Caseta video

Caseta video | Autor: silvana75

Link direct la acest mesaj

Acu intr-o seara vroiam sa ne uitam la caseta video de la nunta dar nu se mai vede nimic, imaginea e "cu purici" iar sonorul bruiat rau de tot. Nu ne-am mai uitat de cativa ani la ea (2-3 ani) ... asa ca nu stiu ce s-a intamplat.
Se poate sa se fi distrus?

Multumesc

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Initial creeata de silvana75

Acu intr-o seara vroiam sa ne uitam la caseta video de la nunta dar nu se mai vede nimic, imaginea e "cu purici" iar sonorul bruiat rau de tot. Nu ne-am mai uitat de cativa ani la ea (2-3 ani) ... asa ca nu stiu ce s-a intamplat.
Se poate sa se fi distrus?

Multumesc

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

in caz ca acea caseta a fost pastrata in conditii oarecum optime nu ar trebui sa fie definitiv stricata,cel mult o usoara scadere a caliatii inregistrarii.
intrebarea mea este : playerul in folosesti constant?fiindca e posibil ca el sa fie murdar din cauza prafului si inactivitatii.

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Playerul l-am imprumutat tocmai pentru a vedea caseta, noi avem doar DVD, asa ca nu stiu cat e de prafuit, dar pe acelasi player am incercat alta caseta si se vedea.
Ce inseamna conditii optime pentru o caseta video?

Multumesc mult

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Temperatura, umiditate...apropiere de obiecte cu efecte magnetice...trebuie sa scrie pe caseta.
Alta-i problema: trage caseta aia pe CD mai repede.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Cabluri, mufe, prize....verificate? toate la locul lor? TVul setat pe canalu respectiv?

..uneori se mai intampla, dar vb luirufus, fa-o Cd/DVD

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Multumesc de raspunsuri, o sa incerc s-o trag pe Cd/DVD sa vad ce-o iesi.

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput