cat costa cezariana la elias?
Buna,
Sunt "noua" pe forum si sunt insarcinata in 36 sapt. Voi naste la Elias prin cezariana si as vrea sa va intreb cam cat mai costa operatia, cat se mai da. La dr. Vladareanu. Multumesc frumos si va doresc copii sanatosi si norocosi.
Ana
Raspunsuri
coletutza spune:
vorbeste cu Adina, asistenta...te va "orienta" in acest sens, chiar ai nevoie sa stii, ca sa fii pregatita.parerea mea.
Ellenuta spune:
buna
eu am stat in salon cu o pacienta a lui Vladareanu. a nascut prin cezariana si a cotizat 2500 ron. adina, asistenta lui, a primit si ea o atentie de 100 euro ..
la banii astia, plus ce vei mai cotiza pe acolo nasteai bine mersi la o clinca privata si nu la mizeria de elias!
nastere usoara
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Val_ spune:
Bizi activeaza-ti PM sa iti trimit un mesaj pe privat. Ca la cat se exagereaza pe aici o sa ii dai si tu 2500 RON si o sa se duca vestea cat de mult ia Vladareanu pentru o cezariana.
bizi spune:
Pentru Val: Buna, pot acum sa primesc mesaje private. Astept un semn de la tine. Multumesc frumos.
Multumesc si celorlate colege, care mi-au raspuns.
Sincer, mi se pare aberanta suma de 2500 ron. O prietena de-a mea a nasut cu el, tot prin cezariana si mi-a povestit ca el doar taie si scoate copilul, dupa care pleaca din sala. Cusatura o fac niste rezidenti. Adica alti bani....
Multumesc
bizi spune:
buna,
pt val: multumesc pt raspuns.
am vrut sa-ti trimit si eu mesaje private dar n-am putut.
multumesc si multa sanatate si noroc tie si micutului tau copilut.
fireyes spune:
Buna, daca mai urmareste cineva aici subiectul, as avea si eu nevoie de informatii legat de o cezariana la Elias, la dr Parvu. "preturi" practicate...
Ma puteti ajuta, eventual pe PM?
Multumesc anticipat...
ancadragoman spune:
De curand a nascut o prietena acolo ,nu am retinut numele dr dar nu era Vladareanu ,si a dat 15 mil la dr,4,5 la mana a doua si 2,5 sau 3 la anestezis .
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro