Gravidute & Mamici de IASI (38)
Raspunsuri - Pagina 6
ralnied1 spune:
Am trecut si eu in fuga pe aici... Nu stau mult, ca Miha zicea ca nu va e dor de mine, deci...
Apropos: Miha, cata dreptate mai aveai tu zilele astea cand ai incercat sa anticipezi ce vor zice unii, altii...
Michelle... mi-a placut Juno... Doar ca ma asteptam la alt final. Aveam eu alte 2 variante pregatite, da' am ajuns prea tarziu la regizor si la scenarist...
a... am facut clatite si am mancat... si am mancat... si am baut iar bere, sic!
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
miha cum sa nu... maine la gogosele! spre sfarsit ma plictisisem si am facut una cat juma de tigaie! da' e plina cu ciocolata.
Deci ne vedem maine,daaa?
quote:
iar despre mutat...de cand sunt in iasi am stat in dacia, frumoasa, tatarasi, podu ros si billa!!! ca sa nu mai spun ca si aici nu se stie cat o sa mai stam!!!
Chiar ca suntem ca tiganii..of of mai mai... Eu nu mai spun,dar te-am luat categoric!
quote:
miha uite patutul denisei.
Super!
quote:
simo cred ca pe toate vremea asta ne provoaca "crize"... pe mine ma dor oasele si operatia de mor de ieri seara...
Operatia de la nascarea de apendic?
Slava Domnului ca eu nu am nici o problema si saru-mana lu' madam Holicov ca a avut mana buna.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Apropos: Miha, cata dreptate mai aveai tu zilele astea cand ai incercat sa anticipezi ce vor zice unii, altii...
Sa ma bati si nu-mi aduc aminte...
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Chiar ca suntem ca tiganii..of of mai mai... Eu nu mai spun,dar te-am luat categoric!
eu-s pe urmele voastre... ma tin tare sa va ajung. Nu vreau sa raman mai prejos...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Sa ma bati si nu-mi aduc aminte...
du-te la celalalt subiect...
Alina, da, intr-adevar, si mie tare dor imi era de Neamt... E la o aruncatura de bat de Pascani, da' mi-e si rusine sa recunosc ca n-am mai ajuns acolo de... o viata. Pana acum o saptamana... Cu ajutor de Miha si sot de Miha in calitate de copilot
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
du-te la celalalt subiect...
La ce pagina?
ClaudiaH spune:
Buna seara!!!!
Multumesc foarte mult pentru ca m-ati trecut si pe mine in lista voastra desi sunt vreo 2000km intre mine si Iasi.
Vad ca voi pe langa ca sunteti mamici si burtici mai sunteti si niste gospodine grozave. Cand citesc ce scrieti ma ridic de la computer cu 15000 de pofte. Mai ales ca unele chestii eu nu le pot prepara aici din lipsa de ingrediente cum ar fi iubitele mele sarmale; nu am varza murata iar cu varza verde nu merge ca pe aici se gaseste un soi de varza cu niste frunze asa de groase ca nu poti rula sarmale. Zilele trecute ne-am bucurat teribil ca am gasit la magazinul turcesc cas framantat cu sare la borcan si un soi de branza Dorna. NU le-am apreciat niciodata cat am stat in Iasi dar aici mi s-au parut asa gustoase... am pregatit si-o mamaliga si parca am fi mancat nu stiu ce minunatie. Deh, asa-i cu nostalgicii astia ca noi.
As vrea sa va intreb si eu ceva: tot vad ca scrieti de TEBA. Ce-i asta si unde e? Parca nu era pe vremea cand locuiam eu in Iasi.
Ma duc si eu la culcare acum. Numai bine la toata lumea!!! Va pup, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
16+
iata minunea 2
ralnied1 spune:
ultima pagina, Miha!
Claudia, noapte buna!
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
ultima pagina, Miha!
Ahaaa...la ora asta ma prind cam greu.
Ptiu ptiu...sa nu ma deochi...ca tare m-is (a se citi miss,daaa? ) desteapta.
ralnied1 spune:
si cetitoare-n stele, pe deasupra ...
Foto Ralu