Scandinavii ... se intoarce (editie princeps)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

deci sa asteptam pana-si face Conu' > 15 mesaje asta e una din re-gulile care vrei nu vrei ...

da, si aici se vopsesc oua, nimeni nu stie www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1181438-cand-vopsesc-ouale-pentru-paste.htm" target="_blank">de ce :) da' nu se ciocnesc ca de ce sa se afunde in inca o www.gustos.ro/articole/newsletter-gustos-ro/oul-simbol-al-pastelui.html" target="_blank">dilema: de ce se ciocnesc ouale? sau poate nu vor sa se intalneasca si pe lumea cealalta :)
chiar avuram o discutie la serviciu pe tema asta: Paste, Joia Mare, Vinerea Lunga, oua, miel si ... cotoroantze :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

naaaaaa.... bine v-am gasit, sa aveti un Paste Fericit, care il are acum si sanatate la toata lumea.

ce sa zic, si eu bine mersi, cu viatza inainte...

pe unde am fost, dar pe unde nu am fost hahahaha pe la munte, prin spitale, prin Siberia, acu inapoi in Moscova.

http://www.youtube.com/watch?v=zZCqxifkMAE

http://www.youtube.com/watch?v=elHjvwNR5Es&NR=1

acu .... asteptam sa vina vara ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adeluts, hai explica aici la mine ce e cu cotoroantzele alea, ca nu avui timp sa intreb la scoli. Mie mi-a fost frica sa cumpar si sa le agatz prin casa, ca nu stiu ce efect au .
Aici vine iepurashu'?

lil' petrecere faina!

Si noi mergem la o masa, dar mai tarziu putin, asa ca mai stau prin zona .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

mirelush, uite aici despre cotoroantze apasa si pe Blåkulla, ca de fapt aia-i explicatia cum ca in Joia Mare cotoroantzele incalecau pe matura si zburataceau spre Blåkulla unde apoi se destrabalau cu diavolul pana in sfanta zi de Paste. locuri ca si Blåkulla ar fi dupa credintza populara si in Danemarca, Islanda, Finlanda, Norvegia si Germania

si nu vine iepurashu :(

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

hello Scandinavia!Vedeti ca mi-am facut lectiile?
Io tot in Romanika,e bine
Conule siberian,rispekt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Tack adelutso, ma lamurii si io cum sta treaba cu babutzele vrajitoare!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

oaaaa, siberia, io zisei ca rayu glumeste da' vaz ca varu tropicana chiar ajunse pe la gulag p'acolo! ia'zi-ne nn, ce mananca siberienii aia? in afara de radacini si votca? valeu nu e prea frig acolosha, cum rezisti bre la temperaturile alea?? (in afara de antidotu )
Si scrie bre repede alea 10 mesaje sa nu te mai vedem decalat

mai viu io

ps io zic ca traditia asta cu ouale trebe sa se traga din vrun obicei pagan, oul simbolizeaza primavara, renasterea etc. Da', shhhht, sa nu mai ziceti la nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

vasazica si la novosibirsk au nevoie de reteta imbunatatita pentru paine?!
sa ne traiesti, coane NeNe! si spor la cumparaturi de la ikea rusa, te vazui azi p-acolo. vaz c-ai luat literal expresia "scandinavii se intoarce" si... te-ai intors cu dosul

azi petrecem si noi cu oo si miel, dar numai dupa ce ascultam slujba speciala de la catedrala din sat, altfel cica nu primim mancare

viu mai pe seara, sa va vad

doru', ce-i cu obiceiul ala pagan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

vin si io sa va salut cu plecaciuni si sa pasteti sanatosi ai de vedeti coltul ierbii de sub zapada... la mine e cam brrr! calorifere la maxim si patura aruncata nonsalant pe umeri, asa cam ca la craciun, or mai avea astia la garden centre brazi?

cum diger tona de ciocolata neciocnita mai trec... ca mai am povesti de groaza cu adolescenta nabadaioasa din dotare, pe care o ratacii o vreme in favoarea unui polonez din ai juma' de milion de invadara, dar nu dura vacanta mea ca se returna cand o bagat de seama ca are numa' 16 ani si cica concluziona ea ca nu mai vrea sa fie independenta

Mergi la inceput