Gravidute si mamici de Cluj -65
Raspunsuri - Pagina 20
Raluca spune:
Buna dimineatza,
Delia draga cam la fel e si la noi doar ca ne lipsesc bibe.Parca m-am obisnuit...sunt un robotzeliar cei de la sv au inceput sa-mi atraga atentia: vz ca e ora de papa, fugi acasa!!!![]()
Oana, asa cum ti-am zis la tel si Mihai a luat mai putin in greutate, de 2 saptamani nimic da asta e, daca nu vrea lapte praf sa se multumeasca cu cat am eu...incearca cereale humana (daca n-ai avut succes cu Milupa), sunt mai dulci, au 3 variante de la 4 luni.Poti incerca si lapte praf cu linguritza....da' ai grija si nu insista prea mult ca tare repede se enerveaza bb si dau in anorexie.
Gabitza, cand mai vi pe campului la padure, mi-e dor de voi!
Co, sunt suparata....fata-l tradeaza pe Mishu, vai, vai....ce sa-i faci daca avem concurentza asha puternica? Pe Sara am pierdut-o prin strainataturi, acum si voi?
Alex, daca bine am citit, printre randuri...aveti o jucarioara de "papat" cu fructe in el, de unde?
O zi frumoasa 
ALEX29 spune:
NEATZA
RALU draga jucaria am luat o din State cred ca si la noi se gaseste ,vezi ca am pus poze ,poate asa intelegi mai bine despre ce e vorba
OANA puiutz asa de inteleg si eu tare m am speriat cu lapticu si saptam in care am fost blonava Tiadris n a pus nici macar 50 de grame ,sper sa recupereze saptam asta :)
insista cu pieptul ,o sa fie bine
ANCA singurele amintiri ce mi place sa le pastrez sunt pozele :) mamii de multe ori se tot ia de mine ca de ce arunc tot ce nu mi mai trebuie,n am pastrat nici macar buchetul de mireasa :)
sincer stii ce mi ar placea sa gasesc Oracolele:)) sa vad si eu cum gandeam pe la 14 anisori:)
dragele mele va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana superb 

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
puisorul spune:
Buna dimineata si d la noi
Ne alaturam la cafea dar fara cofeina
DianaD, si eu m-am interesat mult inainte de a naste despre recoltarea de celule stem. Dar asa cum ti-a zis si medicul oncolog inca nu se pot folosi decat in tratamentul leucemiei. Desi lista posibila de boli e mult mai lunga... Plus ca inca nu s-a dovedit daca celulele stem mai sunt viabile peste 15-20 de ani.
Oana, cred ca nu tebuie sa te bazezi atata pe cantar. Daca mananca, nu plange dupa masa, uda scutecele si are un scaun pe zi sau la doua zile nu trebuie sa iti faci probleme. Mai bine relaxeazate, bea multe lichide si o sa vezi ca va fi bine. Daca ii introduci laptele praf, va manca tot mai putin de la san si intr-un final vei pierde lapticul. Poate asa e Maria mai micuta. Ca si Stefana a crescut in prima luna 900 de grame, dar acum la aproape doua luni doar 630. Dar ea e vesela si vioaie asa ca continuam alaptatul.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
magdutza24 spune:
eu sunt din rm.valcea
+37 saptamani
magda si pe victoras il asteptam
am intrat in saptamana 37
bex spune:
Buna dimineata. Cafeluta e bauta, am intrat sa va salut!:)
Ralu, Mishu e Mishu...prima iubire...asa ca nu va faceti griji
Alex, am vazut-o pe Tiadris cat e de dulce!!!!!!O scumpa si o frumoasa
Pe Sara am revazut-o....
Si Bea vad ca a trecut la papa bun:) suculet de morcovi sau ce avea pe gurita scumpa?
Oana, nu stiu cat are Maria, dar nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi...plus ca dupa 4 luni deja ritmul de luat in greutate nu e constant.
va pupam, fetelor si bblusilor
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
redai spune:
Salutare.
Eu am fost in Cj la scoala din clasa a 5.Numai sambata si duminica mergeam acasa.Am stat in camin.Ai mei acum locuiesc in Aghires.
Cine vine/merge azi undeva?Oriunde.Parc,mall.
Magdutza sa ne dai datele tale daca vrei sa te trecem pe prima pagina.La fel si DianaD
Alex si tie un sfarsit de saptamana frumos.
Magdutza eu am nascut acum 8 luni.Atunci era bine pentru o nastere normala 700 lei la dr,200 la moasa.Nu este obligatoriu sa platesti.Dar fiecare da ceva dr.Plus daca vrei sa te bage cineva in seama imparti in toate partile cu cate 5,10 lei.la asistente,ingrijitoare ma refer.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
anca.b spune:
Magdutza, eu am nascut la Gine1, insa natural. Am nascut cu medicul de garda, pt ca medicul meu nu a putut veni. am dat 300 la medic, 200 + 50 la moase (ca ele au facut toate treaba, de fapt) si 150 la anestezista pt epidurala.
si atit. la sistente si infirmiere nu am dat nimic, ca nici nu m-au ajutat cu nimic. am avut noroc ca m-am putut descurca singura cu toate cele. am cerut si asternut curat a doua zi si s-au executat fara comentarii. nici pt alaptat nu prea au avut ce sa-mi arate, ca aveam temele facute de pe forum. la fel cu schimbatul scutecului.
bafta mare
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan