Scandinavii ... se intoarce (editie princeps)
Raspunsuri - Pagina 12
aecnaran spune:
acu va arat poze hahahaha ca sa imi fac 10 mesaje
frigu ca frigu in Siberia, acu nu mai era asa frig, in ianuarie la Krasnoyarsk au fost -55C, dar ce mi-a fost dat sa indur in spitalele lor rusesti!
http://www.flickr.com/photos/24935409@N04/sets/72157604213603004/
lilanda spune:
Hai ca aparui si io ...si-s pe-aci la aprobari
Ce patisi NN de-ai fost cazat la spital?? (sa nu-mi zici c-asa arata toatele spitalele din Ziberia, ca nu te cred!!!) Sper c-acu esti bine sanatos ...si vazui io bine volanu' pe dreapta???
Voljena, si pe-aci e frig...din fericire n-avem ninsoare, ci doar gheata. Hai termina oole alea de digerat si hai la povesti!!
Adeluctzo, nu furam la socri (din pacate), ci un la un lunch obisnuit; adica boller cu unt si brinza si cafea....asa ca ma duc sa maninc ceva!! :-)
aecnaran spune:
yeps de la urali in dreapta, se importa masini la mina a doua din japonia, si cam jumate din masini au volanul pe dreapta in siberia, iar camioanele le pastreaza cu scrisurile japoneze hahaha
http://www.flickr.com/photos/24935409@N04/sets/72157604218482423/
am facut o banala hernie de disc, doare al dracului hahaha dar ala a fost doar inceputul... ma refac eu
lilanda spune:
quote:
Originally posted by aecnaran
am facut o banala hernie de disc, doare al dracului hahaha dar ala a fost doar inceputul... ma refac eu
...sa nu-mi zici ca te taiara aia, pe-acolo!!! Multa sanatate si intremare usoara ...auzi, da' pe Maria cum ai lamurit-o sa vina-n Rusia??
tata lu Toma spune:
oi, oi, oi neveroiatno ...
Zdrastvuite daragoi gaspadin portacali !!!
vsio hubavo !
Vladimir
doruletz spune:
valeu, vere, la spital acolo in tundra aia? bine ca scapasi cu viata! -55C? hahaha, mie imi ingheata neuronu si la 0C!
Auz, da' acu tu de unde ne scrii acu? de la Moscow sau tot din tundra? (vad ca n-ai renuntat la ananas nici p'acolo pe meleagurile alea:))
arboria, nu stiu nimic, fac si io presupuneri, ca uite "din intamplare" oul (tot ca si iepurasul sau gaina) e simbolul fecunditatii si al renasterii in multe din culturile lumii (cica si prin mormintele egiptenilor gasira oua), si tot "din intamplare" uite ca il mancam si noi de paste.
voljena, bine revenisi! hai sa ne povestesti despre polonez, cum bre, dupa ce ca venira sa ne ia joburile, ne iau si fetele acu? asa cevaaa
Lilutza, iete ca spusera si aci de mariajul Ceciliei, cica in seara asta are loc petrecerea, la restauranul Art Déco de la Rockfeller Center. Culmea e ca lista cu cadourile de mariaj e publica, www.mariage.lebonmarche.fr/Boutique2/donateur/cadeau/choix.asp" target="_blank">consultabila pe net.(trebe sa puneti acolo numele insurateilor: cecilia albeniz si richard attias, data de azi). Aviz amatorilor, poate vrea careva de pe aci sa le faca cadou o lingurita cu "doar" 62€, sau vreo husa de plapuma calvin klein , numai 239€. Haideti bre sa facem toti un gest pentru tinerii insuratei.
mai viu
Andrada spune:
Io m-am prins ca e hernie de la postura consacrata:
http://www.flickr.com/photos/24935409@N04/2355399992/in/set-72157604213603004/
Ikea si spitale cu LCD in Siberia!! Au si starbucks?
Sa te faci bine nene nn,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
liris spune:
neata, ptr voi, eu ma duc la culcare in maxim 2 ore.
sunt cu un ochi la "Band of Brothers" , Bastogne-partea 6, (ptr cine l-a vazut, stie despre ce vorbesc brrr...--dc nu l-ati vazut nu am cuvinte suficiente sa vi-l recomand) si cu ochi citesc pe aici.
Mihaela, parca tu sarbatoresti neshte ani, asa ...: multi inainte, fericiti, impreuna, toti 4!
doruletz, inca nu putem sa plecam inapoi, dar am face-o in orice clipa. asta cred ca spune cam tot. azi am intilnit niste romani, culmea stau chiar in cladirea unde stam si noi, abia dupa 5 luni ne-am cunoscut. si cind au auzit ca venim din Olanda au facut un ..."ce v-a trebuit sa veniti aici ?!". iaca da-i romanului mintea cea de pe urma.
da, lilutz, conduc de zor, ma straduiesc, si nu doar parcarile ma chinuie. in special parcarile dar frate, eu nu pot sa schimb lane-uri, nu pot sa estimez distante si vitezele celorlalti ... mi-e fricaaaaa. sunt o catastrofa. si aici nu mai e olanda sa ma descurc cu bicicleta, tren, bus ... nici nu exista, deci aici trebuie sa conduc.
arborique, o sa-ti trimit numarul de telefon.
am iesit eu din depresie? a venit primavara? da il regasesc pe narancea hot-hot de tot. you're looking good my friend. uelcam bec.
liris spune:
da de www.youtube.com/watch?v=-G7Z5zVE9m0" target="_blank">asta mica ce spuneti?
pai fi-miu la 17 luni abia spune poo (ploua--deh, copil olandez), mama, tata (la comanda, comanda repetata de citeva ori in general, niciodata din proprie initiativa), ham-ham, si uneori muu(ca vacuta). in rest "ti-ti", "ti-ti" si "ti-ti" , ca si cheia universala, cuvint bun la toate.