Gravidute si mamici de Cluj -65

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, din luna a 4a iau mai putin bblusii in greutate,.si eu sunt curioasa cum mai sta al meu..ca n/am mai retusit sa/l cnatresc de vreo 10 zile. dar nu cred ca are mai mult de 6,400. dar plange fetita?

cristinuta, am papat deja...

mai delia..deci cam asa huh...de fapt am vazut eu cam ce inseamna 2 copii cd a venit cumnata/mea aci..nu mai stia saraca cum sa se evapore de/acasa sa mai respire si ea..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!
Oana draga, ce te face sa crezi ca nu ai laptic suficient?Atata timp cat ea mananca, o auzi cum inghite cand mananca, nu plange de foame, inseamna ca lapte este.Nu dispera...Tu simti ca ai lapte?Ca sanii sunt plini cu lapte?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata buna fetelor....

Delia ,te admir sincer,chiar daca ti-e greu asa cum a scris si Cristina "trec toate" important e sa fiti sanatosi si fericiti,Imi place mult de toot fraza asta citez "Mi-e greu, uneori fte greu, dar imi trece senzatia de oboseala de cate ori le vad cat sunt de frumoase si sanatoase".
oricat ne-ar fi de greu avem satisfactii maxime cand ne privim copii.

Oana draga,nu te panica ,incearca daca nu vrea bibe sa-i dai cu lingurita(eu asa am facut) chiar daca imi lua mult timp pana ii dadeam lapticu dar alta solutie nici eu nu am gasit ,nu lua bibe in gurita (isi facea o greata...vaii ,se stramba,intorcea capsorul).
de la 4 luni sunt si cereale ,iti sugerez sa cauti de la Humana cu 13 vitamine,eu le faceam de consistenta unei budinci nu respectam cantitatea de apa de pe cutie (puneam mai putina).

Cristina,nus de ce dar aveam senzatia ca multe dintre noi nu suntem din Cluj....se pare ca asa este....
acasa la mama imi incarc bateriile la maxim,vin deacolo foarte relaxata si linistita sufleteste(asta pt ca de fiecare data merg si la cimitir la mormantul tatalui meu).e asa de bine acolo...abia astept sa merg sa stau mai multe zile intr-un mini-concediu.

hai trezirea si la cafeluta....

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineta!

Noi am fost ieri la vaccinul de doua luni. Stefan a fost super cuminte, a impartit zimbete in stinga si-n dreapta, ca mai-mai nu mai vroiau asistentele sa-I faca vaccin, ca sa nu plinga. De plins a plins foarte putin, un minutzel, dupa care a trecut din nou la zimbete si … la somnic. A dormit pina la 17.30, abia s-a trezit sa pape…peste dua saptamini merg din nou la dr, pt urmatorul vaccin, de data asta oral (rotarix).

Oana Alina, nu te ingrijora prea tare. Copilasii au zile si zile. Nic al meu nu papa bine de vreo trei-patru zile. Nici macar din biberon nu mai vrea , maninca asa, in scirba, mult mai putin decit inainte si la una dintre mese chiar a refuzat de tot. nici din sin nu vrea decit 10-15 min, dupa care se uita la mine si ride…si gata. Atita vreme cit nu plinge si e vioi, il las in pace. Nici eu nu maninic in fiecare zi la fel…

Ripley, nu e usor cu doi copilasi, plus servici. Sa ne mai scrii cind ai timp, sa vedem si noi ce ne asteapta…ca in doi-trei ani cred ca aproape toate mamicile de aici vor fi in aceeasi situatie.

Aaaa, sa nu uit…eu sint din CLUJ, oare eu sint singura “bastinasa”?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

in ultimul timp a pus enorm de putin in greutate... si cand spun ultimul timp ma refer la ultimele 2 luni... mai exact a pus in ultimele 2 luni cat trebuia sa puna intr-o jumatate de luna MINIM!!! de plans nu plange insa isi baga tot in gurita si suge cu o pofta... de dormit nu imi doarme si este mai agitata ca inainte.... cand va aud ca va dorm bebeii o gramada ma apuca disperarea... noi ne trezim de cateva ori bune pe noapte... lapte eu nu mai am... adica mai am, dar destul de putin... am incercat ceaiuri, galactogil si degeaba.... si daca incerc sa ma mulg nu prea mai am ce... asta este marea problema...

trebuie sa imi ia laptele praf ca doar nu o pot lasa numai cu hrana solida... marea problema este CUM????

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna dimineata
ca veni vorba de papat..edi de ceva vreme nu papa mai mult de10 min. cred ca primeste suficient lapte..sper. nu plange...si nu papa decat peste 3-4 ore..asa ca eu banuiesc ca se satura. trebuie sa-l cantaresc.

sunt cam ingrijorata...imi pare ca-i miroase pipi ciudat...hmmm
no..plec ca plange.
pa
mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Neatza
Draga OANA incearca sa i faci proba suptului adica sa o cantaresti inainte sa o pui la san si dupa ce a supt sa vezi cat a luat in greutate si daca imi spui ce varsta are iti spun si cat ar trebui sa ia in greutate. dar cand o cantaresti sa fie dezbracata si fara pampers.

magda si pe victoras il asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Of, mai am putin putin! Si un morcov mare mare
Am auzit si eu ca se renoveaza la Gine 1, nasoala treaba, dar am ramas aici pt ca imi place medicul.
Cam cat se sta in spital dupa o operatie de cezariana, daca ma refac ok si nu-s probleme?
Cele care ati facut cezariana, ati programat-o, sau v-a lasat sa intrati in travaliu? Eu oricum nasc cu cezariana ca bb nu vrea nicicum sa se intoarca, dar a zis ca mai intai sa vedem cum decurge travaliul si-apoi ma taie, ca politica spitalului nu permite altfel. Cica e mai bine si pt mine si pt bb sa inceapa nasterea normal si dupa-aia sa se intervina. Adica o sa ma rup in 2 de durere si ma si taie. Si nu stiu exact pana la ce dilataie ma lasa.
Si daca stiti cam cat se da la o cezariana la Gine 1.
Si in sala de operatie te dezbraca de tot, sau iti dau ei ceva camasa, sau cu camasa mea?
Hai ca v-am bombardat acuma.

34+ cu Diana

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Oana, eu nu sunt in masura sa iti spun cum sa o faci sa ia biberonul pentru ca eu nu am reusit.Poti incerca sa o lasi nemancata cateva ore si apoi, de foame, poate il va accepta.Sau metoda linguritei, sa se obisnuiasca cu gustul pentru ca marea problema e ca laptele praf are un gust total diferit de cel de mama.

8 martie 2008

Mergi la inceput

Magdutza, mai scrie repede 2 mesaje ca sa le putem vedea in timp real.

Elena, mami de Dragos, nu ai mai dat nici un semn de viata..cum merge intarcatul?

8 martie 2008

Mergi la inceput