Nou stil de viatza (191)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Cornelia, multa sanatate mamei tale! sa dea D-zeu sa fie bine!

plec in pat fetelor, noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ok,va las si eu,sa aveti o noapte linistita,somn usor la toate.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118039
Haideti sa ii spunem toate un cuvant de incurajare ca e o minune de femeie si a destins pe multe dintre noi cat a scris la subiect.
Cornelia: iti doresc multa putere si ma gandesc la tine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata si de la mine.

Anda si eu citisem de Olgutza si am ramas muta .Eu sper sa treaca cu bine peste incercarea asta si sa scape cu bine.Apoi am mai citit despre o forumista Florys care a murit iar acuma pe seara a venit Cornelia cu vestea asta mi-a trecut cheful de toate.

pup fetele si ne vedem maine ca numai sunt o companie buna.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Buna seara tuturor.
Plec si eu un w.e. si ce gasesc cand vin. Numai vesti rele.
Cornelia, imi pare tare rau de mama ta. Ii doresc multa sanatate si toate cele bune.
Am citit si despre olguta si tare m-am intristat.ii citesc blogul frecvent. Asa frumos scrie. Imi pare tare rau ca trebuie sa treaca printr-o incercare asa grea. O sa intru sa ii scriu si eu un mesaj de imbarbatare.
Va pup pe toate, ma duc sa ma culc ca sunt cam rupta de oboseala.
Mi-e cam teama de ziua de maine ca ma urc pe cantar si iar se da peste cap la cat am mancat la socrii. Nu imi face bine mersul la Comarnic. Mananc ca sparta si mi-e in continuu foame.
Pupici, pe maine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

Am citit tot, inclusiv de Olguta si am contribuit si eu cu cateva ganduri.
Desi stiu ca majoritatea v-ati retras la culcusuri, am sa scriu si eu cateva impresii.

Delia ma bucur ca esti bine, dar imi pare rau ca ai lipsit pentru motivele de sanatate ale parintilor tai. Sanatate multa va doresc, si lor si tie. Pupici

Tzuni ce-am citit nu-mi venea sa cred. O asa minunatie de fetita pe care o ai nu poate sa nu fie iubita si indragita de cineva. Ce ai facut tu este un lucru minunat si de admirat. Putini oameni au curajul tau. Si singura fiind. Exista familii, chiar cu posibilitati, care nu fac acest lucru, si este pacat, pentru ca exista atatia copii parasiti. Esti singura la parinti?
Apropo, pozele cu Maria, imbracata ca la armata, sunt superbe. Este o scumpete de copil.Pupici

Tumpi multumim de intrebare. Noi surorile suntem bine. Operatia mea este bine, ma supara doar faptul ca mi se incordeaza burta atunci cand merg sau stau in picioare mai mult. In rest este ok. Am inteles ca acest simptom pot sa-l simt mult timp de acum incolo. Sora-mea, Diana, este bine, sta mai mult in pat. Din acest motiv cam ia in greutate. Bine ca mai are putin.Pupici

Colnelia_laura imi pare rau pentru mama ta. Sanatate multa ii doresc si sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine si sa se rezolve cat mai usor posibil.

Bafta multa fetelor care s-au inscris la concurs.

Va las acum, ca merg si eu la somn.
Va doresc o saptamana usoara si frumoasa.
Pup toate fetele: Carmen, Marilena, Anky, Carina, Zuzilici, Delia, Tzuni, Criscosty, Tumpi, Hcclara, EftimieC, Rolo, Doroty, Tlaura, si daca am uitat pe cineva sa ma ierte

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Buna seara fetelor. Nu am dat nici un semn de viata de vreo saptamana si sincer nici nu stiu cand voi mai intra. Se pare ca viata mi-a mai pregatit o portie de mare suferinta. Mamica mea e internata de vineri in spital si nu e bine deloc. Primul diagnostic pus e de ciroza hepatica dar mai urmeaza investigatii pentru a vedea daca sunt si alte organe afectate. Rau e ca are o formatiune mare in abdomen. Mi-e sufletul impietrit....nu sunt nici 5 ani de cand a murit tata de cancer pulmonar. Asteptam maine sau poimaine sa faca CT si acolo se va vedea exact. Mi-e cumplit de teama de zilele astea...Deocamdata ea nu stie nimic dar nu cred ca va putea fi mintita la nesfarsit...

Va pup pe toate.

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Cornelia imi pare nespus de rau. Asa o veste nu poate sa nu te socheze. Sa speram ca s-au inselat medici si-o sa fie bine. Ai grija de tine, caci trebuie sa fi puternica pentru ea.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anky

Zuzulici,vad ca cu mine nu vorbesti,te-am suparat cu ceva?

Anca,mami de doi nazdravani

Ei m-ai suparat! Ce tot spui acolo scumpo? Ce-ai facut ca sa ma superi?
Sincer azi dimineatza cand m-am trezit, erati la pagina 7 cap. 190. Am dat binetze, am citit un pic, am si scris un pic dar a trebuit sa dispar. Am plecat ferm convinsa ca n-am sa gasesc mai mult de-o pagina scrisa. Cand m-am intors, ce mi-au vazut ochii? Pagina 21. Pai zi si tu, e corect? Cand mai recuperez eu?
Dar stai linistita ca n-am nimic cu tine. Inca mai citesc la capitolul trecut.

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Nu am citit, dar vad eu ca s-a lasat cu dezmat p'aiciSa va arat si voua minunea de pot.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Anky abia acum citit c-ai fost la spa sambata faramine. Ei acum chiar ca m-am suparat. Data viitoare sa ma iei si pe mine, ok?
Daca nu sunt indiscreta la cat se ridica nota de plata dupa o astfel de zi?

ZIETGEIST

Mergi la inceput