TEST SARCINA?
Nu mai am rabdare si nici nu vreau sa ma ia uratii prin surprindere.La cat timp de la momentul cand
sper ca si-au facut datoria , as putea sa fac un test de sarcina? Cam la cate zile credeti ca e valabil?
multumesc !
Raspunsuri
Butterfly1 spune:
Asteapta sa vezi daca iti vine cm sau nu ! Recomandat este sa faci testul la o saptamana , doua , de la data la care trebuia sa-ti vina cm.
Butterfly1
miria_cristina spune:
Depistarea sarcinii se face la 6 zile de la concepere.
Dar pentru siguranta se asteapta 14 zile de la data respectiva.
Exista in farmacii teste de sarcina care iti raspunde la intrebare cu 4 zile inainte de urmatorul ciclu, conditia este sa stii data exacta a conceperii.
Raspunsul clasic este la o saptamana de la intarzierea ciclului, altfel, vei obtine un test fals negativ, in cazul in care ai fi insarcinata pentru ca secretia de hormon al sarcinii este prea mica sa poat fi depistata la testul de urina.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
adelaalba spune:
Data exacta ,cand sper ca baietii si-au facut datoria , e 7 martie(cu teste ovulatie pozitive si tb)cu dedicatie pt 8MARTIE.Ar fi super sa se fi prins ceva.Oricum cred ca luni fac un test.Ce am de pierdut! Doar banii pe care-i dau pe el
Dar daca iese pozitiv ar fii 

ank24 spune:
quote:
Originally posted by adelaalba
Data exacta ,cand sper ca baietii si-au facut datoria , e 7 martie(cu teste ovulatie pozitive si tb)cu dedicatie pt 8MARTIE.Ar fi super sa se fi prins ceva.Oricum cred ca luni fac un test.Ce am de pierdut! Doar banii pe care-i dau pe elDar daca iese pozitiv ar fii

si la mine tot 8 martie a fost punctul forte.si eu sunt nerabdatoare sa-mi fac test, ma gandeam sa fac maine dimineata unul ca azi am avut ceva rau de la niste mirosuri,in schimb alte simptome nu am.Tu ce simptome ai??http://tt.lilypie.com/XYs4p2.png
ank24
Kya spune:
Mie trebuia sa-mi vina CM duminica, si deja de miercuri am avut primul test (slab) pozitiv! Deci cu 4 zile inainte. Simptome nu am avut, doar convingerea ca sunt insarcinata, desi nimeni nu ma credea.
Dupa cum vedeti la semnatura, eu am avut dreptate ![]()
Asa ca fetelor treceti la testare, ca doar nu aveti nimic de pierdut. Dar chiar daca e negativ, nu disperati, pentru ca poate doar sa insemne ca se pozitiveaza mai tarziu.
Pentru mai multa siguranta, cu toate ca testul era pentru orice moment al zilei, eu l-am facut dimineata, pentru ca in prima urina este concentratia de HCG mai mare.
Multa bafta!
Kya
36+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 4
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Lo_li_Ta spune:
Simptome nu poti avea chiar atat de repede. Fa-ti mai bine un test de sange (betaHCG), dar dupa ce se fac 11 zile de la contact. Eu l-am facut dupa 7 zile si a iesit chiar si asta de sange negativ, desi eram. Explicatia este ca hormonul de sarcina incepe sa fie prezent in sange odata cu implantarea embrionului in uter. Iar asta poate sa dureze cateva zile de la contactul efectiv.Si cele mai bune teste de sarcina dau rezultate valide cel mai repede cu cateva zile inainte de data menstruatiei. Asa ca daca chiar nu mai ai rabdare, fa testul de sange, dar repet, dupa 11 zile (asa se face si in caz de FIV, nu mai repede).
adelaalba spune:
ANK24- Nu am nici un fel de simptome , doar ca luna asta chiar ne-am pus pe treaba exact cand trebuia(desi incercam de aproape un an)eu zic ca asa nu ne-am sincronizat niciodata.In concluzie sper ca s-a intamplat ceva bun.Daca nu, luna viitoare o luam de la capat cu forte proaspete.Maine imi fac si eu un test si daca nu e pozitiv atunci astept sa vad daca imi vine cm si doar daca imi intarzie ma dauc sa-mi fac analizele de sange.Oricum sper ca 8 martie sa fie cu noroc pt amandoua.
te astept cu vesti bune!
Kya-Multa sanatate si o nastere usoara iti doresc din suflet.Abia astept sa ma semnez si eu
sa auzim de bine
o primavara cu multe berze, va doresc la toate !

ank24 spune:
quote:
ANK24- Nu am nici un fel de simptome , doar ca luna asta chiar ne-am pus pe treaba exact cand trebuia(desi incercam de aproape un an)eu zic ca asa nu ne-am sincronizat niciodata.In concluzie sper ca s-a intamplat ceva bun.Daca nu, luna viitoare o luam de la capat cu forte proaspete.Maine imi fac si eu un test si daca nu e pozitiv atunci astept sa vad daca imi vine cm si doar daca imi intarzie ma dauc sa-mi fac analizele de sange.Oricum sper ca 8 martie sa fie cu noroc pt amandoua.
te astept cu vesti bune!
Kya-Multa sanatate si o nastere usoara iti doresc din suflet.Abia astept sa ma semnez si eu
si sper ca 8 martie sa fi fost cu noroc, eu stiu sigur ca am avulat pt ca am facut monitorizare si in paralel teste de ovulatie.si eu sper din tot sufletul sa avem vesti bune.am vrut dimineata sa fac test dar scrie pe el ca la 10 zile de la conceptie si asa ca mai astept vreo 2 zile...Nu mai am rabdare

va pup si o duminica frumoasa sa aveti
sa auzim de bine

http://tt.lilypie.com/XYs4p2.png
ank24
Gianina21 spune:
quote:
Originally posted by ank24quote:
te astept cu vesti bune!
si sper ca 8 martie sa fi fost cu noroc, eu stiu sigur ca am avulat pt ca am facut monitorizare si in paralel teste de ovulatie.si eu sper din tot sufletul sa avem vesti bune.am vrut dimineata sa fac test dar scrie pe el ca la 10 zile de la conceptie si asa ca mai astept vreo 2 zile...Nu mai am rabdare
va pup si o duminica frumoasa sa aveti
sa auzim de bine
http://tt.lilypie.com/XYs4p2.png
ank24
Buna fetele! Nu ne mai tineti pe jar mult... sunteti gravidute sau nu?
si eu abia astept sa mi se dea verde de la medic... am avut ceva probleme(am facut acum 2 saptamani conizatie si am de asteptat 6 saptamani) si eu abia astept sa facem un bebe strumf, sa ma semnez si eu... asa ca faceti testul mai repede sa stim si noi daca sunteti 
Multa sanatate si ... la treaba ...

adelaalba spune:
Am facut testul in ziua 24 si a iesit negativ.Poate totusi era prea devredme.Va tin la curent.
hai la mama