Comori de nov-dec 04(173)
Raspunsuri - Pagina 2
dama spune:
Waw, ce veste frumoasa. Sper ca nu am mai ratat si altele ca in cum nu prea mai apuc sa citesc tot ce se scrie pe aici.
Felicitari Miria, sa ai parte de o sarcina usoara, un bebe sanatos si cuminte... si de data poate o sa fie un fratior pt Damiana. Lasa-l pe sot, ca se obisnuieste el cu vestea si apoi sa vezi ce fericit va fi. In cazul meu, la sarcina cu Patrick, vestea venita anul trecut tot cam pe vremea asta, a fost una fericita pt sot, si mai putin pt mine. Nu pt ca nu-mi doream bebe, ci pt ca il planificasem altfel (cam ca Try, il voiam proiectat prin august 2007). Dar noi femeile, cu instinctul nostru matern, ne simtim mai implinite si mai fericite atunci cand suntem insarcinate..."radiem" de fericire prin toti porii, iar orice urma de regret se spulbera.
Ochi verzi, cred ca era exact pe invers, ce ai citit tu, legat de sansele de-a face un baiat/ fata. Insa n-a baga mana in foc pt asta...eu am doi baieti conceputi diferit...ca sa-l avem pe David, prestam des, la Patrick a fost o perioada cam "obosita" si cu multe pauze...dar suficient cat sa apara praslea.
Nu va spun ce bucurie am cand vad ca mai apare o graviduta la orizont, asa ca Fulguletz drag (inteleg ca prestati) si Oti, si cine mai aspira la titlu de mamica, sper ca aceasta primavara sa fie fructuoasa pt voi. Eu inca il mai vreau pe bebe 3 si cred ca si Dumnezeu vrea asa, ca desi m-am dus la ginecolog sa-mi pun steriletul hormonal, nu mi l-a putut pune ca uterul mi-l respingea...acum imi pare rau ca am intentionat sa-l pun, mai ales ca a fost si o groaza de bani si s-au dus pe apa sambetei.
Va pup pe toate si fie ca primavara asta sa ne aduca cat mai multe burtici.
Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)
mariussimiuc spune:
Felicitari Miria! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
miria_cristina spune:
Aoleu, credeam ca n-o sa ma intrebe nimeni!!!
Cu ... mine.
Bine, mai vorbeam si la telefon si cu fii-mea.
E, ce conteaza! Chestia e ca nu ma puteam opri!!
Mai, asa reactie chiar n-am avut niciodata!
Si, inca ma mai tine, dar din pacate s-au dus oamenii la nani.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mikimi spune:
Miha am trecut pe la poalele Parangului cand ne-am intors de la ski, tare mai e frumos pe la voi, da frate ce drumuri !!!! ne-au omorat ficatii, am simtit cei 500 km de la Arad la buc cat n-am simtit cei 1200 km de la SZb la Arad.e jaleee.Ca sa nu zic ca am constatat, acu la aproape 30 ani, ca mi-e rau pe serpentine in masina in spate.Cred ca as putea sa fac acrobatii cu avionul, sa sar de pe stanci cu placa, dar sa nu ma pui in spate la masina.M-a terminat Defileul Jiului.Oricum a meritat pentru peisaje.Banuiesc ca vara e si mai spectaculos.Sa ne pui poze pls.
februarie , martie
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
ochi_verzi spune:
Miki m-am uitat la "martie" ca "februarie" le vazusem (cred ca nu le-ai schimbat) si zic doar atat...sunteti niste frumosi si se vede ca v-ati distrat pe cinste.
Diana 22.11.2004
miria_cristina spune:
Multumesc, fetele!
Aoleu, iar ma apuca logoreea!!
Nici nu stiti cat ma tine de data asta!
OCHIVERZI - Nu-mi pasa ce va fi, doar sa fie bun si sanatos ca Dami!
Iar dupa calcule nu stiu ce-mi iese pentru ca nu stiu cand s-a prins, adica ori in februarie oori in martie. Nu stiu cand!
mikimi spune:
Miria hai sa-ti dau numarul meu te telefon ca eu nu ma culc pana la 2-3, baietii dorm, tati n-avem acasa....
Miha sar'mana, asemenea !
februarie , martie
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
miria_cristina spune:
Oare e normal sa-mi fie greata de e acuma?
Sau m-am agitat eu prea mult.
Of! Si nici nu ma pot opri.
ochi_verzi spune:
Miki, e frumos n-am ce zice iar drumurileeee "e rele rau".Bine ca n-ati prins defileul inchis ca stateati cateva ceasuri acolo, dar nu era bai, veneati la o cafea
ca tot ai scris...chiar ieri a nins in Parang si jos era un frig, vai mama.
Sincer, n-am mai mers cam de multisor sus, lipsa de timp("serifu" mai merge ca are de lucru, poate saptamana viitoare) si-am sa-l inarmez cu aparatul de merge, sa faca niste poze
Diana 22.11.2004