Scandinavii ... se intoarce (editie princeps)
Raspunsuri - Pagina 14
itsme spune:
mult iubite si stimate grupuri de rezidenti,
eu nu am timp sa ma intind la povesti deocamdata dar am venit sa va urez la multi ani cui implineste, sa va admir bebelasii cui are, si sa va salutez pe toti si sa va anunt ca sunt cu ochiu' pe voi...
revin eu cand imi mai revin cu viatza de zi cu zi..in alta ordine de idei, la noi ninge non-stop din noiembrie, si maine iar ne-au prevazut ninsoare. Eu ma mir ca n-am impuscat inca pe nimeni....
am auzit una buna, unu' a sunat la radio intr-una din zilele astea cu furtuna de zapada in care iti ia 1 ora dimineata sa-ti dezgropi otomobilul, si le-a raportat alora de la emisiune ca el "tocmai a terminat de dat 'global warming' jos de pe masina :-)
V-am pupat, si nea caisa si tata lu elevu' mic, bienvenu! Si la doamne la fel dar ele sunt mai putin scumpe la vedere
orivoar si haideti noroc!
ocebine spune:
Brrr...ce de friguri si ninsori...Mihaela se da cu sania, Itsme lopetzeste zapada...Nu mersi, luati-o inapoi...vreau caldurica, vreau rochite flu-flu, vreau sandale si nu mai vreau ciorapi si manusi, frate!!!!
Multumesc de urari, petrecuram ziua mea si Pastele sotului in calatorie, ne-am delectat in stil scandinav cu vizita si cumparaturi www.stoningtonvineyards.com/wines.htm" target="_blank">p'aici.
Acuma aflu ce mama rea sint (pe la alte sobekte)...avem si Wii (folosit poate o data pe saptamina...da rau, nene), avem si "braces", daca as mentiona ca i-am invatat sa joace si carti cred ca mi-o iau in freza...au invatat pina acum Poker, 21, Macao si Tabinet...lucram la Whist si am uitat regulile la Toci. Mama denaturata, nu alta.
Sabinel...delicioasa Sofia la pian. Si noi avem acum profesoara romanca si scoate untul din ei (obisnuiti asa in stil "lasa-ma sa te las")...o diferenta uriasa (pentru urechea mea neantrenata....doar "consumatoare").
Am o sedinta scurta (sper) si ma intorc...
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
doruletz spune:
nziua
ce faci vere nn, intepenisi la 9 mesaje? tocmai cand sa treci hopu?
itsme, da' tu nu-ti mai ajunsesi bre la destinatie, ca de vrun an si ceva tot esti pe fuga?! Mai opreste-te si tu, mai trage-ti sufletu, mai hai aci in poiana la o
sabinelu, ce bine ii sta sofiei la pian! si ce domnisoara se facu! (iti votai pozele colo la clipe, sunt super!)
ocebine, ma inscriu si io la denaturate:) Noi inca n-ajunseram la carti in schimb intraram deja in lumea virtuala, suntem pinguin, mergem la ski, la pescuit, castigam bani virtuali si ne cumparam haine (virtuale) sau ne mobilam igloo-ul etc. Primata asta a invatat sa manuiasca mouse-ul inainte de a stii sa vorbeasca, asa cevaaa
mihaela, brrr, inghetai uitandu-ma la pozele alea, si io vreau primavaraaa
xeno, hai bre, vino si povesteste-ne de vecinii tai evanghelisti care se roaga lu DD sa vina liftu
mai viu
aecnaran spune:
aaaaaaaaaaaaasa ceva ... Valodea vorbesti ruseste ? hmmmmm ce sa mai zic
na fetelor acu vine intrebarea aaaaaaaaaa.......... cu siluetele cum mai stati ? ceva kg s-au mai depus ????
credeau ca scapa hahahahaha
mihaela_s spune:
......
vorbe de copil...
Hobby
Pegasis spune:
Am scris ditamai mesajul si l-am pierdut .
Pe scurt : La Multi Ani tuturor, copilu' ala nu prea crez ca-i adevarat (adica ce stie el sa faca) si bine ai venit conule! Sabina, ai 2 copii superbi; voljena, ma gindesc cu groaza ce ma asteapta cind o creste si a mea si Rayuuuuu, baga o sirma!
Nah, ca m-am suparat .
Aaaa, m-am linistit... isi deschide Becali www.ziua.net/news.php?data=2008-03-20&id=4730" target="_blank">scoala
tata lu Toma spune:
itsme, beton aia cu incalzirea globala !
coane, mai mult inteleg decat vorbesc si de fapt ceva mai bine stau cu bulgara (de pe vremea cand alt teveu nu prea mai aveam) decat cu rusa (facuta la scoala)
Mihaelo, ce patisi mama, e carnaval la suiedia ?!
Dragilor, sa stiti ca dimineata am avut zapada si la Bucuresti. Daca vreti sa vedeti dati click mai jos.
reviu,
v
mihaela_s spune:
'Neatza!
Da tatic, e carnavalul graselor care alunga iarna . Vazui iarna din Bucuresti, deci sa nu ma rusinez ca si aci' in nord e prezenta...
Sabinuts am admirat si eu 2 copilasi frumosi si talentati!
dorulets, eu tot de la tine ma inspir in coruperea copilului mic catre activitati neconforme varstei . L-am notat si pe pingu'!
Ocebine, aha, v-ati delectat cu vinuri? Fain !
PS-eu Io vreau direct vara, se poate?
vorbe de copil...
Hobby
aecnaran spune:
aha imi aduc aminte si eu ceva ... balgarska televizia prestava ...
antena de bulgari !