*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (8)
Raspunsuri - Pagina 9

alinaatudor spune:
Fetelor, stiu ca e tarzuiu..vad ca nu mai e mult lume pe aici..
sunt disoerata...iubita a avut cea mai nasoala criza de dureri de pana acum..m-am temut sa nu fie altceva decat colici..urla ingrozitor de tare..credeam ca se sufoca...si as.a..o tine de la ora 10..cu intermitente..ce ma fac..
ma gandeam ca ar putea fi invaginatie intestinala..dar nu refuza sanul..ea mananca , da afara..continua durerile...imi vine sa mor..i-am dat si sab simpelllex..si bonisan si debridat..nu mai stiu..ii pun uscatorul de par pe burtica..se calmeaza un pic..incepe iar..sunt pur si simplu distrusa..va rog un sfat...
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste

LaLa_20 spune:
quote:
Originally posted by Laura IoanaBia
sa cresti mare, voinica si sanatoasa! Lala, chiar ca-ti vine sa mananci asa o dragalasa de fetita!
Cum zici tu si mama mea vrea la fel sa o stranga pe Thea tare, tare in brate, de sa o doara, abia se abtine si o fugaresc si euZice ca e mica, de aia nu o strange si nu o pupa cu foc, dar i-am zis ca nici dupa ce creste nu are voie sa o dragaleasca asa
Voiam sa te intreb cate kg avea Bia cand ati iesit din spital. Am o prietena care a nascut ieri (la 38 de sapt) o fetita de 2,200kg si zicea ca o tzin in spital pana face fata 2,5kg. Asa o fi?
Greta si eu am luat salariul acela de la servici. Noroc ca au mai cerut in toamna alte 2 colege (care nascusera de 1 si respectiv 2 ani, deja) si s-au zbatut ele pt acesta, ca de la secretariat le ziceau ca nu exista asa ceva
Ereena pai daca numai se mataie lasa-l, ca adoarme el.
Eu am incercat o tentativa de dresaj ieri (de obicei nu-i nevoie) ca nu voia sa adoarma si tot plangea in patut. Am lasat-o cum ziceti voi cate 5 min, am vb cu ea (tzipa mai tare cand ma vedea/auzea) si dupa alte 5 min de plans isteric vreau sa va spun ca nu o mai puteam opri din plans cand m-am dus la ea! M-am speriat! O tzineam in brate, apoi la san si ea tot plangea disperata. Nu cred ca o durea nimic, nu se chircea, nu nimic, doar plangea in hohote! Si suspina...va spun m-am speriat ca dupa 1 ora ea tot suspina si ma gandeam ca am traumatizat copilu' si a ramas cu suspinu' pe viataAsta s-a intamplat dupa amiaza si toata seara a fost prost dispusa (se mai imbuna doar cand o schimbam si se uita la plafoniera noastra si zambea/vorbea cu ea
). AM iesit la 7 seara afara (doar atunci s-a oprit vantul) si a dormit in port bebe pana la 8,30 cand am venit acasa. La 9,30 a adormit epuizata, somn de noapte!
![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
sorry k raspund cu intarziere...Bibi s-a nascut cu 2050 gr...si au externat-o cand s-a facut bine(la plamani)...si la externare avea 2300 gr...da au zis ca important era sa vada ca ia macar un gram nu cat ia...dar la prietena ta ma gandesc ca la greutatea asta e considerat dismatur ,iar la dismaturi greutatea e problema...si in general iau mai greu in greutate...

Cea mai optimista mamica!
Laura

Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

LaLa_20 spune:
multumim din suflet pt urari...pupam zuzici si clopotei!
Miri nu e imposibil ce zici tu...da cam ar fi ceva de munca(ma refer aici la prima pagina)...pupam mami si 2 baieti scumpi foc
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Ven spune:
Buna dimineata!
Iaca ne-am crestinat si noi. A fost tare frumos. Puiul, extrem de cuminte. Si la biserica, si la rest., unde a dormit aproape pana la sfarsit....Iar nasa l-a imbracat in alb din cap pana-n picioare, exact asa cum mi-am dorit, dar fara sa-i sugerez nimic. Era ca un ingeras 'indantelat' puiutul...
Un preot de nota 10 (foarte cult si cu simtul umorului), un Markus in mare verva (s-a conversat cu preotul, ne-a facut sa radem de numa', apoi a pozat ca fotomodel, apoi a alergat "3 blonde", vorba lui tata-su, adica 3 fetite blonde frumoase foc, care au aparut intre timp la restaurant). A fost o zi minunata!
Acum incarc niste poze, sa iertati nr. lor mare, dar toate mi se par semnificative (si sunt triate, credeti-ma !)
Iata linkul . Comentariile la poze mai tarziu...
P.S. Sunt de acord cu ce a propus miri-mik pt prima pagina, demult m-am gandit si eu sa zic.....but.....who am I to make such comments?

Ereena spune:
Ven , esti o mamica grozav, arati uimitor .... de baietii tai ce sa mai zic , sunteti o familie superba . imi plac tare mult pozele tale cu proaspatul crestinat .....va pupMatei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

Ereena spune:
vroiam sa iti nai spun ca tunsoarea e grozava , e perfecta pt tine .te-am vazut si cu parul lung dar nu ai acelasi farmecMatei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

Ven spune:
Sar'na, Ereena,
Da, de tunsoare toata lumea zice ca-mi sta fff bine bla-bla.....dar eu sunt, de cand ma stiu, o fana a parului lung. Si cel mai mult imi place cum imi sta cu el lung. Poate si pt. ca e mai usor de ingrijit; cu freza asta, daca nu merg la coafor, nu-mi sta nicicum....in fine, abia astept sa-mi creasca :) (te pui cu fixurile omului? )

miri_mik spune:
honey, prin definitie, tu esti mama lui bebe si a sotului intr-o oarecare masura. si... imi pare rau sa-ti spun, dar trebuia sa te ridici din par a doua zi dupa operatie si nah... gospodaria, daca nu e dresat sotul tau, tot pe umerii tai cade... am senzatia c al-ai rasfatat putin cam mult. si revin la ce spuneam acu cateva pafgini: un barbat nu ne iubeste mai mult daca facem totul in locul lui, il ajutam doar sa ne ignore cu succes. curaj, trece. in plus la tine mai lucreaza si hormoneii... e de inteles.
ven, m-am distrat de numa. markus cu anafura, markus cu poznele! mathias a fost o bijuteri de micut cresti! iar tu... sincer, mor d einvidie ce frumoasa si subtire esti! (nu chiar, dar imi placi foarte mult)
alinatudor, colicile sunt colici. dar daca ii dai sa suga prea mult, se va face revolutie in burtica. lapte fermentat deja, cu lapte proaspat... combinatie de explozie garantata. sper ca a trecut usor noaptea.
pusici, ziua nr3, a inceput cu nervi:) mai am 28:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

grati.ela spune:
Tudor a fost un rasfatzat asta noapte...in afara faptului ca de ieri vrea tzitzi la 90 minute, noaptea nu a mai vrut sa doarma in patucul lui...eu il alaptez in patul meu intinsa pe o parte (numai noaptea)...da de bine si nu mai vrea la el in culcush...l-am lasat sa chiraie cam 40minute...atzipea dar in cateva minute tresarea si o lua de la capat...s-a sfarsit cu dormit la mine in tzol...dimineatza insa a ras o ora de somnic in patucul lui. Oare dak ii cumpar un carusel mai atractiv va fi mai legat de patutz?
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

grati.ela spune:
Ven sa-ti traiasca frumoasa familie! Aratzi tare bine cu tunsoarea asta (iti spune o impatimita a parului lung)!
Ieri a fost Sfantul Toader si am serbat sotzul Dorin si am pupacit flacaul Tudor (inca nebotezat)!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/