Gravidute & Mamici de IASI (38)
Raspunsuri - Pagina 5
Simo78 spune:
deci nu vreau sa zic decat ca m-a secat vremea azi la culmeeeeeeeee ...tu-i meteo-sensibilitatea ma-sii!!!!
Domi, Bianca si Amalia!
Simo mami de Matei
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
iar acum astept sa creasca aluatul pt gogosi! il astept pe robert sa vina ca stiu ca sunt plefelatele lui!!!
Ne vedem maine la o gogoasa?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
(noi ne mutam mai des decat tiganii cu cortul...),
Nu cred ca mai des decat noi.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
deci nu vreau sa zic decat ca m-a secat vremea azi la culmeeeeeeeee ...tu-i meteo-sensibilitatea ma-sii!!!!
Da' ce suparata esti madam!
Simo78 spune:
Dom`le, suparata, stresata, nervoasa, irascibila...si ma doare si capul! sau asta o fi de la zid?
Simo mami de Matei
mariussimiuc spune:
Esti sigura ca e de la vreme,madam?
anymony spune:
Fetele azi a fost ultima zi de reduceri la TEBA!!!
Am trecut si noi azi sa vedem ce mai e ...cam gol ce-i drept...Acum asteptam de luni sa vedem ce marfa de primavara aduc.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Mai, cand ne trec asteniile - ca pe mine azi ma luase rau de tot - poate reusim sa ne vedem la o degustare. Va astept pe la mine, cum stabilisem. Propuneti o data.
Maine nu pot ca merg la Diana sa degust gogosile. Poate poimaine?
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
(V-am zis ca mi-am facut blog? Dar nu e public. Se poate, blog nepublic? Unii ar spune ca am prea mult timp. Dar ce sa fac, tastez si eu daca de vorbit n-am cu cine!)
Vreau si eu sa vad.
addiana spune:
miha cum sa nu... maine la gogosele! spre sfarsit ma plictisisem si am facut una cat juma de tigaie! da' e plina cu ciocolata.
iar despre mutat...de cand sunt in iasi am stat in dacia, frumoasa, tatarasi, podu ros si billa!!! ca sa nu mai spun ca si aici nu se stie cat o sa mai stam!!!
miha uite patutul denisei.
simo cred ca vremea asta ne provoaca "crize" la toate... pe mine ma dor oasele si operatia de mor de ieri seara...
monica si fiica-mea m-a invitat la masa!!!
oana blogul tau e mai mult jurnal! si de ce sa nu se poata? fiecare face ce vrea cu gandurile lui!