Scandinavii ... se intoarce (editie princeps)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by papadie

Trec in fuga sa va zic "hallo leute" si sa va anunt ca la mine iar a trecut primavara banuiesc ca tot fetele suedeze au trimis potoapele:)) (de unde duminika furam la zoo pe minim 25 de grade[icon cu ma topesc])

aaaaaaaa si mai vream sa zic depre subminatode azi dimineata am diree in taste dupa ce mi-am pierdut vremea la tv urmarindu-l pe unu de la protv cum povestea gatuit despre decolarea lu' erforsuan. asa limba romana regurgitata mai rar, bibicule!

Tschuß!
EDIT: mama rayu si pe mine ma roade o chestiune identica cu a matale:)

papadie, zen-sei

Papa, esti mortala , te-am citit si la generale! Recunosc ca a trebuit sa citesc cu voce tare erforsuan ca sa inteleg
Parol ca nu i-am facut vant iernii inspre voi .

Io va urez(papa si rayu) bafta la vanatoare si sa va gasiti casuta mult dorita!

Fug ca ma asteapta datoria [emoticon cu oale pe aragaz].

peseu: am scapat si io o tura pe la conkistadoare da' e boala grea!

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

pipal, eu am venit sa va anunt ca sunt tot asa cum ma stiti, adica grasa si fugarita.

va rog sa transmiteti salutarile mele cordiale lui NATO si spuneti ca imi pare rau ca n-am putut sa vin sa-i vad in persoana dar ma gandesc la ei si sper ca vor lua decizia corecta in toate privintele. Am incredere in ei. Sper de asemenea ca cainii si cersetorii temporar dislocati de la casele lor ca sa faca loc la NATO vor avea un sejur reusit la marginile capitalei.

Asa, deci cu aiureala am terminat, mai viu eu cu ceva mai consistent cand ma adun. Daca vreti sa va trimit poze de la Buenos Aires (si daca nu v-am trimis deja), dati mesaj de cerere va rog si va transmit in mod privat, ca cu internetul asta nu se stie nicodata.

va pup pe toti cu drag si la gramada, si o sa mai (imi) revin

pese. Raiu, eu zic sa cumperi daca ti-a venit! Bafta la cautari si obtinut imprumuturi....pe tine te pup extra, asa, ca sa moara dusmanii de ciuda :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

partea a doua e aici

rayu, mihaela, spor la cumparaturi

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput