Gravidute si mamici de Cluj -65

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Buna dimineatza.

Noi raportam inca un dintisor.Asha e de marait...Abia astept sa scapam de cresterea lor.

Ieri am fost la tara.Am papat sarmale.yamiiiii

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salutare

si mie mi/a lasat soacra o oala mare cu sarmale..:):)

fetelor, cu ce ii dati pe gingii cd ii dor din cauza dintisorilor?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!
noi am trecut cu bine we, ce bine ca a fost tati acasa duminica!
s-au jucat baietii mei de le-au mers fulgii!!!
singura problema e ca acum stefan se asteapta sa ma joc si eu cu el ore in sir, insa eu mai am si alte treburi si in plus, nu vreau sa-si strice programul de somn de peste zi. ca daca nu doarme e agitat si nu creste deloc in greutate.
daca ati fi vazut ce mutritza dezamagita a avut azi dimineata, ca m-am jucat cu el numai o jumate de ora, dupa care papa si somnic!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!

Mai nou Bea dupa masa de la 7 nu mai adoarme imediat ci doar pe la 8 jumate si mie imi zboara tot somnul...
Ieri a fost tare maraita,a plans....nu si-a facut somnul si poate de aceea...si isi tot baga mainile in gura,cate 2,3 degete...aseara era cu amandoua mainile in gura,cu 2 degete de la o mana si cu 2 de la cealalta...

Elena ti-am trimis un PM.

Alex ma bucur ca esti bine si cel mai important ca tia- revenit laptele!!!!

Iko bravo pentru Szende!!!!!Ce frumos!!!!!

Gabiiii parca il si vad pe C cum era!!!!Vaiiii ce mandru trebuie sa fie!!!Cred ca s-a umflat in pene!!!!Fata lui tatiiii!!!!

Lore felicitari pentru dintisor!!!!Sa fie fara dureri!!!!

Victo ai reusit pana la urma sa pui filmuletu cu fratelo????Da vezi ca poti sa-l pui si pe webshots.

Vaiiiiiiiiiiiiiii,fetelorrrrrrrr,v-ati uitat aseara la emisiunea lui Geta Voinea de pe Euforia????Eu ma uit de fiecare data,ca imi place,si tunde super ok,si le transforma pe fete radical,in bine.Dar aseara.....a fost o fata creata....si-a batut joc de capul ei....mie imi venea sa plang....avea parul cret cret,mai cret ca al meu,cret dinala mic mic,si foarte bogat.Si era pana mai jos de umeri.Si biata farta s-a dus la ea,sa-i faca ceva cu paru.Si i l-a taiat pana deasupra urechilor si in spate i l-a lasat lung.Nu stiu daca ma intelegeti.Deci era ca si cum avea o oala in cap.Si a taiat si de la spate,la fel ca in fata,numai parul care e pe ceafa l-a lasat lung....cand s-a vazut biata fata....are 22 de ani si a facut-o de 30...mie imi venea sa plang,dapai ei saraca...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
IOI RAMO draga si eu am vazut ,cand le tot auzeam pe femeile alea cat o mai lauda am zic "ma ce saracia oare chiar nu mai am eu gusturi "tu da chiar ca si au batut joc de freza ei saraca ,nici mie nu mi a placut deloc cum i a stat dupa ce au tuns o si ce par frumos avea
LORE dragu de el speram sa nu l doara tare pe puiutz ,cred ca i tare scumpic cu dintisor :))
ELENAMARIA

azi :curatenie,mancare si uite tot asa

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Fetelor.

Am facut cont pe yahoo.id: mamicidecluj
Am cerut sa se faca cont si pe DC-MamiciDeCluj-parola este ca si la webshots.
Pentru parola yahoo trimite-ti PM.Am trimis deja pe mail ce aveam despre diversificare, educatie copil.le pun intr-un folder separat.
O sa fac conturi soi pentru montaje.Asha ca de acum trimite-ti cate o poza pe adresa de pe yahoo.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!
pentru toti bebelusii cu dureri de dintisori, sa le treaca repede! Nici la noi situatia nu e mai roz. Alexia e foarte maraita, in 2 zile preconizez ca ies cei doi dinti, gingia e rosie si umflata.Dupa aceea sper sa ma pot odihini si eu...dimineata mi-a fost atat de greu sa ma trezesc, sa merg la facultate,dar n-am avut ce face...
In ceea ce priveste curatenita...sotul meu e obsedat de curatenie. In principiu, bucataria e a mea, baia e a lui iar camera impreuna. Sunt insa momente in care exagereaza cu curatenia. E o trasatura de familie pe care Alexia sper sa nu o fi mostenit ca nu stiu ce ma fac.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata si de la noi.
Alex, bine ca a trecut raceala
Iko, felicitari pentru micuta nazdravana.
Magdutza, eu am vazut patutul pe site la babydesign si l-am cumparat de la un magazin din Cluj, de pe Decebal. E in capatul strazii dinspre Mihai Viteazul. Dar sa stii ca eu am comandat pe net si caruciorul si multe alte chestii si au fost ok.
Gabi, ce bucurie... Abia asteptam si noi momentele astea.
Noi am fost ieri din nou la plimbare in Polus si a fost asa cuminte.
Aveti careva suport dintr-ala de burete ca sa nu se rostogoleasca bebe cand doarme? Eu m-am speriat ca intr-o noapte am pus-o in patut intr-o parte si cand m-am trezit era pe burta.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uraa..am reusit..

am pus un filmulet mai micut.saa vedem dc il vedeti

http://www.youtube.com/my_videos

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Victo nu se vede nimik.Incarca filmul,iesi din cont, incearca sa il vezi tu si dupa pune adresa exacta pe care ai intrat.Ai inteles?Cred ca nici eu nu am inteles bine ce am scris.

David

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput