Nou stil de viatza (191)
Raspunsuri - Pagina 5
Zuzilici spune:
Tzuni abia acum am citit. Ce pot sa-ti spun, curaj si fie ca Dumnezeu sa le ofere alor tai intelepciunea de-a vedea ce fapta mareata ai facut tu. Te si te imbratisez de-o mie de ori. Esti o femeie puternica!
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Tumpi cum e masca cu aspirina?
Si pentru ca tot sunt la capitolul asta. Liris , ai incercat cumva produsele www.proactivereviews.com/proactive-1.jpg" target="_blank">Proactive ?
Carina multumesc!
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
liris spune:
neata!
Carmen (mephala), am facut negresa. a iesit buna dar un pic cam, cum sa spun? cleioasa ... sa fie de la ingredientele astea ... ulei, apa. asa trebuia sa iasa, sau iar am gresit eu ceva?
sper ca baietii tai azi sunt ok.
Robert e ok. cam alintat, cam capos uneori. uitati ce face: nu vreau sa-i fac vreo pofta, vreo hachita incepe sa urle cit il tin bojocii, mai ales in pulic(dar nu numai) ca nici pe copiii mai colorati ai astora pe aici nu i-am vazut sa faca asa ceva. imi vine sa-i trag citeva cind face asa. dar evident ca nu pot face asta.
Louisea, nu am vazut chestii d'astea cu testat pe gratis. am vazut doar unii pe la mall care se ofera sa te machieze pe gratis, dar ptr un motiv nestiut, nimeni, sau mai nimeni nu se opreste sa accepte oferta.
mi-am cumparat o crema www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=45944&catid=13554&brand=8227&trx=BS-8227&trxp1=HPFP&trxp2=0&trxp3=45944&btrx=BS-8227" target="_blank">asta dar parca mi-au aparut si mai multe pete rosii. am avut eu o data o crema anticelulita de la ROC si am avut o reactie urita la ea. oi fi alergica la retinol sau ce folosesc aceste creme in comun?
Vik, o vaca nemteasca linga una californiana. cica s-au inmultit in zona la noi aici si o sa scada pretul laptelui (s-o vedem si p'asta ca la aprpapet 7 dolari pe galon...). cred ca m-au numarat si pe mine in populatia de vaci. Ruxij te mai bagi?
o saptamina buna!
rolo spune:
Neatza la toata lumea.
Abia acum am citit si io din urma, ca ramasesem restanta la capitolul trecut.
Tzuni imi pare rau pentru parintii tai. Sincer, cred ca ei sunt cei care pierd la faza asta. Oricum tu stii ca ne ai pe noi. Si suntem multe, si nebune.
Zuzi io nu m-am mutat de curand dar casa mea e in curs de mobilare. Da am majoritatea lucrurilor in cutii. Anul asta vom mobila toata casa dar dureaza destul de mult ca am luat-o de la 0 si fiind apartamentul mic trebuie facuta majoritatea mobilei pe comanda sa folosim cat mai bine spatiul.
Azi noapte pe la 3.30 m-am trezit in din cauza unui fashait si cand am deschis oki am paralizat. Fii-mea statea in fund pe jos, in spatiul dintre patutul ei si salteaua noastra si se juca cu o jucarie prinsa de patutul ei cu arici. Noi inca nu avem pat, dormim pe saltea si sincer este pentru prima data cand ma bucur ca nu am pat. Pitica a cazut probabil de pe saltea de langa mine si nefiind foarte inalt a nimerit in fund. si asa chef de joaca avea... Mi-a luat o jumate de ora s-o adorm la loc dupa aia.
Va las acum ca mi s-a facut cafeaua. mai viu mai incolo.
Era sa uit. Gusta nu te-am mai vazut cu biciul in mana. Mie imi lipsesc ca iar m-am porcait. La Comarnic am bagat ca un porc asa ca nu a fost o surpriza pentru mine cand m-am urcat pe cantar azi dimineata. 87 de kile. Hmmm fa bine si ia biciul in mana ca incep da ma demoralizez. Mephala baga 2 porci la mine ca ii merit din plin. Poate ar trebui sa mi-i pun singura la semnatura.
louisea spune:
Neata fetele
Am intrat si eu rapid sa va urez o saptamana minunata. La noi e un soare superb fara pic de nori
Liris.. E naspa cu alergia ta, mai ales sa cumperi produse si sa nu le poti folosi. Da de fapt nu ma mira la cate substante chimice mai pun astia in ele.
Nu exista drogerii unde le poti testa inainte? La noi sunt si poti si cere o monstra acasa cu tine. Iti dau intr-o cutiuta mica pt cateva zile si pana atunci iti dai seama macar de alergie.
Sau eventual sa te gandesti la o crema tip bio..? Cu cat mai putine substante chimice in ea.
Ai grija si multe din tratamentele astea home-made mai mult inrauttesc daca nu se potrivesc tenului, care al tau e si f sensibil.
revin mai tarziu..
tlaura spune:
'Neata fetelor! am ramas si eu restanta de la capitolul trecut, asa ca ma duc sa citesc si revin!
Puneti de cafeluta pana atunci!
anky spune:
Neata,haideti la cafea.
Zuzulici,i'uv got me .Data viitoare te iau cu mine,baga un ochi www.aestas.nl/" target="_blank">aici(acolo de desubt la aanbiedingen)o sa gasesti Hot stone arrangement.
Mai este un aranjament care imi place tare mult, are si un ritual cu miere in sauna,o nebunie,este chiar primul(aranjament de sezon).
Va pup pe toate,am plecat,intru deseara
Anca,mami de doi nazdravani
tlaura spune:
Citi din urma, atat cat am apucat; Gusta, vad ca desi nu te simti inca bine, ti-a mai revenit pofta de viata! ma bucur tare mult! Dar Mara cum e?
Tzuni, citeam la fete ca ai avut discutii cu ai tai? Nu am reusit sa gasesc postare ta! Am vazut in schimb poza cu maria in armata , e frumoasa, scumpa, dulce! Sanatoasa si fericita sa mai fie, si altceva nu va mai trebuie! Si tu pe langa ea, bineinteles! Iar ai tai o sa o accepte cu timpul!
Cornelia, imi pare rau pentru mama ta, si pentru tine ca suferi! Trebuie sa fi tare si sa fi alaturi de ea, iar cu ajutorul lui Dumnezeu veti trece cu bine si peste asta!
Eu nu am ajuns la analize... pentru ca nu mai avem asigurare! De fapt avem asigurare dar cei de la spital nu o mai recunosc, pentru ca asa cum spuneam saptamana trecuta, nesimtitii de la CORIS, vor doar sa ne ia banii, nu sa si plateasca cand avem nevoie; asa ca acum suntem cam descoperiti din punct de vedere medical. Sa vedem in continuare ce se va intampla! Eu nu ma simt in apele mele mai deloc, iar zilele astea sunt si la ciclu, si nu stiu de ce dar de vreo 6 luni, zilele mele de ciclu au devenit o tortura! am niste dureri mai ceva ca la nastere! Imaginati-va un travaliu de 3 zile! Simt ca nu mai pot! ce o mai fi si asta, nu stiu!
Oricum, am inceput saptamana cu vesti nu tocamai bune! Am citit si de Olguta...
ma gandesc ca atunci cand voi ajunge la analize, cine stie ce mai imi gasesc si mie!
Va pup pe toate si raman prin preajma!
CRISCOSTY spune:
Neata fetele! Eu sunt la munca si am multa treaba, daca joi si vineri am cam frecat menta, acum am si ptr. zilele alea Asa ca va doresc o saptamana cat mai buna si insorita. Promit ca azi sa citesc tot din urma si sa revin mai tarziu.
Crys si Dany
gusta spune:
Neatza.
Parca am dormit sub tren nu alta asa ma simt plus ca trebuie sa imi fac curaj sa urc pe cantar sa vad ce dezastru am putut face ieri.
Rolo scot biciu da sa ma fac mai bine.
Violeta ma bucur ca si tu si Dordia sunteti bine.
Pai Anda pozele cu prajituri unde sunt.
Zuzilici spor la treaba.
Laura sper sa treaca repede,nasol cu asigurare.
Carmen sa inteleg ca ai avut noapte grea.
Cuscra asa numai un pic ieri.
Fetele cu concursul de cati membri facem echipele hai un pic de organizare.
De Mara ce sa va zic tusa e la fel dar de intensitate mai bine si inca asteptam sa se faca bine.Testam urina in fiecare saptama si dupa mai vedem.
Marilena si Mara Augusta