Muresence...la apel :) (8)
Raspunsuri - Pagina 5
Biancas spune:

ce fain![]()
http://www.youtube.com/watch?v=XKCO8aIxG2Q
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Buna dimineata,,
Olim eu credeam ca glumesti cu intrebarea aia deaia nu ti-am raspuns nimic.
Criss la ora 5 nu aveai somn?
Eu la lucru...acum mi-am pus o farfurie de mancare ( rosie, castravete, parizer si urda) le combin dar numai azi
. Ieri am mancat doar parizer si sana de dimineata. Si aseara am mancat spanac cu gratar
. Trebuie sa dau cel putin vreo 5 kg jos pana plec sa am ce pune inapoi
Ar trebui sa imi laud fiul pt ce a facut ieri dar tac si nu zic nimic ca daca il laud se schimba treaba. Oricum a facut fapte bune
No si cam atat.... o zi buna sa aveti
Bianca![]()
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
La 5 ma trezesc in fiecare zi.
Criss si Alex (11.05.2003)
Criss75 spune:
Mai fetelor, sa va spun ceva, am inceput sa ma gandesc serios la posibilitatea de a mai avea un bebe.
brigita spune:
[quote]Originally posted by Criss75
Mai fetelor, sa va spun ceva, am inceput sa ma gandesc serios la posibilitatea de a mai avea un bebe.
[/

quote]
BRIGITA mami de
TIMEA(13.11.2001) si
ADRIENN(16.10.2004)
poze ... alte poze...
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Criss75
si daca scri mic-mic crezi ca nu citim??
eu una te sustin 100%. la semnatura vezi bine de ce...
hai, curaj!!!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
olim spune:
eu fac 4 ani ca am inceput acu 2 ani faculta, si o sa am liceenta si tot, asa ca nu ma bucur foarte tare, dar asta e![]()
Eu nu am intrebat ce terminam, dar specialitatea este inginerie economica.
criss

super daca te gandesti la un bebe sigur o sa fie o bucurie pentru toti mai ales pentru Alex.
pupam fetele,
mami si Alex
Biancas spune:
Cand a scris Criss ca are motive intemeiate de a nu mai face copii credeam ca nu mai poate si deaia nu mi-am dat cu parerea
. Dar acum spun ca ...un copil nu e copil
Doi copii sunt altceva...te simti mai implinita
. Eu intotdeuna m-am gandit asa...daca se intampla D-ne fereste ceva cu Sandra ce ma fac?
. La mine sotul a fost "problema" ca altfel as fi facut mai demult
.
Bianca
canuta-om-sucit spune:
Bianca, scuza-ma dar motivul spus de tine mi se pare pur egoist. Cum adica fac doi copii ca daca se intampla ceva cu unul din ei sa am de rezerva?!!
Motivele pentru care faci cel de-al doilea copil, dupa parerea mea, sunt altele.

Nu te supara, doar o opinie.
Oricum, Criss, daca simti ca vrei cel de-al doilea copil sustinere totala.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by canuta-om-sucit
Bianca, scuza-ma dar motivul spus de tine mi se pare pur egoist. Cum adica fac doi copii ca daca se intampla ceva cu unul din ei sa am de rezerva?!!
Motivele pentru care faci cel de-al doilea copil, dupa parerea mea, sunt altele.
Oricum, Criss, daca simti ca vrei cel de-al doilea copil sustinere totala.Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.
Merci, va
pe toate, sunteti niste dragute. De fapt motivul principal pentru care am inceput sa ma gandesc la bebe este Alex. Cum va spuneam, realmente mi se pare ca sufera ca el nu are un frate sau o sora. Sora isi doreste de fapt, ca asta imi tot spune. Deci, deocamdata ma gandesc, sa vedem daca o sa am si curaj sa trec la fapte
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by canuta-om-sucit
Oricum, Criss, daca simti ca vrei cel de-al doilea copil sustinere totala.Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.
Pe de o parte ai dreptate, un copil nu poate fi inlocuit de un alt copil. Niciodata.
Insa ma gandesc la cazul matusii mele. Anul trecut in aprilie i-a murit baiatul (varul meu) de 27 ani, a fost batut foarte rau si a murit. Ma gandesc ca daca n-ar fi avut-o pe fiica ei (care s-a nascut la 8 ani dupa baiat), femeia asta ar fi innebunit efectiv de durere.
Deci nu il poate inlocui, insa te poate ajuta oarecum sa treci mai usor peste un necaz, poate fi o consolare. Sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea de asa un necaz, insa se pot intampla...
Dar acesta nu trebuie sa fie un motiv pentru a te gandi la un al doilea bebe.
Sau mai aud "sa nu-l lasi singur pe lume". Nici o astfel de gandire nu mi se pare logica. Dar daca se intampla ceva cu mine cand sunt mici si raman doi copii fara mama? Intrebari pot fi multe insa daca punem astfel problema, probabil ajungem sa ne gandim ca e mai bine sa nu avem copii deloc.

. Trebuie sa dau cel putin vreo 5 kg jos pana plec sa am ce pune inapoi
Aura si samburelu' Dimitrie