Scandinavii ... se intoarce (editie princeps)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by Adela99
'neatza!
ati terminat pregatirile de Paste? voi astia care sarbatoriti de doua ori?
Io am terminat o parte: mancarea...acu' fac o scurta pauza de cafelutza si mai arunc cate un ochi la patinaj(urmeaza tura cu suedezu' la "aparat"). Mai am de facut cozonac (sa-mi tineti pumnii ca daca nu iese, e ultima data cand incerc! ).
Tu adeluts, gatasi oolele? Inrosite, vopsite? Io luai anul asta niste sabloane sub forma de jumatati de ou si neshte carioci aferente si mai pe seara pun omu' si pruncii sa manjeasca neshte oo.
Ti-ai facut påskris? Io nu am crengi si cred ca voi agatza penele si globurile oo pe candelabru .
lil' cum stati cu furtuna? La noi e vaaaant si friiiig, e tare bine in casa...
vorbe de copil...
Hobby
doruletz spune:
bonsoir
ce faceti bre, ciocnirati oole de ciocolata?
mara, citisi? nu zici nimic? io intrebai de tine mai pe la inceput da' nu stiu nimeni sa zica de unde te luam.
lilutza, despre articolele alea din marele ziar romanesc nu pot sa zic decat ca sunt penibile. Nu numai din lipsa totala de profesionalism (sa publici fara sa verifici informatia e o greseala elementara, de amator - de tonomat era sa zic ) insa sa nu-ti ceri scuze dupa aceea si sa persisti in ridicol sustinand ca n-ai gresit, e chiar culmea nesimtirii. Scuzele trebuiau adresate nu neaparat lui basescu -desi el ar fi putut sa-i dea in judecata, la penal, pentru fals si uz de fals, cum a facut sarkozy aci impotriva alora cu sms-ul cecilei- ci trebuiau sa se scuze fata de proprii cititori. Cred insa ca mai avem mult pana sa se intample asta la noi. Din pacate, fara o presa independenta, profesionista si care respecta deontologia jurnalistica democratia nu poate functiona. Brucan a fost un optimist.
Habar n-am de cecilia, astia nu zisera la TV nimic (ziarele nu le prea citii) cred ca nu au vrut sa-l supere pe Sarko taman in noaptea de paste. In schimb aratara un reportaj despre adolescentii nemti delicventi care cica sunt pusi de catre judecator sa aleaga intre inchisoare sau... munca la o ferma din Transilvania . Io ma asteptam sa spuna ca unii au preferat inchisoarea, da' nu spusera nimic de genul asta, copiii aia spuneau ca le place acolo la vacile romanesti
pegasis, pe mine nu ma mira stirea despre popi, io am impresia ca BORul a inlocuit PCRul, aceeasi propaganda, aceiasi pumni in gura alora de gandesc altfel. Bine macar ca (deocamdata) aia care cred ca trebuie sa ia pozitie in politica sunt doar 7%, mai avem o speranta
ocebine, ma bucur sa te vaz! ma gandii la tine cand am bantuit pe strazile NY, din pacate noi am avut un program cu totul haotic din cauza de timp scurt si orar decalat d'aia n-am dat nici un semn.
spor la alergat, bravo ! si io trebuie sa-mi fac curaj sa ma intorc la piscina mea de pranz da' mi-e o leneeeee
adelucci, oau, a venit primavara la tine? te invidiez, cum facusi s-o aduci, vreau si ioooo
mihaela ce e bre ala påskris? si la suedeji se vopsesc oo? ca aci nu se mananca decat d'alea de ciocolata. oricum aci de abia mai stiu ce sarbatoare e , chiar se intrebau unii (francezi natur) vineri la mine in birou daca sarbatorim weekendu asta faptul ca "s-a nascut" sau ca "a murit" ca cica ei mereu le incurca
mai viu io
aecnaran spune:
aaaaaaaaa......asa ceva nici Columbia Picture inca nu a prezentat !
mie imi plac re-gasirile, re-intilnirile, re-uniunile. dar nu imi plac re-gulile.........
doruletz spune:
uraaaaa, venii nea alacotrop!!
bine ai venit vere, hai sa traiesti, lasa-le incolo de reguli, hai sa ciocnim un ou, o sampanie, sa ne spui pe unde mai umbli de atata amar de vreme
Asa cevaaaaa
Adela99 spune:
si schimbati domne nicku ala, sau zi cum sa-ti zicem, ca mi se impleticesc tastele cu aecnaran asta
mihaela_s spune:
Haha, pune adeluts aecnaran in oglinda si nu ti se mai impleticesc tastele...asa ceva ...she fashi vere rusu'?
dorulets, aici vopseste lumea oo, cel putin am vazut ca in reviste se ezista pe mesele aranjate de Paste. Poate stie Adeluts mai multe, ca io nu am avut de la cine intreba. Da' nu stiu daca se ciocnesc si ce se spune .Påskris-ul e un copacel sau crengi ornate cu pene colorate si globuletze de oo. Io n-am avut crengi si am impodobit becu' din bucatarie .
vorbe de copil...
Hobby
Adela99 spune:
io pusei si alacotrop in oglinda da' tot mi se impleticira tastele
no, disparusi lupule?
lilanda spune:
haha...iete ca venii si iepuracshu..pagadiii (baga repede noo mesaje-acilea sa ne-apari in timp real).
Noi plecam acu' la un lunch, asa ca pin' diseara, va urez pofta buna si bafta la spartu' oolor!!
miha, scaparam de furtuna aia de zapada de o anuntara de la Est!!
Pupe...viu mai incolo.
Adela99 spune:
lilutz, la voi acolosha tine lunchu de la 12 pana sara? :)
meretzi la tata-socru la ratza pe varza, ca vanatoarea parca se-nchise saptamana trecuta? incurcai borcanele ca doar n-oti manca taman de Paste iepure la gratar :)) si pe la voi se mananca www.santamaria.se/gfx/recipe/images/sill.jpg" target="_blank"> sill in toate formele?