Nou stil de viatza (191)
Raspunsuri - Pagina 19
hcclara spune:
Saluuuuut!!!! 5 pagini in lipsa mea? pai se poate?
Fetelor, mi-a iesit drobul, , sa-ti lingi degetele nu alta...hai sa va zic cum l-am facut: am avut o inima de porc, un pachetel de inimi de pui, si o punga de 5oo gr. ficat de pui! le-am fiert, am calit 2 cepe in putin ulei, am fiert 2 oua, am dat totul prin masina de tocat, si am mai adugat o felie de paine, o legaturica de patrunjel, 2 oua crude, sare si piper mult...si la cuptor intr-o tava de chec vreo 10-15 minute!
Eftmie C., super melodiile!
nu am timp acum sa mai stau cu voi la taclale ca am de strans pe aici jucarii, farfurii etc ca acusi vine sotul acasa si sa zica vai ce gospodina am!!!!
dimineata ma duc la tuns, abia astept, apoi vin la voi la o cafelutza!
va tzuc pe toate, nu scrieti prea mult!
Delidana spune:
Anky, eu credeam ca putem citi toata cartea pe net, undeva, sa o descarcam...poate ne dai si noua niste idei principale pe masura ce o citesti, daca se poate, bineinteles.
Salutare, Yubi, si multa sanatate!
Carmen, ce mai fac bursuceii?
Bun ceaiul, Gusta.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by carina
Delia: stii de ce ma agit eu atat? Ca eu m-am chinuit 2 ani sa stiu si sa pot aplica ceea ce fac acum, alimentar vorbind. Si am citit, si m-am documentat si asa bine mi-ar fi prins cineva care sa ma ghideze. Asta incerc eu acum, dar ma gandesc ca totusi poate prinde bine si un pic de chinuiala si incercare si eroare ca iti intra mai bine in cap.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Hai mai, nu fi suparici. Stiu ca se prinde mai greu de noi, dar o sa se prinda ai sa vezi. Uite pentru tine cu recunostinta ca esti pe faza intotdeauna si ne-ajuti un buchet mare de www.ceskekvetinarstvi.cz/pictures/L3/cr-nr-luxusni-kytice-z-frezii.jpg" target="_blank">frezii. . Sper sa-ti placa la fel de mult cum imi plac si mie.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
louisea spune:
Wowww daca stiam c-o sa aibe asa succes orezul cu lapte faceam mai mult De data asta l-am facut cu lapte 0,5% si desi era bun, parca tot mai bun e ala cu lapte 3,5%. Dar l-am facut de dieta pt voi :)
Anda cam cate calorii are nevoie o femeie pe zi, munca de birou si activitate fizica mica spre moderata?
E adevarat ca branza crema chiar daca e low-fat tot nu e recomandata in diete? Vazui ce scrise Delia de lactate si imi adusei aminte ca citi si eu despre branza pe undeva..
Anky bafta la ore. Noi sarbatorim, adica danezii din familie si io pe langa
Delia.. poate niste fructe, morcov, brocoli dupa ora 6?
Tumpi si pe la noi se anunta ceva ninsoare pe joi-vineri. Parca nu-mi vine sa cred, mai ales ca azi a fost iar un soare superb desi temp. cam 5 grade..
Zuzi da mie niste somn, ca desi eu is libera pana luni tot la 6.30 ma trezesc
Claudia.. ce usoara reteta.. Seamana a pate, nu?
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by anky
Delia,Carina,ar fi o treaba sa deschidem o sala toate.Carina,chiar ca ai fi buna de nutritionista.
Mai,am dat peste o carte foarte buna zic eu "Body for Life" merita sa o cititi daca dati peste ea,mi-a recomandat-o instructorul de fitness de la sala,adica colegul meu acuma.Tipul e si nutritionist,mi-a promis ca imi revizuieste el meniul si sa citesc cartea asta.No,acuma am ce citi deseara in cada.
Anca,mami de doi nazdravani
Hmm, nu mai intri cu laptop-ul? Sigur ii vine inima la loc sotului daca te vede doar cu c-o carte in baie. Spor la citit.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
carina spune:
Zuzi: mersi de frezii. Mi le dai si daca iti zic ca nu m-am suparat. Eram in verva si imi argumentam comentariile.
Louisea: depinde de varsta, greutate, inaltime. Eu par example, ca sa ma mentin (1.70, 56 de kg) am nevoie de 1900-1950.Asta implica doar activitatea mea de zi cu zi. Daca fac sport, creste necesarul. Ca sa slabesti/ ingrasi un kilogram, deficitul/ surplusul tre sa fie de aproximativ 7000 de calorii. So, jumate de kil/ saptama jos inseamna aprox - 500 de cal zilnic.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
tumpi spune:
Carina, in felul tau ai dreptate, nu zic nu, dar uite eu de ex sunt mai dusa, nu-mi place sa-mi cantaresc mancarurile,de aceea eu nici nu prea tin regimuri, nu pot si pace.Incerc sa nu mai mananc tarziu si sa fac putina miscare.
Asa cum spuneam acum 4 ani am slabit cam 12 kg in 4 luni si chiar nu am tinut regim, dar e adevarat ca am avut o perioada mai agitata, alergam mult, acum iara sunt intr-o perioada mai sedentara si se observa.Plus ca al meu in loc sa-mi spuna nu mai manca, el imi baga in gura
Carmen, sper ca baietii sunt mai bine.
Gusta,spunei olandezului sa-ti faca un masaj,poate iti mai revii.
Louisea, nici nu vreau sa ma mai gandesc la vremea asta.
Anky, cred ca sunt nerabdatori copii sa vopseasca oole.
Claudia, dar asa devreme ai facut drobul?
Zuzilici, las ca trece si faza cu mutatul si-ti revii tu.
Fug ca incepe Inima de tigan si revin ...
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
Teo e tot cu febra, 39, si i-am dat nurofen la ora 16, adica acum 5-6 ore. Cam nasol! Iustin se simte mai bine, n-a mai facut febra.
Offf, n-am nici un chef, pana nu-i vad sanatosi nu sunt linistita.
noapte buna!