Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (285)
Raspunsuri - Pagina 19
maraki spune:
Silvi, sant bilutele alea colorate puse pe sarme intortocheate. Imi scapa numele, parca motoric......Carne de porc i-am dat de curand, fara pic de grasime, muschiulet si doar o bucatica pusa in mancare.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
asteryaro spune:
Salutare.
Razvan s-a obisnuit cu somnicul la cresa, ca atare va deveni obicei.
Nu mais tiu ce- sa-i dau seara sa pape. Noi cina o luam in jur de 19, mai devreme uneori. Cine mai are ceva idei de papica usor de preparat?
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
anymony spune:
Salutare si de la noi....Ne mai primiiiti??????????????
acum ca e vreme faina mai stam si noi pe fara mai mult, bnutim cu masina de ici colo...
ALI, nastere usoara si bebe sanatos!!!
GIO, sa stapiniti sanatosi tuaregul...e SUPER TARE masina!!!
ANOOOO, sanatate si pupici Davidutului...
Noi suntem Ok, Ioana incepe sa vorbeasca din ce in ce mai mult si mai bine, cinta"In padurea cu alune", de duminica plecam iar la tzara o saptamina...
Eu is ocupata rau cu schimbarile astea in sistemul d-lui Ministru...calcal-ar.Mi-am mai luat si angajament sa fac o lucrare de licenta pina dupa paste asa ca....am treburi importante
promit sa intru mai des daca pot!
pupici la gasca!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Giova spune:
Cristina si eu am aceeasi probl. cu papa de seara.
Ii mai fac soldatei cu unt si parizer/pastrama de pui; almette cu cremvusti; macaroane cu branza; sau paste cu diferite sosuri. cateodata ii mai dau chiar si ciorbitza, sau tocana de pui. daca am in frigi si poate manca si el, de ce nu?
Silvia probl. avem cu cioco asta...of...doamne. al meu cand isi aduce aminte plange si da din picioare panma-i dau.
alta data mai scap cu cate-o bobo.
Maraki nu ai vesti de la tatal tau?
Any...lume noua. ma bucur ca sunteti ok, chiar daca ocupate. vin si vremuri mai linistite si atunci te asteptam pe aici. cretulinei.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anymony spune:
Am pus si noi ceva poze mai noi.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Giova spune:
ASTA E JUCARIA PT. DEZV. MOTRICA:
http://www.dropshots.com/giova2#
cea de la mama de acasa e mult mai mare si mai complexa.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Bee spune:
Buna fetele.
Repede, repede. ca altfel nu mai auziti de mine. bebele e in brate, doarme dus.
Anasol, multa sanatate lui David! Multa putere tie si incearca sa fii linistita si rationala. Cu siguranta e o enterocolita de natura virala (deci putin probabil sa asa ceva la copro). Asta trece repede, cu regim, hidratare si medicamente (sa nu-l doara, sa nu vomite, sa nu aiba scaune proaste si sa nu mai faca febra). Somnolenta n-o fi de la medicamentele pe care i le dau in spital (ma gandesc la Losec sau Motilium, ca n-am avut vreme sa caut) sau pur si simplu de la starea prosta + deshidratare. Cat despre mancare.......mai bine sa nu prea manance cat inca vomeaza si face febra. De fapt sigur tb sa va zica de la spital de regim. Sper sa treaca iute si sa nu ai nici tu probleme, ca bebe tb sa mai stea.
Mirela, mai putin de o luna? EU zic sa stai cuminte pana la 37 de saptamani. Desi daca-mi amintesc bine, pe Dani l-ai nascut la 36, sau la 37? Ziua lui Radu e sambata. Multumim anticipat. Ufff Mirela, greu de tine cu Dani. lasa vinovatia la o parte. Stii ce cred eu? Dupa ce vei naste, o sa ai mai multa grija de Dani decat de bebe mic (exceptand alaptatul), mai ales daca e mama ta cu tine. Ar fi minunat daca ai putea sta mai mult de 4 luni acasa.
Astery, stiu sarmele ala cu "bile" de forme si culori diferite. Ana il ignora . Nici gand la pret de 50 E Maraki. Nu-i nici 10 E. 250 mii. Adica putintel.
Giova, sa dea DD sa nu aveti niciodata nevoie de airbaguri. Stii ca venim in sept in Timisoara la o nunta? Abia astept. Cand faceam drumuri Buc-Tim, dupa barbatul meu, nici nu eram gravida! Ce amintiri romantice ma leaga de orashul ala. Sa vad daca vin cu puradeii mici.
Irina, nu ti-am zis nimic de peste. Vai ce idee! Bietul copil.
Maraki, sper sa fie vesti bune.
Acina, tot ce e posibil masele la un an. Sunt copii si copii.
Any, spor la treaba.
O sa vizionez si poze indata ce apuc.
Despre masini. Am inceput sa conduc cu spor Loganul nou. E super ok. Are un singur airbag, nici urma de clima. dar are aer conditionat si servodirectie, ceea ce mi se pare grozav. SI e maaaare. Eu una sunt fan Dacia. Prima MEA masina, luata din banii mei a fost o SuperNova, care a ajuns acum la 100 mii km, e la tata de cand am nascut-o pe Ana si face niste drumuri zilnice horror. Deci e o dulceata de masina, la cate indura. Loganul socrului meu l-am folosit toata iarna si a fost tare bun. Si acum l-am luat pe asta nou + inca un VW vechi vechi (din 96), dar bunutz si foarte ieftin (a fost masina de servici a lui Radu), cu care am batut drumurile Europei si pe care abia astept sa pun stikerul cu Cercul Polar unde am ajuns acum nici 2 ani cu masina asta. La Venetia nu se pune ca am fost cu ea, ca in orash nu se intra cu masini. dar ne-a dus si acolo.
Brrrr, vorbesc mai mult despre masini decat despre copii. halal mama sunt si eu!
Sper sa mai am vreme sa va povestesc despre pici.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
maraki spune:
asta este un motoric mic, sant mai mari cu 50 euroi....revin...sant in bucatarie
edit: am sters ca labartasem pagina rau
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
maraki spune:
dar pe e-bay sant si cu 1 euro
http://search.ebay.de/Motorikspiel_W0QQfnuZ1?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
maraki spune:
ce sa va zic, vestile nu sant bune....tata nu raspunde pe net, cred ca ma evita si oricum e terminat...maine se duce cu fratele meu la alt spital pt tomografie la cap....doar ce mi.a spus cand a venit ca vestile nu sant tocmai bune...si dupa aia nu a mai scris....vai de capul nostru...mare necaz a dat peste noi...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4