Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (285)
Raspunsuri - Pagina 4
J G spune:
Maraki cred ca e vorba de Cher.
Intru mai pe seara sa va povestesc cum a fost...
Merci tuturor de urari!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
d_melli spune:
Neatza si de la mare intr-o zi cu soare si multa caldura.
Noi suntem bine , eu la munca , Marian la alergare si Mario afara cu bunicii.
Giova asa am zis si eu de masele , ba ca urla de asta , ba ca a facut febra si uite ca ieri am descoperit ca le are iesite si pe ultimile 4.Cel putin acum nu mai pot zice ca e de la dinti cand il apuca cate ceva.
Eu cu munca , nebuneala mare de tot, as aca nu am timp sa scriu ( da am vazut ca e una pe DC care nu doarme ca scriu eu mai putin...sa ma pupe...)insa citesc , stiu in mare parte tot.
Ma bucur ca vad ca scrie Marche , Anna de france ca imi era dor de ele.
Mirela stai tu linistita , ti-ai gasit sa faci treaba acum , mai lipsea sa te urci pe barna si gata.
Cosmi incearaca cu odc merge la minut.
Maraki cine te pune sa umbli la alte subiecte...stai pe loc.
Silvi spor la programul wc si tie bafta la cura .
Mario face la oliat dc il pun , insa nu o cere. A inceput sa mai vb si el , e drept nu ca baby einstein insa suficient sa pricep si eu ceva.
Va pup ca ma duc la masa , sper sa mai intru mai dupa masa.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
silvi_2005 spune:
Eu mi-am inceput ziua cam prost, in primul rand ma uit pe cantar si vad ca stagnez de cateva zile, apoi deschid mailul si vad rezultatul de la examen, imi mai trebuiau 90 de zecimi la puncatjul lor cica ultimul punctaj a fost de 20,33. Asta e trebuie si mai multa munca, mergem mai departe si la alte examene.Ma indispune ca eram destul de aproape si am facut eforturi si l-am last pe bb la bunici ceea ce nu mai fac chiar daca mai meg la 100 de examene. Cred ca ma apuc si fac curatenie sa imi treaca necajeala. Al meu pitic inca doarme de cand l-am adus aici a inceput air cu dormitul lui pana tarziu. Vrea sa stea la Wc cu revista cu masi in brate, e mortal.
Giova tinem pumnii sa treac repede faza cu maseaua, cred si eu ca e nasol.
Bee merçi de sfat, i-am facut lapte cu cioco Nestle si a papat ieri 100 ml si azi dimineata prin somn 200 ml, seara o sa ii pun cereale Nestle cu ciocolata ca i-am luat si din alea.
Irina merçi de urari, nu prea am spor la nimic . sa scapati si voi mai repede de maselute.
Aici sunt Pastele duminica, Jean e de garda sambata deci mare lucru nu o sa facem ca va fi obo dar incerc sa fac si eu o masa mai speciala si iau ceva decoratii de Paste. Aici cred ca nu se vopsesc oua, nu am vazut decat de cioco si de decor din lumanari sau de carton sau plastic.
O zi frumoasa tuturor!
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
d_melli spune:
Silvi capul sus si mergi inainte.Ai sa vezi ca se aranjeaza toate incetul cu incetul.Lui Mario i-au iesit maselutele toate deci nu ne mai chinuim( nu ca ne-am fi chinuit pana acum , insa de acum incolo nu mai putem da vina pe ele pentru orice).
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
Janino te asteptam....
Irina ce bine ca i-au iesit maselutele.
lasa draga mea, aici scrie fiecare cand poate si are timp. de-aia nu mai poti tu( nu e pt. tine).
ce fain ca la voi e cald...aici ploua si zici ca e iarna, 4 grade erau de dimineata.
Silvia imi pare rau der examen... e tare naspa cand iti lipseste putin ca sa iei. lasa ca or mai fi si alte ocazii. stii cum se zice: un sut in fund e un pas inainte.
Ma bucur ca a inceput Alain sa bea laptic.
azi la ora 20 merg la stomatolog cu radiografia sa vedewm ce zice: imi face implant sau nu./...imi e asa de groaza.....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Buna ziua si de la noi,
Silvi vaai ce rau imi pare ca nu ai luat examenul Eram sigura ca e luat! Daca treceai ce trebuia sa lucrezi?
Irina, ce faci doamna? Stii ceva, ce nu stiu eu?
Giova ce ai facut cu abtipildul pt. masina? Cum a iesit?
Mirela, asa face si Angelo Mama m-a intrebat unde a vazut sa bata, pai unde.....nicaieri! O fi din instinct Eu ma gandesc sa.l duc la dr. pt. ca daca nu-l lasam sa faca ceva, se da cu capul de covor si nu mi se pare normal
Bee si Janine, mii de multumiri ca am scapat de lapsus
Cosmi ai reusit cu melodia? Da amanunte doamna
Astery
Eu sant intr-o pasa nasoala, imi vine sa plec din Germania ca mi s.a acrit Vreau acasa Angelo iar nu mananca, nu stiu cum poate trai copilasul asta cu iaurturi si crema branza Mai mananca pe afara cate un pateu cu sunca si cascaval dar si din ala cam jumatate Cred ca fac un termin la dr. romanca.
Silvi nu ai vazut in magazine vopsea de oua? Aici vopsesc si nemtalaii dar au si oua cu fel de fel de culori in magazine.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
silvi_2005 spune:
Fetelor merçi de incurajari dar e ok, stiam ca e f greu asa ca eram pregatita si pt faza asta.
Am o intrebare pentru fetele din Romania, alocatia aceea pentru copii de dupa doia ani se da automat sau trebuia facute ceva demersuri ?
Maraki nu am vazut eu poate ca este si aici o sa intreb pe Ana de France.Examenul era pentru functionar public european.
Am sosit si noi de la plimbarica ne pregatim de papa.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
EU NU AM MAI INTRAT CACI A VENIT VARA-MEA LA NOI. i-A PLECAT IUBITU' IN iTALIA AZI SI ERA TARE NECAJITA.
acum am vazut ca am scris cu majuscule, dar nu mai schimb.
Mi-am facut si radiografia azi, am fost si la dentist, unde am stat o ora si am plecat. mai erau 3 inaintea mea, eu nu am timp sa stau cu orele in sala de asteptare. sa vad cum fac sa ma reprogrameze la o ora acceptabila. e nasol ca are program de la ora 16-22, si cica apare dupa ora 17.Al meu barbat are mult d emunca la birou...si n-am cu cine lasa copilul.
Marco e marait din cale afara, ne-a facut o criza...a intrat in Diverta si ata la trenuri s-a dus. Nu a vrut el pe alea mici, de care-i tot cumpar. el vroia ditamai trenul cu sinele...si dai pe si urlete pana acasa, de la disperat pe tat-su'.
maraki au iesit alea faine, mi-a trimis in mail sa-mi aleg modelul. acum sa vedem cand le face...trebuie sa aiba ceva planse mari, ca nu baga ditamai hartia doar pt. astea.
de ce te-ai saturat de germania?
Silvia eu stiu ca alocatia, daca nu faci demersurile sa o bagi pe card, o aduce postasul acasa.
ma duc sa-l bag la .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Buna seara,
Giova zic asa in general, de situatia mea de aici Pe Giorgos il cam doare undeva de bolile lui, nu face nimic sa se menajeze E tot timpul in " fundul parintilor" si mi s-a acrit Socrosenia a ajuns sa se bage si in patul nostru, sa ne spuna cum sa dormim Am zis ca nu doarme Angelo dupa masa si ea repede: sa dormim toti trei impreuna, Giorgos normal sta in sufra cand dorm eu cu Angelo pt. ca il scoala daca incepe sa tuseasca Somnul de zi este mai sensibil decat cel de noapte, se trezeste imediat Angelo daca aude ceva. Eu sant o fire foarte independenta, intotdeauna am facut ce am vrut eu si acum nu-mi convine sa se bage astia in toate problemele noastre.
Vad ca Marcolino nu are gusturi rele deloc Cumpara-i trenul care-l vrea, cand ai bani Merg sa-i dau sa manance lui Angelo, l-am tinut pana acum pt. ca s.a trezit tarziu ( eveniment: a dormit aproape 3 ore ) si a mancat mini cabanosi vreo 6-7...sa vedem daca mai papa ceva in afara de nelipsita branza crema....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
anasol spune:
ce faceti mamici.........de maine sunt in prenatal.gata ca am obosit de atata munca........
Duminica e pastele la catolici, grasu meu e catolic, asa ca tre sa ma apuc de copt, glumesc desigur, are soacra-mea grija de copturi si mancaruri......
Dav al meu e tare obraznic, nu vrea deloc la olitza, sa se ceara adik, ca asa dak il pun mai face........i-am zis ca mai are termen pana nasc, ca doar n-o sa cumpar apoi pampersi la 2 copii........asa ca l-am amenintzat ca il tin in gol......
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 32+ si david-andrei(06.01.2006)