Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (128)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,gagici!
Vad ca Violeta e in prag de nastere,Lunysi Mussara asteapta si ele..succes,fetelor!

Eu am avut termenul ieri,am fost la control la clinica,totul ok,ba chiar mi-au dat o "mana de ajutor",de mi-au iesit ochii ca la melc..In orice caz,imediat dupa aceea am inceput sa simt mai intens contractiile,dr chiar zicea ca daca continua asa,in vreo 2 zile se naste fata.Iar azi am pierdut dopul!Fara dubii

Va pup,weekend placut si de-o fi,sa nasteti usor!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

HELOOO !

AM PUS CATEVA POZE CU FETITA MEA.
AICI LE GASITI. RANDUNOIUL.
http://community.webshots.com/album/562791063SoYOEE

Livi +40+6 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

VIOLETA, ITI TIN PUMNII!!
Randunoi de lyvy, multumim pt poze, sa va traiasca grasunica, e dulce foc!!
Deci asa cu clisma..e, acuma cum o fi, vad la fata loculuji care-i obiceiul, desi ma gandeam ca daca iau uleiul ala de ricin si dau in 'diverse', ce rost mai are clisma?...

LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI MARIA (UNDERQUEEN)!!!

La multe luni pentru Mihnea Adrian (pentru ziua de ieri)!!!

La multe luni Rebecca si Andrei!!!

Vio - nastere usoara!!!

Luny - ulei de ricin, ulei de ricin, dar sper ca nu ai lasat balta inducerea naturala

Mami 35+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Seara buna fetelor!

Vio , tinem pumnii, sa fie totul bine! cred ca acum esti in action asa ca ... Doamne Ajuta!

LUNY SI MUSSARA! Stati aproape ca acus vine barza si la voi!

Livy si randunoi de Lyvi, sa va traiasca pufoasa Iris! e o grasuna si o falcoasa! Iti vine s-o mananci, nu alta! Iar tu Livy, arati super! Pupici dulci la fete !

Noi a mai fost astazi la niste ture de cumparaturi, nici nu vreau sa ma gandesc cati bani am cheltuit...am ajuns la concluzia ca nu prea ne suportam, de vreme ce nu stau prea mult pe la noi! Am luat un set fin cu paturica, pernutza si un fel de saculetz de dormit, dar e super ca nu se prinde dupa umerii lui bebe...cateva salopetzele, unele mai groase si altele mai subtirele...un set cu vreo12 piese care este delicios...si culmea...caramel cu portocaliu...o rochitza cu albinutze...2 perechi de papuci pt fata...si 3 de chiloti pt masa, desi susnumita are o vaga imprsie ca fundu-i u va incapea in ei...dar au fost za bigast...a, si o gentutza super pt bebe...cu doar 25 ron...astia de unde am luat carutzul aveau cu 2 mil..e o diferenta...si asta e mult mai frumoasa...ca sa nu mai vbim ca si pretul ii mai da stralucire...

am niste dureri nasolite de spate, dar nu de la bebe, de la un pui de curent...si ma mai doare rau in zona inghinala, de abia imi tarasc piciorul drept...asta ce o mai fi?

pupe ca nu mai poci! abia astept ziua de maine ca suntem invitati la un gratar in aer liber...

Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ursuleata buni si chilotii. Eu mi-am luat de la Metro - sunt la seturi de cate 5. Foarte buni si comozi. Ai vazut ca lista e taaare lunga, dar asta nu inseamna ca tot ce e acolo e indispensabil. Si initial erau si mai multe, dar ma mai taiat din ele, ca erau prea de tot.
Pe lista de spital am mai adaugat eu niste lucruri de ale mele (gelul de maini antibacterial sau picaturile de nas cu ser fiziologic). Plus ca vreau sa-mi mai iau si un spray cu apa termala. Am mai avut si mi-a fost tare practic. Ma gandesc ca si in spital o sa fie bun.

Lyvy si randunel de Lyvy sa va traisca printesa - e o scumpa

Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

mami.p, am avut si eu la un moment dat durerea aia inghinala de nu puteam calca, apoi s-a mutat in spate, apoi a disparut..cre ca e normal..dar nu si curentul ala la shale, bre!!
CristinaGoji, inducerea naturala, a cam zburat de la noi, ca dopul ala e cam permanent acolo vad si e si sangeriu..dar cine stie, daca tot ma bag in pat in curand..

DPN 14.03.2008

Mergi la inceput

e o comedie misto pe Acasa! ma bag in patutz, si nani dupa aia, Doamne ajuta sa dorm! noapte buna!!

DPN 14.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Livy si Randunoi de Livy sa va traiasca fetita frumoasa.

Alina 33+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 6 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Da Kya, dar parca eu nu am spor.
Nu stiu de unde trebuie sa cumpar tot ce este pe lista.
Parca as vrea sa merg intr-un loc si gata. Ma dor oasele, sunt obosita,....as vrea sa stau numai in pat si cand ajung acolo ma plictisesc in 5 minute.
Pana si chilotii de abia i-am luat. MAi bine luam mai multi.

Alina 33+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 6 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput