Fetita d-nei Iliescu...

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

felicia
Xio daca vei citi pe forum pe la subiectele de copii vei vedea ca multi fac bronsite, otite, si alte boli. foarte multi. si nu putem spune ca aceste mamici sunt dintre acele mamici neinformate, care incep diversificare prea devreme si cu alimente necorespunzatoare. si cu toate astea se intampla. pur si simplu iau un virus de undeva si gata. copilul poate fi in convalescenta sau pur si simplu intra in contact cu alt copil bolnav si la agatat. si da, la spital ajung si acele mamici de care spuneai, si se interneaza. dar sa nu uitam sa mentionam ce e cu ele. din cate am vazut eu, 80% proveneau din etnia roma, si doamne fereste nu am ceva cu ele, dar de cele mai multe ori si medicii fac diferente. in timp ce pe unele mamici le trimiteau acasa cu recomandare de aerosoli si medicatie, pe ele le opreau acolo. si numai pentru ca nu au incredere in ele ca ar da tratamentul copilului acasa. si nu ajungi sa raspunzi la chestionarul despre copil decat daca esti internat, cel putin asa e la budimex. si tind sa cred ca peste tot, ca nu sta nimeni in camera de garda sa iti puna 30 de intrebari despre copil. si de acolo iti poti face o parere despre cum a fost crescut copilul respectiv, daca i s-au facut vaccinuri sau nu, daca i-a vitamine, vigantol, sau alte detalii.
cat despre modul cum se comporta cu ele in spital mai bine mai abtin...si medici si asistente. pur si simplu te trateaza ca pe ultimul om, care nu a deschis vreodata o carte...cu toate ca fata de unele asistente poate stim mult mai bine cum se creste un copil azi.
uite ca sa vezi ca e asa cum spun iti povestesc de noi. fetita mea a facut bronsiolita cu toate ca am inceput diversificarea la 5.5 luni, o alaptez si acum, mananaca bine, nu e anemica, nu a avut alte probleme.
nu vreau sa imi raspunzi. ideea e ca trebuie sa se faca o schimbare de mentalitate atat la noi ca pacienti, dar si in randul medicilor sau al viitorilor medici.

poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

FETELOOOR! Ori XIO nu se exprima pedagogic ori voi nu cititi postarile cap coada.

Deci,XIO a spus ca,copilasii sunt adusi la spital pentru ca au bronsite,otite,etc,adica boli contactate din cauza unor virusi

Fiind copii in spital din cauza acestori boli declansate de virusi,s-au descoperit mai multe probleme,la un control amanuntit: anemie,proasta hidratare,etc etc,consecinta a alimentatiei sau a altor factori.

Xio,mai clar ca se intelege gresit si apoi iar spui ca re lumea ceva cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Cine a vrut sa inteleaga ce a zis XIO,a inteles,cine nu,nu.Eu am inteles,insa sa fim seriosi, oricum ai privi problema,nu mi se pare la locul ei, sa faci un copil la asa o virsta inaintata.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

De cel putin 3 ori am explicat. Mai pedagogic de atat nu se poate explica.
Vine Xulescu pt. o bronsita si dupa analize e descopera ca are anemie. Dupa anamneza se descopera anumite lacune in tehnicile mamei.

Nu spun ca are cineva ceva cu mine , doar ca Y a inceput fraza cu "ptui , sa nu vad doctori ca tine care pun ca are copilu bronsita din cauza mamei" , si atunci toti cei care scriu la subiect nici nu mai citesc ce am scris eu .

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by XIO

De cel putin 3 ori am explicat. Mai pedagogic de atat nu se poate explica.
Vine Xulescu pt. o bronsita si dupa analize e descopera ca are anemie. Dupa anamneza se descopera anumite lacune in tehnicile mamei.

Nu spun ca are cineva ceva cu mine , doar ca Y a inceput fraza cu "ptui , sa nu vad doctori ca tine care pun ca are copilu bronsita din cauza mamei" , si atunci toti cei care scriu la subiect nici nu mai citesc ce am scris eu .

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Pai da,isi scuipa in san pentru ca au inteles gresit mesajul tau.
Unii au nevoie de ceva mai multa clarificare in exprimarea scrisa,adica de propozitii scurte.

Pe mine ma amuza ca de vreo 4 postari incoace tot repeti la infinit,..cu alte cuvinte,posturile devin din ce in ce mai scurte dar...pam pam,efectul e acelasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

da'pe fetita doamnei Iliescu cine a mai vazut-o in ultimul timp?!
edit - chenarul albastru de la titlul subiectului ce semnifica?!

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

N-o vazusem niciodata pe fetita (Eliza Maria), asa ca am cautat pe google. E foarte frumoasa, nu ma asteptam. Insa mi s-a parut ca are un aer trist inca de cand era bebelus iar, in pozele mai recente, e incercanata si pare bolnava. Dar poate e doar o pasa trecatoare...se mai imbolnavesc copiii uneori, nu-i asa?

Iata www.bbc.co.uk/radio4/today/gallery/gallery_mother.shtml?select=05#gallery" target="_blank">aici niste poze din casa lor, cred. Nu credeti ca mediul e cam batranesc si deprimant?

Ceva-ceva, e acolo cu semn de intrebare...

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

De mica era predispusa la cearcane, asa se vede in poze. Dar ce e acolo maro pe perete, la colt? Sper ca nu mucegai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

ce aveti cu biata femeie? lasati-o sa-si creasca copilul in liniste, o creste si ea dupa posibilitati, cat credeti ca isi poate permite o profesoara pensionara?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

De mica era predispusa la cearcane, asa se vede in poze. Dar ce e acolo maro pe perete, la colt? Sper ca nu mucegai.

daca te uiti la o poza mai in fata ai sa observi ca e o "floare" uscata

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput