Nou stil de viatza (191)
Raspunsuri - Pagina 3
anky spune:
quote:
Originally posted by mephala30
imi pare rau ca nu mai stau cu voi, ma bag in pat, poate capat un masaj,
Carmen,ti se facu dor,he..?..enjoy'it
Anca,mami de doi nazdravani
hcclara spune:
Carmen, asa deci...ai pastrat unul si pt tine, nu i-ai trimis pe toti Marilenei?
pai atunci, distractie placuta, ai grija ce visezi...dupa!!!
Zuzilici spune:
Vai mai fetelor dar ce chef de vorba ati avut...Si s-a lasat si cu masaje .
Carmen sa-ti fie de bine "masajul".
Marilena tu ce-ai primit pana la urma in seara asta?
Noapte buna tuturor.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
cornelia_laura spune:
Buna seara fetelor. Nu am dat nici un semn de viata de vreo saptamana si sincer nici nu stiu cand voi mai intra. Se pare ca viata mi-a mai pregatit o portie de mare suferinta. Mamica mea e internata de vineri in spital si nu e bine deloc. Primul diagnostic pus e de ciroza hepatica dar mai urmeaza investigatii pentru a vedea daca sunt si alte organe afectate. Rau e ca are o formatiune mare in abdomen. Mi-e sufletul impietrit....nu sunt nici 5 ani de cand a murit tata de cancer pulmonar. Asteptam maine sau poimaine sa faca CT si acolo se va vedea exact. Mi-e cumplit de teama de zilele astea...Deocamdata ea nu stie nimic dar nu cred ca va putea fi mintita la nesfarsit...
Va pup pe toate.
anky spune:
Delia,fu destul de greu sa gasesc unul care face si mincare... dar am gasit unul special pentru tine.Sper sa iti placa.
http://www.youtube.com/watch?v=tZnfE87VUgs
gusta spune:
Of Cornelia,multa putere si sper sa nu fie nimic grav.Am ramas fara cuvinte dar sa stii ca iti sunt alaturi si am sa ma gandesc la tine.Am ramas fara cuvinte.
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
Cornelia,imi pare nespus de rau pentru ce ti se intimpla.Sa dea Dumnezeu sa scape cu tratament sau operatie.Doamne ajuta