Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (128)
Raspunsuri - Pagina 5
kitzy spune:
Kya ce frumossssss...si eu abia astept sa infloreasca copacii si sa ies cu buburuza mea afara la plimbare.
luny am inteles ca nu deranjeaza cu nimic clisma, nu doare, doar ca e mai jenant sa stai cu fundul gol in fata asistentei
34+ cu Diana
AMR 6 saptamani!!!
VioletaH spune:
Am plecat la spital!!!
Multumesc de incurajari si de galerie, fetelor.
Am ceva emotii, dar sotza-miu e mai emotionat ca mine :)))
Luny, iti tin pumnii sa nasti si tu in weekendul asta!
Mussara, iti trimit si tie barzaunele, ca vad ca la tine se cam lasa asteptat!
Va pup pe toate!
AAAAA, nu am apucat sa iau nici un nr. de tel.!! E cineva acum repede pe faza sa-mi dea si mie un PM cu un nr???
Vio 40+ Sean Adam
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI!!!
POZE
Simo27 spune:
Azi implinim si noi 2 saptamani...
Simo,mamica lui DAVID,si a lui SAMUEL CASIAN
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
VioletaH spune:
SIMO, MULTUMESC MULT!
VA PUUUPP!
AM FUGIIIIIIT !!! :)))
Vio 40+ Sean Adam
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI!!!
POZE
Simo27 spune:
Luny,intr-adevar nu doare absolut deloc clisma(iti spun asta dupa 2 la activ) si e absolut necesar sa se faca ca sa nu ai surprize"neplacute"in momentul expulziei...intelegi?! asa ca,mai bine previ ,decat...
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
HAIDE,VIOLETA
POZE
Simo27 spune:
nimeni pe crenguta...cand pot si eu sa "palavragesc"nu am cu cine...atunci,plec sa pierd timpul la tv,ca Il Barossano doarme dus...
POZE
mstela spune:
Fetelor,iertati-ma pt absenta,dar am fost tare ocupata cu indicatii si treburi pe langa randunoi,care a tot bibilit dormitorul (un fel de santier) si in sfarsit am cam terminat cu praful.Zilele urmatoare trecem la pregatit dulapior pt bebe,montat patut si alte finisari,of,alte treburi si deja am obosit tare..
Vreau sa va multumesc pentru incurajari,dar numai cel ce trece prin asta intelege..ai,pur si simplu niste simtaminte pe care nu le poti controla.Fiecaruia ii e dat intr-un anume fel,altele trec prin cele mai groaznice clipe,altele nici nu simt ca au fost insarcinate,de aceea cred ca trebuie sa intelegem fiecare caz asa cum este,pentru ca fiecare are trairile proprii,nelinistile proprii..Doamne ajuta!
LA MULTI ANI,MARIA!Sa-ti dea Domnul multa fericire alaturi de bebele tau si intreaga familie!
Multumesc Alina pentru melodie!Am ascultat-o cu mult entuziasm!
Olgutza,este o minunatie Ioana!
Asadar,Luny,se apropie clipa!
Ma bucur ca ai revenit,Ali!
zoze,ce dragut pove tu de blondul tau...
Simo,felicitari pt aniversarea IL BAROSANO-ului!
HAI VIO!
toate fetele fara exceptii...
Stela 34+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
mussara2000 spune:
DUMNEZEU SA-TI AJUTE, VIOLETA !!!!!!!!!!!!
NASTERE USOARA !!!!!!!!!!!!!!!!!
41 saptamni +3 zile IULIAN
AM INCEPUT SA PIERDEM DIN RABDARE
ursuleata spune:
Eu m-am intors doar cu 5 perechi de chiloti de baba...era asa frig cand am iesit eu asa ca m-am intors repede.
Maine ma duc iar la cumparaturi.
Alina 33+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 6 SAPTAMANI!!!