Comori de nov-dec 04(173)
Raspunsuri - Pagina 20
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by danette
Las' ca-ti trece!
Si barbata-miu de colo..."Poate nu!"
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
monica-elizabet spune:
sa va trimit eu genti de-aici?
mie mi-a trecut febra gentilor am dat in aia a papucilor
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
fulgule si multumim
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
bits spune:
ehe Miha si eu cunosc senzatia!si la mine ca si la Dana tot din cauza copiilor se tragea.acu ca am mai dat cateva kg-me jos parca au fost un stimulent.
si eu am dat hainele de bebe si cele de pana la 1 an unei fundatii de ajutorare a copiilor din Brazilia iar jucariile ma gandesc serios sa le trimit in tara la un leagan de copii.
Monic stiu ca fac papuci frumosi brazilienii,n-ar fi o idee rea
monica-elizabet spune:
Paste Fericit! celor ce serbeaza astazi
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Otiliav spune:
celor care serbeaza azi, sa va aduca cadouri frumoase!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
danette spune:
Eu nu tin Pastele acum, dar 1/2 de familia mea acum il tine, asa ca azi mananc sunca cu hrean...si praji!
Si sa nu mai zic ce bine ca luni am liber, la servici sunt multi colegi maghiari (inclusiv diectorul), care tin acum, asa ca e DOMNIE!... si lunea asta si cea de la Pastele ortodox avem liber!
Monica, n-ar fi rau ... si eu stiu ca-s pantofi si genti faine pe-acolo.
Miha, serios, in momentul in care reincepi serviciul si "iesi in lume", iti revine cheful de cumparaturi.
Exact asa eram si eu dupa 2,5 ani de stat acasa, efectiv nimic nu ma interesa. Doar pentru Iris cumparam. Si cred ca era si chestia cu kg... ca ma simteam total inestetica, si ca atare nu gaseam nici un sens sa dau bani ce ceva ce oricum n-o sa-mi stea bine.
Dar.. la tine nu e cazul, ca tu esti super ok din acest pdv.
Si apropos de kg, sunt necajita, ca nu mai reusesc sa dau jos... de vreo 3 sapt. n-am mai fost nici la sport, ca nu am reusit sa-mi potrivesc programul. Si am mai si fost la ceva petreceri cu cina seara si se simte al naibii... Nu-s capabila sa merg undeva si sa ma uit la altii cum mananca si eu sa "savurez" o apa plata cu lamaie.
paxela spune:
celor care serbeaza astazi
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
mikimi spune:
Eu sunt cu iepurasul Duminica asta si va multumesc pentru urari.MMMM ce Pasca, ce cozonac a facut matusi-mea....s-a dus de rapa cele 6 ore de aerobic si 3 ore de alergat saptamana asta.Dar recuperez sapt urmatoare probabil.
Soacra-mea mi-a facut miel special pentru mine asa de tare ma iubeste, desi sunt singura catolica (in afara de rudele mele) din familie.
Hi-Hi si eu la fel cu ce-mi cumpar Bits, le am de multttt, nu le vezi tu niciodata, desi omu negru are niste ochi daca vrea...
Fetele am vazut in Selgros niste role 3in1, se poate modifica pozitia rotitelor in linie, 2 in spate si una in fata si a 3-a am uitat
februarie , martie
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
danette spune:
Paste fericit (Kellemes Húsvétot), MIKI-unguroaica !!
(chiar Miki, vorbesti limba asta?)
Si de asemenea, Paste fericit tuturor celor care sarbatoresc azi Invierea Domnului!