Fetita d-nei Iliescu...

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu le doresc numai binele.
Uite, am gasit niste poze in care Eliza rade si e fericita: http://www.intactimages.ro/fotoweb/Eventgrid.fwx??position=1&archiveId=5014&&columns=1&rows=10&sorting=ModifiedTimeAsc&search=(IPTC005%20contains(ELIZA%20ILIESCU%20-%20ANIVERSARE%203%20ANI))
edit- trebuie sa scrieti la search Eliza aniversare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by otim

quote:
Originally posted by Cristina_C

De mica era predispusa la cearcane, asa se vede in poze. Dar ce e acolo maro pe perete, la colt? Sper ca nu mucegai.

daca te uiti la o poza mai in fata ai sa observi ca e o "floare" uscata

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Sa stii ca m-am gandit si eu la floare dar aveam un dubiu, de asta am si intrebat, n-am insinuat nimic. Eu chiar le-am luat apararea la subiectul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

citind acest "subiect" am ramas dar ce aveti cu femeia ??? ca tot nu inteleg si am citit pagini , si eu sunt mai alba la piele si mai incercanata (asa mie felul si mam la fel si bunica la fel) iar copilul meu m-a mostenit , da si ??? hai sa lasam femeia in pace sa-si creasca copilul , iar daca ni se pare ceva in regula exista Protectia Copilului plus alte multe metode - pentru ca nici eu nu vreau sa inchidem ochii si sa lasam un copil sa sufere ca nu merita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Cristina_C imi cer scuze , probabil sunt prea ... nici nu stiu cum sa spun ... poate si pentru ca am citit asa tot dintr-o data .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

De mica era predispusa la cearcane, asa se vede in poze. Dar ce e acolo maro pe perete, la colt? Sper ca nu mucegai.

Nu e mucegai, sint niste flori uscate cu tija lunga, curbata, intr-o vaza, intr-adevar... la prima vedere pare o pata igrasioasa.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Nici o problema, Otilia.

Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Ati vazut azi la Happy Hour??? Au aparut mama Adriana Iliescu cu fetita Eliza. Pe mine m-a apucat...frica privind copilasul asta atat de speriat si de inhibat! Nu am cuvinte...Ce se intampla oare????!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

mie mi s-a parut ca fetita a reactionat normal ... cred ca era normal sa fie speriata, doar nu in fiecare zi merge intr-un studio de televiziune, unde sunt atatea lumini, muzica tare, lume multa, fetita nu e obisnuita cu asa ceva
imi amintesc ca la o emisiune happy hour a aparut si raluca badulescu cu fiul ei care a cam rupt-o la fuga si nu a vrut deloc sa vina sa stea de vorba cu maruta, s-a speriat de muzica tare ... si cred ca era un copil mai "iesit" in lume decat eliza

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Chiar de dimineata am vazut emisiunea in reluare. La sfarsit fetita isi revsenise si era mai dezinvolta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

am vazut si eu putin aseara emisiunea. e normal ca un copil sa fie inhibat, ca sa nu mai zic ce harmalaie e acolo, o emisiune pentru tineri...in fine, nu comentez...
dar, acum cateva luni , accidental am vazut-o pe dna Iliescu pe un alt post, dimineata, tot cu fetita era, si fata era foarte volubila, deschisa, vorbea...
cred ca fata era speriata si probabil suparata pe ceva....

Kari

Mergi la inceput