Fetita d-nei Iliescu...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

L-am surpris pe fiu-miu ieri cu un rest de nush' ce la gura, afara fiind. Cine stie, ce-or fi zis unii, uite ce copil neglijat si ce mama denaturata.

Copii nu stau apretati (nu toti, in orice caz), se murdaresc, isi rup hainele. Nu stiu daca asta e un motiv sa consieri ca parintele il neglijeaza. Eu il spal cand ajung in casa, afara il las sa se tavaleasca.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Ma intreb ce institutie din Romania ar strica imaginea celei mai varstnice mame si ar verifica cu adevarat felul in care este ingrijita micuta? La noi se intervine doar in cazurile exteme si numai daca ajung in presa.Ori povestea asta e una de presa dar a fost speculata invers.Eu sunt convinsa ca d-na Iliescu ar avea nevoie de ajutor ,din mai multe puncte de vedere, chiar si financiar. Hai sa ne imaginam ca de maine copiii nostri ar fi crescuti exclusiv de una din bunici, non stop, singura, ce ziceti ar face fata? Ar intra pe DC pentru informatii? Ar stii ce sa faca in toate situatiile, cui sa ceara sprijin, ar rezista si la leagan si in parc si ziua si noaptea?Sa spuna mamicile care isi cresc singure copilul daca s-ar descurca in rolul asta si la 70 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

olimpia,
eu am fost crescuta pana la 7 ani de bunica si ea tot in jur de 70 avea.si am fost f bine ingrijita. nu-mi spune mie ca o baby sitter o ingrijeste m bine ca d-na Iliescu. si sa stii ca sunt multe mame care apeleaza la baby sitter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu cred ca se poate vedea cu ochiul liber daca un copil murdar pe fata si pe maini este asa accidental, pt ca s-a jucat in nisip/noroi, sau daca este nespalat cu saptamanile. si cred ca se mai poate face si diferenta dintre un copil sarac, dar curat, si un copil murdar ca aurolacii de la metrou, cum spune ilenutza in prima postare. cu riscul de a fi acuzata de multe, eu nu as lasa-o pe fata mea in prajma aurolacilor, din simplul motiv ca imi expun copilul la nenumarate boli. si nu e singurul considerent. chiar ma intreb daca intr-adevar ati lasa copiii langa ei. eu una ii consider potential periculosi, dinmai multe puncte de vedere. nu fug mancand pamantul daca sunt in acelasi vagon de metrou, de exemplu, dar nici nu stau in preajma lor pt ca mi-e frica.
atentie: una este sa vorbim de cineva sarac, cu hainute vechi, mai roase pe la coate si pe la genunchi, eventual atarnand de mari ce sunt sau plesnind pe la cusaturi pt ca sunt mici, care e curat atat cat se poate, si alta e un aurolac.
spun si eu, nu dati cu rosii...

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mama mia, sa nu ma mir daca vine asistenta sociala dupa noi :))
noi ne jucam in nisip si in pamint fara nici o grija. noi, adica, noi parintii si copilul - cind era mai mic, mai mult.
mi se pare funny, si daca pe unii ii deranjeaza nici nu stiu ce pierd.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

am citit ce ati scris

fetita era jegos imbracata, haine nespalate de mult, nu murdare de o zi doua ...daca ati fi vazut-o ...in fine

as vrea sa o pot ajuta dar cum? sa ma duc sa ii spun mamei ca fetita ei are o problema? chiar nu imi vine nimic in minte.sa alertez autoritatile? ce sa faca?

nana noastra, care iese zinic in parc, mi-a spus ca a vazut-o tot timpul asa.

daca nu era fetita dnei respective, probabil ca nu as fi scris, dar sa stiti ca nu am vazut nici un copil atat de murdar si neingrijit ca fetita asta.si da, este f frumoasa si simpatica.

cu cine am mai interactionat pe forum cred ca ma stiu ca nu imi place nici sa barfesc, nici sa pun paie pe foc

Let's agree to disagree!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

poate mamei i-a slabit vederea :) si nu si-a dat seama ca tre sa puna o tura la spalat. sau ca e geaca de anul trecut :)

dar fetita cum parea? era vesela sau trista? vioaie sau apatica?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Mathilda eu am fost crescuta de bunici de la 3 luni si pe langa mine au mai crescut inca 4 nepoti.Bunicii, adica doi:bunicul si bunica. Parintii erau si ei prin zona doar ca bunicii erau de baza, cum se zice.Gandeste-te insa ca d-na in cauza este singura,adica fara sot sau alt ajutor si chiar ma intreb daca nu cumva inca mai lucreaza.Stiu ca preda la o facultate particulara, poate s-o fi retras intre timp.Eu oricum nu vad o persoana de varsta ei(varsta pe care chiar o arata), facand fata non-stop singura cu un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Femeia asta inainte sa fie inseminata artificial a facut analize, a fost evaluata.
Nu va intrebati de ce o profesoara universitara a avut norocul sa fie mamica la varsta asta si nu o doamna dintr-un satuc oarecare care are pensia de 50 de ron pe luna?

Credeti ca n-are profesorul universitar bani? Credeti ca n-are prieteni? Credeti ca are singura grija de fetita?

Ilenutza , ai vazut-o pe fata cu hainele murdare de mai mult timp. Era la joaca , in parc.
Exact , ce mama denaturata , precis isi chirnuie copilul il tine nespalat si nemancat si dupa aia , ca o senila il duce sa se joace si el .
Iar ceilalti parinti , ca niste exemple in societate , stiind cine e copilul (probabil) , vazand ca NU este aurolac si ca este cu o ruda acolo si-au luat repede copiii
Mda.
Crede-ma, ca daca ne indarjim asa fiecare poate sa se duca la protectia copilului , de "teama" ca lui Xulescu i se poate intampla ceva.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sunt curioasa dc mai deschideati topic in cazul in care copilul era al unei mame "no name" ...

Mergi la inceput