Scandinavii ... se intoarce (editie princeps)
Raspunsuri - Pagina 16
doruletz spune:
bine ca aprinsesi becu ala ca ma imi bagai deshtele in ochi acilea. Unde disparurati bre? ia vedeti ce-o zice rayu cand o veni
imi pare rau de Pruteanu, era el cam nebun in ultima vreme (nu se dusese dupe Vadim? sau il confund?) da' in unele privinte avea si el dreptate.
vere orange, tot nu zisesi de unde ne scrii ? esti tot acolosha in tundra sau venisi la capitala ?
Io ma uitai la stiri si iar m-am enervat ca mi-au aratat-o pe momâia aia de regina a angliei timp de o juma de ora . Cica se intalni ieri cu sarko si facura o masa mare acolo. Nu-l apar io pe sarko da' din cate vazui el s-a purtat ca orice om normal din secolul 21, nici macar nu se scobi in nas. Crezi ce le placu la englejii (ziaristi)?? Noooo, ca de ce detea din maini, ca de ce isi inclina capu, ca de ce ii zise paparudei de regina "atentie" etc etc.
Adica tot ei comenteaza fara macar sa-si dea seama cat ridicole sunt regulile astea de evul mediu basca temenelele in fata unei hidosenii degenerate fara alt merit in afara de ala ca s-a nascut!
Auz, trebe sa vie cu caleasca la cina, bine macar ca a renuntat la lectica! Norocu lor ca ridicolul nu ucide.
Aaa si la masa nu care cumva sa dea dracii sa te inseli la pahar ca te scoate majordomu de urechi si vuieste presa (cica la masa sunt cate 6 pahare de fiecare: pt vin rosu, alb, port, apa, sampanie de toast si de desert, plus o suta de mii de tacamuri).
hai ca mai viu io
lilanda spune:
hahaha, doruletz...acu' fie macar si pentru gestu' www.mirror.co.uk/news/topstories/2008/03/27/enchhaante-89520-20363913/" target="_blank">asta, putea Micutu' sa-nvete care-i paharu de toast ...
doruletz spune:
daaa, lilutza, cica de prima doamna le placu la engleji, ca ea a stiut sa faca "frumos" in fata hoastei (sau din cauza pozelor alea unde aparea cam denudata)? sa ne spuie voljena
si alta magarie stire care m-a dezgustat azi: cica JO vor fi trransmise cu un decalaj de 20 de secunde ca sa aiba timp chinejii sa taie filmu daca cumva apare vrun manifestat p'acolo!! unele televiziuni zisera ca ele vor renunta la transmisie daca vreo forma de cenzura le va fi impusa da' cica multi (americanii in special) au cazut la intelegere cu chinejii si le-au acceptat conditiile ca sunt prea multi bani in joc.
Vorba cuiva de p'aci: pai sa le dea maica la anu la televizor. Sa faca film de lung metraj si sa le vedem peste cateva luni, ce-s alea 20 de secunde?!
Asa cevaaaaa
doruletz spune:
PS Uite de www.mirror.co.uk/showbiz/2008/03/26/carla-bruni-sarkozy-angry-over-naked-picture-publication-89520-20363095/" target="_blank">poza asta zisei io, aparuta tot in presa englejilor da'cam contrastanta cu aia pe care o puse Lilutza
mihaela_s spune:
Cica cel mai www.aftonbladet.se/foraldrar/article2137380.ab" target="_blank">mare copil nascut in Ro i-a luat prin surprindere atat pe mama cat si pe doctori , puteti www.aftonbladet.se/nyheter/article2138521.ab?service=media&type=win" target="_blank">asculta cel mai vechi sunet din lume, descoperit de niste cercetatori americani intr-un muzeu parizian; sunetul dateaza din 1870, adica cu 7 ani inainte ca Edison sa descopere vestitul fonograf. Cat despre Lady Carla, numai de www.aftonbladet.se/sofismode/mode/article2136129.ab" target="_blank">bine.
vorbe de copil...
Hobby
aecnaran spune:
nu verisoara sunt in capitala mama, prin departari stau numai cite o saptamina, ce te paste gindul sa ma vizitezi ?
in curind e weekend ! uraaaaaaaaaa
tata lu Toma spune:
Dragilor,
Vroiam sa va zic ca NATO a lovit deja minunata metropola damboviteana.
Drumul de acasa la birou (cu escala la gradi) mi-a luat azi exact dublu decat de obicei. Am facut aproximativ 10 kilometri in 70 de minute.
Toma, m-a intrebat la un moment dat :
- Zi-mi cine a inventat chestia asta cu Nato, sa-l omor !
Si tineti cont ca inca nu-i oprita circulatia ci doar s-a marcat "culoarul unic". Cre'ca saptamana viitoare o sa dorm la birou ...
Noroc cu "chenlii" ca mai uit de necaz; e bestiala gagica !
haidi pa,
v
Witchie spune:
Dragii babei,
Eu calatoresc cu mamzel in microbuzul gradinitii. Azi copiii din microbuz au numarat 75 de politisti.
Adrianaa spune:
Bine v-am gasit. Va citesc in fiecare zi de acum, cu maaaare placere. Este asa frumos la voi si bate un vant de primavara... Multa voie-buna si mult soare.