Ce scoli in sect 3 imi recomandati?

Ce scoli in sect 3 imi recomandati? | Autor: nikena

Link direct la acest mesaj

Buna!
La toamna tb sa "mergem"la scoala, dar nu ne-am decis inca unde.
Locuim in zona Titan si scolile pe care le avem in jurul nostru nu ne-au convins. Aveti vreo recomandare?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu am facut la nr 200 calsele I-VIII, a fost o scoala buna, acum am vazut ca au renovat-o, au pus termopane, e curata, mi-a placut ce-am vazut, de profesori nu pot sa-ti spun mare lucru ca am terminat acum 15 ani ...mai ai scoala nr. 196, care era o scoala foare buna pe vremea cand eram eu in generala si mai e si 195, in zona policlinica titan care si aia era buna , acum depinde si pe unde stai in titan...cred ca e important sa nu fie nici prea departe de casa
succes

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikena spune:

Multumim pt raspuns!
Cred ca o sa ne orientam pt 195.
Locuim chiar vis-a-vis de statia de metrou Titan (din intersectie).
Cred ca cea mai buna si cea mai aproape de noi este scoala 195.
Ar mai fi si scoala 199, din spatele blocului Potcoava. Stiti ceva de ea?
va multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

nikena - noi cred ca o sa mergem la 195 dar in 2009.
La noi alegerea mai era 89 ca e chiar langa noi, dar 195 are reputetie de scoala buna, plus ca e mult mai ingrijita, curata, etc (chiar daca pe banii parintilor cum mi s-a spus)

Dar din cate stiu eu cererea de inscriere a copiilor la 195 e foarte mare si trebuie sa vorbesti cu invatatoarea cu mult timp inainte - ba si cu directorul sau directoarea adjuncta.

Sa-mi spui si mie daca ai reusit sa inscrii copilul.

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Ieri am sunat sa cer informatii, dar mi s-a spus ca d-na directoare nu este momentan,iar altcineva nu poate sa ofere informatii. Oricum blocul nostru nu intra in jurisdictia lor asa ca, probabil, va trebui sa ne "straduim" un pic sa fim primiti si noi.
Te tin la curent!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Am fost la sc 88 sa iau o fsa de inscriere. Totula fost bine. Secretarele f dragute si serviabile. Scoala in sin insa a fost o mare dezamagire. Multa mizerie si dezorganizare! Muros urat la parter de la toalete! ...desi erau renovate! Pereti murdari si vopsiti total neatragator.
Nu mi-a placut!
Maine ma duc sa vad sc 88. Sper sa fie bine. Am auzit ca au 7 clase I-a si toate invatatoarele sunt OK.
Va mai tin la curent.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

RECTIFIC!!!

AM FOST LA SC 195 nu la 88!

Mii de scuze! (...chiar si pt literele mancate... este ora pranzului...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprian13 spune:

Mikena,
Si noi suntem interesati de scoala 195. Ai rezolvat ceva? Ai reusit sa va inscrieti?

Tatal Ralucai (grupa mare)

Mergi la inceput