, pe fata s-au inmultit si s-au suprapus parca asa ca ieri seara am fugit sa-l vada dr...nu i-a placut, a zis ca nu e de la caldura, ar aduce cu eritem alergic...i-a dat Triderm si mi-a zis sa-i fierb lucrushoarele si sa-l spal cu cloramina (si aici mi s-a rupt firul...nu stiu ce concentratie si de frica sa nu-l ard nu am fol cloramina)...Tridermul e tare controversat la bebe asa mici (medic asistent universitar la dermato nu e de acord sub nici un chip cu el, dar pe Tudor l-au dat si in maternitate cu Triderm). I-am facut mai racorica in camera noaptea, am renuntat si la sacul de dormit, ziua il tin mai dezbracat, il sterg cu musetel de 3 ori/zi...sper sa scape de antibiotic! In rest a iesit bine la control...are un hematom la manutza care nu s-a retras...a venit din maternitate cu el si dr a zis sa-l urmareasca...nu stiu ce e cu el...arata ca o bobitza de piper vanata sub pielicica...
Si despre mine: am inceput gym dimineatza cate 15 minute...peste 2 saptamani incep programul de calanetics...
sa nu uit: La multi ani micutzei Paty!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
gugushtiuc spune:
Zuzucu indurati-va careva de capul meu sec si spuneti-mi si mie cum pot sa pun pozele de la botez sa le vedeti si voi ca tampesc aici langa calculatorul asta!!!
GUGU de LUCA
http://www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157604135784524
gugushtiuc spune:
Oare acum se vad?
GUGU de LUCA
www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157604135784524" target="_blank">poze botez si petrecere
remiclea spune:
Gugu, daca dai clic pe link-ul tau de la semnatura iti apar pozele cu Luca? mie imi apar pozele cu fetita mea
de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
poze botez
cat am crescut...