Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (285)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata.
Am vrut sa fiu glumeata, dar nu-mi mai vine.
Anasol iubita, ma gandesc la voi, si ma doare sufletul de Dav si de tine... nici n-am cuvinte, ieri mai scriam ceva, dar azi te simt atat de deprimata... tine-te tare pt. Dav, are nevoie de tine. Multa sanatate si gandurile noastre bune. Apendicele cum este?

Maraki, sanatate multa fratelui tau, sa nu fie nimic grav.

Gio, iubesc Touareg-ul. Rau de tot. E masina din visele mele secrete. S-o stapaniti sanatosi, si invidiosii... da-i pe pustii. Pozele sunt frumaose tare. Acolo sunteti in tren, sau cum? In cazul asta, eu n-am vazut asemenea trenuri in Ro, dar nici n-am mai mers de ani cu trenul.

Irina, tare faza cu pestele! Bietul Mario, lasa ca-i spun eu ce-i faceati, cand va creste mare... auzi la el, sperie copilu' cu mortaciunea pe masa.

Ali, nastere usoara, sa nu cumva sa nu ne anunti.

Anca, mai scrie-ne "perlele" lui Andrei, ma minuneaza baietelul asta ce poate sa spuna. Si-mi inchipui o fatzuca foooaaarte serioasa, sau un zambet strengaresc, in coltul guritei...

Mireluta, gandeste pozitiv, Dani nu va avea de ales, si va sta cu mamaie. Mai problema este cu sentimentul tau de vinovatie, dar... toate trec, toate se aranjeaza, cumva, nu? Pupam un "dependent 100%" de mami a lui si pe mamica lui, normal.

Silvi si Maraki, voi dati carnita de porc la copii? Ca eu n-am inteles bine, cred. De la Ikea am vazut la dr. psihiatra o chestie interesanta, niste spirale de sarma, pe care trebuia sa plimbi diverse forme geometrice... puzzle-uri cu incastru, tot de lemn... masinute... abia astept sa mergem sa cumparam.

Mai, v-am spus ca am Matiz ? Furia mica si rosie ? Haha, mica, fara frane, volanu' merge greu, ca la Dacie , da' imi fac treaba cu el: duc pe Razvan si aduc de la cresa, chestii maruntele.
Eu merg inainte cu regimul, m-am oprit la 62+, dar am mai dat rateuri, aseara de ex. am fost la o scrumbie... dar sunt super multumita.
Mai revin.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Hello fetelor ...
Intru si eu si ma intristez de ce a patit Davidutzu . Ana eu nu sunt doctor, dar dupa toate simptomele pare o enteroviroaza nasoala. Sper sa se faca cat mai repede bine David... sa va ajute Dumnezeu!

Ioano super masina aveti ... ma bucur pentru voi, sa o folositi sanatosi si sa va bucurati de drumurile facute cu ea. Eu lucru la sistemul de navigatie (cu GPS) pentru masina asta :))

Mirela ma bucur ca s-au mai linistit apele la voi. O sa vezi ca sta Dani si cu buni, daca nu esti tu in zona.

Noi am fost tare prinsi in ultima vreme ... tot felul de proiecte si planuri cu carul, daca am avea si bani sa le indeplinim ar fi bine Am fost si la ski o saptamana si a fost superb. Tura asta am fost fara Filip, dar chiar mi-a parut rau, pentru ca vedeam multi strumfi pe partie care skiau superb si imi dadeau lacrimile ... pe de alta parte am skiat de am "rupt" partiile
Filip e un mare smecher si turuie de nu il mai pot opri. O pune la colt pe buni si face tot ce vrea cu ea, daca nu ii convine ceva o trimite acasa la ea

Mai citesc si eu sa vad ce mai e nou ...

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

irina pai cu cat sunt mai multe airbag-uri, cu atat mai bine. cand iei o masina, in primul rand te gandesti la sist. de siguranta.
bai...baby on bord personalizat....face o mamica de la gradi. I-am trimis si eu 2 poze sa ne faca. acum sa vedem cum au iesit, nici nu stiu cat ma costa.
Cristina sa stapanesti sanatoasa matizul si fara evenimente. e destul de scump si ala....
marco are jucarie dintr-aia de lemn cu bare pe care duci anumite bile. sunt si la Chicco, dar din plastic. le dezvolta foarte bine dexteritatea. eu le am de la second pe ambele: una e la mama acasa...e mare de tot si complicata, mai mica mi-a luat pt. acasa. dar e tare pasionat piticul de ele.
Carne de porc si eu ii mai dau sa guste, nu-i fac pt. el, dar mananca din gratarul nostru, din chiftelute, ciorbitza in care e carnitza de porc, sau perisoare. Mananca...in sensul ca ia 2-3 guri de pofta si atat.
Trenul este sageata Albastra, e mai curat si frumos decat cele obisnuite, dar scaunele sunt tare incomode.
canda pai treaba e asta? ia scoate si pt. mine un GPS, vad eu unde-l incastrez.
Chiar am vazut aseara pozele cu Filif si vroiam sa te sun, ca nu mai stiam nimic de voi. te-ai dat la fund....
Musai sa ne intalnim cu piticii, tare smecher e Filip.

of...ca sunt cu gandul tot la david....nu ma pot concentra asupra probl. mele.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by d_melli

Anasol si eu sper sa fie doar o enterocolita si sa se puna pe picioare repede. Medicii in schimb ce spun ? Hai fii puternica si ai sa vezi ca va fii bine.Ce sa iti spun ...sanatate multa si ne gandim la voi si sunt convinsa ca va fii bine pana la urma.
Acina e lapte machiato , na ca nus tiu cum se scrie , dar o sa ma uit azi, ceva gen cacao cu lapte as zice eu , dar naiba stie ce compozitie o avea. E de la masinaria de pe hol institutiei .

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Latte machiato Se face cu lapte pus in pahar lung , cu spuma de lapte iar peste se toarna un espresso....doar am lucrat in locul lui Robert 2 sapt la bar...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi,

Giova marfa rau masina Si la mine este cu clima reglabila pt. fiecare, eu o dau oricum la fel De airbaguri Doamne fereste sa fie nevoie vreodata! GPS-ul cred ca e util doar cand nu stii cum sa ajungi undeva, noi l-am pus cand am fost sapt. trecuta la Cocoloco si pana sa ajungem acolo, am facut cam mult fatza de drumul care-l stia Giorgos.
Anasol sanatate lui David, cred ca ce a fost mai greu a trecut Ai incredere in tratament si ai grija de tine.
Astery chestiile alea de lemn sant dragute dar pe mine nu m-a atras sa dau 50 euroi pt asa ceva. Ce am vazut mai mare, costa 50, cele mai micute sant cam 25 dar mi se par prea mici.
Pe mine din cauza supararii m-a luat cu la sv. Din plans am dat in + ca am fost la toaleta de 5x pana acum...nu stiu ce ma apuca si pe mine.....cert este ca e foarte nasoala situatia, astept sa vina tata de la spital....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

OF, OF, ce vesti. Anasol tare rau imi pare ca tb. sa treaca David prin asta. Ma gandesc si eu ca e o entereviroza pacatoasa mai ales ca a facut si febra. Tare astept pe diseara sa ne spui ca si-a revenit puiutul ca asta sigur te va face si pe tine sa-ti revii. Va pupam si ne gandim la voi.
Maraki, doamne ajuta sa fie bine in cazul fratelui tau. Nici nu sti ce sa zici in situatii dinastea, sper sa fie bine.
Giova f. faina masina, zic eu cel mai imp. e ca e o masina f. sigura.V-am vazut in tren, frumosi foc toti.
Acina simpatic tare Andrei.
Mirela ma bucur ca si-a revenit Dani si tu esti mai odihnita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki ai dreptate cu latte macchiato. asa se face in baruri, doar ca de la tonomate primesti lapte cald cu putina cafea. Oricum nu se compara cu cel de bar.
Pai la GPS se paote seta sa aleaga drumul cel mai scurt, cel mai lung, etc.
Clima diferentiata cica nu e bine sa o folosesti cu diferente mai mari de 2 grade. Asta mi-a zis cumnata, ca i-au zis de la service cand i s-a stricat clima la Jeep.
Noi am folosit-o diferentiata, cLau e mai calduros, eu nu, asa ca o aveam diferit, dar nu am depasit o diferenta de 2 grade.
Fratele tau e internat deja? azi ii da rezultatul? doamne ajuta...te cred ca nu esti in stare de nimic .
Miha nu mai zici nimic de Tudor? poze noi...pe cand?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Giova iti dai seama ca stiu la ce folosesc airbagurile , dar nu m-a pasionat sa vad dc sunt, presupun ca are sigur masina mea in fata , dar in laterale , habar nu am.Macar atata sa aiba si ea.
Maraki sper sa ai parte de vesti bune .Si eu patesc la fel cand am emotii mari , ori ma ia vomatul ori....
Noi nu avem Ikea aici in Constanta , asta este , probabil va ajunge si la noi peste secole, da noi avem mareaaaaaaaaaaaaaaaaaaacare sigurr nu ajunge asa departe...vai ce prostii mai debitez, se vede ca am luat-o pe aratura azi.
Ma duc sa mai trag un capuccino ceva mai lights ca nu mi-a picat bine cand am auzit ca beau expresso cu lapte , eu vroiam ceva usor, na ca acum stiu de ce eram agitata si ma lua cu ameteli , ca bagam cate 4 cel putin pe zi

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Giova nu stiam ca poti seta sa iti arate drumul lung sau scurt. Ia sa ma uit mai bine Eu sant mai friguroasa decat Giorgos, dar clima foarte rar o las diferentiata.
Irina vezi ca si capuccino este cu espresso Eu la un capuccino pun 1 espresso jumate

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasol tare m-am necajit cand am citit ce ai scris, poate e ceva viroza intestinala si scapati repede, sanatate multa lui David si tie, lasa ca treceti voi si de asta.
Giova felicitari pt masina , noi avem GPS dar nu incorporat cu pus dupa aceea, si eu sunt de parere ca e f util mai alesc cum umblam noi aiurea peste tot. Noi mergem f des in diverse locuri de care habar nu avem unde se gasesc exact.
Maraki ce jcarii ai vazut tu asa de scumpe, eu pachete din acelea de jucarii de construit de lemn am luat cu 8 sau 9 euro la fel si trenul, ma mir ca sunt asa scumpe la voi.Iti tin pumii sa primesti vesti bune de la spital .
Cristina, da eu una ii dau cateodata f rar si carne de porc. De ex daca fac mancare chinezeasca cu asta, folosesc numai cotlet degresat si e ok daca papa si el putin, la fel si cand fac pt noi snitel, papa si el jumate de snitel. Nu fac ciorbe cu porc si grasime sau alte chestii grase dar asta mananca si el si cred ca e ok, oricum pana la 2 ani e cica interzisa carnea de porc la copilasi. Stiu jucaria de care zici si aici am vazut-o dar nu i-a placul lui Alain ,mai nou il lasam pe el sa aleaga ce vrea.
Mirela, pupicei de la noi.
Alain s-a pus pe desfacut oua de ciocolata il las in pace ca daca si le strica macar scap de ele ca amancat prea multa ciocolata in ultima vreme.Am fugit la datorie ca nu mai lasa piticul.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput