Scandinavii ... se intoarce (editie princeps)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

ok se vede ca sunt de trecut mai mult de zece mesaje moderate

ma simt asa de moderat...in tot ce zic si fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

'Neata...

Hai ca am dibuit pe unde se ascunde mama Rayu'...Uite-o aici: se ocupa de afaceri in gradina mea si nici nu spune: www.rayuelanyc.com/" target="_blank">http://www.rayuelanyc.com/

Azi a inceput bine...gasit pe birou 2 bilete la Falstaff (cadou intirziat de la sefu')...asa ca miine seara ma duc cu o prietena la seara culturala

Diseara avem piesa de teatru la scoala, Alex are rol secundar...vom fii toti in audienta cu 7 aparate de pozat si filmat. Familia paparazzi.

Ma duc sa vaz ce mai minte Clintoneasa...ca a facut-o lata cu Bosnia: www.youtube.com/watch?v=8BfNqhV5hg4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=8BfNqhV5hg4

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va invit sa vedeti bulgarschi www.youtube.com/watch?v=FQt-h753jHI" target="_blank">Ken Lee!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

super ! hahahaha

stai in suedia acum ? mihatiza ai parasit tzara ? aaaaaaaaa ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Invidiosilor!!! (Concluzia în ceea ce o priveste pe noua vedeta a Bulgariei este trasa chiar de primul-ministru Serghei Stanisev, care a declarat pentru ziarul „Novinar“ ca piesa „Ken Lee“ este „simbolul statului bulgar de astazi“. „Îndeplinim toate recomandarile Comisiei Europene“, spune primul-ministru si adauga: „Tulibu dibu douchoo“.)
Dar las ca avem si noi www.youtube.com/watch?v=OLW3JZUJN9E" target="_blank">FALITII nostri Sa nu disperam ...:)

conu uelcam:) am dat pe spate la pozele din spital!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Nu stiu la care m-am inecat de ras... la a' lu' Miha sau la batrinica lu' papa . Ce bine e sa mai si rizi citeodata....

Fi'mea azi la lectia de aritmetica a copiat de la o colega. Nici n-a ajuns la scoala si-a deprins cheia succesului.

taticule, frumoase poze faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Asa e NN, am ajuns la suedica acum 6 luni...n-am parasit tzara, doar am plecat . E bine ici sha la nordici...acu' imi descalcesc limba si o invatz cu suiedeza...e grele monsher, da' nu ma las!

Hai sa vedetzi si combianatia romano-suiedeza sau viceversa daca vreti!

pegasis, da' la gradi se face aritmetica mai nou?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Absolut minunata kenlee.
Banuiesc ca o stiti p-asta ca e veche:
http://www.youtube.com/watch?v=pqRd_4wY8hs
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Hai ca ma impiedicai pe intunericu' asta. Sa aprind lumina

Vesti triste: cica a murit George Pruteanu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir.....nu vad nimic :-)
Un om moare, altul se (va) naste (si comentariile la stirea asta sint interesante, nu numai vestea).

Io tac ccc ca-s ocupata, de parc-ar incepe summitul la mine!! Plec de-acasa de la 8, ma-ntorc la 7 si tot mai am de lucru; mai nasol e ca nu-s obisnuita cu-asa ceva .

PS..Iaca observ ca si la generale exista subiectu' cu nascatoarea din barbat, cu acelasi tip de comentarii!! Mea culpa ca nu-l vazui...v-am zis ca-s ocopata :-)

Mergi la inceput