Timisoara, Impreuna ! ( 91 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Salutare gashka vesela !
Spun si eu "prezent" la intalneala de Vineri, dar tot de la ora 19 pot, deoarece pana pe la 17:30 sunt la servici .
Claudia drum bun si sa ajungi cu bine !
Ana si Anda superbe poze,superbe locuri, superbi voi !
Doris bafta maine la examen,sigur va iesi totul bine,nu are cum sa fie altfel.Astept pozeeeeeeeeeeeee maine!
Laurelu insanatosire grabnica la bubulina !
Mihi saracutza de tine ce sperietura ai tras !Multa sanatate tie si fluturashului din burtik !
Lore nici sa nu te gandesti sa nu vii !Daca nu ai cu cine sa o lasi pe Laurica adu-o si pe ea,ma inscriu eu ca baby-sitter cu conditia sa aduca si poney-ii !
Deya ascult-o pe Mariaa si lasa-l pe popa,sigur mai asteapta cativa dupa coltz sa ii ia locul !
Mariaa multa sanatate mamei tale si la cat mai multe progrese !

Va pupez la maxim pe toate !

Album Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Si-au confirmat prezenta, pana cum:

Lore
Doris
Anda
Ana
Laura
Maria
Deya
Lormi
.........
astept continuarea, sper sa fie o lista lunga...

Io sunt tare, tare fericita, dar inca nu pot sa va zic de ce...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Cat ai de gand sa ne tii in suspans !

Album Lormi

Mergi la inceput

Pana in luna aprilie...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Salutari!
Ne-am uitat azi la un filmulet in care se arata cu repezitorul cum cresc ciupercile si frunzele in padure, si m-au ametit astia mici cu Scufita Rosie(nu mai puteau ei de ciupercile mele): ", da nu mai trece o data Scufita aia prin padure? Ca vrem sa o vedem..."
katik, am aflat ca ai o fetita tare desteapta.
gonghy, o sa-ti scriu un mesaj pe pm, in legatura cu programarea la cosmetica, daca nu te deranjeaza... probabil pe sapt viitoare, ca saptamana asta sunt prinsa rau.
Doris, bafta sa ai maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Io sunt tare, tare fericita, dar inca nu pot sa va zic de ce...

o fi ....cu gemeni

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gilda_w spune:

Buna tuturor!
Care mamica mar putea ajuta si pe mine sau cunoaste pe cineva care ar vrea sa ma ajute? Eu sint tot din Timisoara si imi doresc foarte mult un copil, dar din pacate nu pot purta sarcina. De aceea caut o mama purtatoare / surogat. Conditiile ar fi foarte avantajoase, seriozitatea garantata!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda

o fi ....cu gemeni

Anda, mami de Ed

Esi fenomenala, mey...asta e perla perlelor secolului...mai ales cu gemeni...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Neatza, Timisoara...

Cafeaua e gata, fierbinte si cu frisca.

Claudia, cred ca deja ai plecat...drum bun si te asteptam home...

Va doresc o zi buna, ne auzim diseara...

Aveti aici cap nou

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

doris, bafta la examen!!!!sunt sigura ca va fi bine, ca de obicei!!!!sunt curioasa de noile creatii!!!

Mergi la inceput