casnicutze sexxy (166)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
cuscra, multam pentru cafelutza
danelutzo, apai La multi ani! tuturor taticilor
gata te apucasi de pufoase?
atelocin , cu placere, da numa' danelutza si cu miha le descopera
miha, cum se mai simte robert?
miki cand aveti liber?
Liano venisi pe iarba?
alina, Bi, Mirela, Olga, sony,doina, Marilena,ioana, Danelor, pe toate

noi azi mergem la serbare...alex era super emotionat sa nu cumva sa intarziem si sapierdem ceva

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

da' ce vorbaretze sunteti azi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
miha, cum se mai simte robert?

Numa bine pentru noi nazdravanii.
E doar mucos,nu face febra,nu tuseste...Doamne ajuta!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Si eu sint mucoasa, ca m-a mincat ieri in kurpan sa ies mai dezbracata si era o vintoasa, ca m-am aranjat , imi curge nasul, am facut febra , ma doare gitul, ma dor toate oasele (dar asta-i boala veche )...

Astazi l-am sarbatorit pe tati, ne-a scos sa papam in tirg , asa ca l-a prinz m-am aranjat. N-am mai facut nici un dulce, ca trebuiau sa vina neste prieteni in vizita, dar nu erau siguri asa ca... n-am facut nik.

Monica sa porti sanatoasa cadourile aduse de iepurasul bronzat.

Cuscra sanatate multa lui ginerica.

Alina cum stai cu... ?!

Cami esti invidioasa pe caloriile noastre ?

Mirela unde disparusi, ca nu ai mai dat nici un semn de viata de cind ai schimb locul de munca.

Doina sanatate multa.

Liano cit mai stai la unguri ?

Georgico eu am spus la concurs, ca nu stiu...

Atelocin nu ai voie de dulciuri, ca dupa aia papa si Liana.

Miki cum mai e timpul la voi, ca aici e cald si frumos. Mai bate cite o tira de vint de te ia pe sus, dar la soare e cald si bine.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI!!!

www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic

LA MULTI ANI!!!

Bravo,bravo,bravo!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Azi i-am schimbat cerceii Amirei.Dupa 3 saptamani.N-am dat-o cu nimic niciodata,n-am avut probleme. Aia medicinali o sa-i port eu,ca pe-ai mei nu-i mai gasesc nu stiu unde am putut sa-i pun. Cred ca i-am zapacit atunci cand cu mutatul.
Si iaca fetita asta mumoasa cu cercei pe care o laudam ca e cea mai cuminte,de vreo doua zile ma zapaceste... Vrea sus,cat mai sus. In scoica n-o mai pot tine ca se ridica de fund in sus,de-am gasit-o cu picioarele in sus si cu capul in scobitura. In patut la orizontala,n-am nici o sansa ca ma stiu p-aia toti vecinii. Daca o pun in fundulet e cea mai fericita. Da' mie imi vine sa-i trag un sut in fundulet,si alta nu!

Mergi la inceput

am vazut cerceloasa care vrea numai in fundic(sa-i stapaneasca sanatoasa miha) si pe cantaretul cel mic... amandoi sunt niste scumpi si frumosi
danelutza saru' mana de urari

noi am fost la serbare a fost f frumos, o atmosfera destinsa, un decor f frumos cu multe baloane, copilashii costumati(de catre scoala) in iepurasi, albinute, oua, floricele, etc...au cantat si au dansat(seria lui alex a avut un dans pe perechi) apoi au primit oushoare de ciocolata si alex m-a impresionat f tare caci toti copilashii mancau oushorul cand am intrat in clasa numai el se schimba repede, repejor si s-a bucurat cand a vazut-o pe ruxi ca a venit la el si a zis...hai sa mancam amandoi...tu jumate, eu jumate.
fug sa-i adorm si revin pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput
Mergi la inceput