Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (112)
Raspunsuri - Pagina 6
Yaia spune:
Celia, e bine ca are cine sa te ajute, chiar si sa stea doar cu ochii pe gaza cat timp tu fugi la toaleta. Stiu ca si sora mea are baietii cu distanta mai mare intre ei si ala micu' e tot timpul cu ochii dupa cel mare, iar cel mare a ajutat enorm la dezvatul celui mic de suzeta, dormit cu mama in pat etc.
Eu totusi nu am cum sa las distanta mai mare intre copii ca imi expira timpul. Asa ca ma gandesc serios la bebe2...macar de ar fi la fel de bun ca Tudor (dormit noaptea, mancat...)
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
gabitz78 spune:
seara buna. am culcat si eu fiarele.
betty - of, saracutul. eu cred ca e de la mucisori, ca si eliza a vomat in jet nitel saptamana asta...sa treaca repede.
eu sunt de rezerva....nu stiu daca vin, in functie de eliza...eu sper ca pana marti sa-i treaca, dar cine stie?asa ca deocamdata nu ma luati in calcul.
sim - cum a iesit cina?
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
luy spune:
In ultima vreme mamicile s-au plans ca duc dorul iesirilor in club... Hmmm, sunt tinerele rau mamicile astea, pe vremea mea lumea mergea la discoteca. Si ce muzica frumoasa era, eheheeei...
Unele melodii sunt pur si simplu nemuritoare, iar in seara aceasta o dedicam pe www.trilulilu.ro/chien/febdfef4ceee74" target="_blank">una dintre ele celor doi cuceritori papanashi care au implinit 6 luni:
...A beautiful night
For love at first sight was calling
I looked in your eyes
And I realized
I was falling for you
I know it's just that look in your eyes…
www.flickr.com/photos/septoct2007/2302959356/" target="_blank">Blue eyes, blue eyes
I'm just aware that I'm falling
Don't leave me here waiting,
hear when I say
Blue eyes, don't make me feel blue
Inca sub vraja ochilor albastri, le uram din toata inima La multi ani !
povestashului Rares de diwana
motzatului Sasha de Alice
precum si papanashului care implineste 5 luni:
misteriosul Mihai de vickyfilip
Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti fericiti, norocosi, intelepti si sa nu va jucati cu inimile fetelor care vor cadea fermecate de privirile voastre !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Wow, acum am vazut, m-am "maturizat" pe DC , am 3 stele
yupiiiiiiiiii
Mariaaaaaaaaaaaa
Unde esti ? Tu cate stele vezi ? ( la tine, ca ziceai ca ma intreci la nr de mesaje )
luy spune:
Yaia
si mai am un special pt Sim - sunt convinsa ca tu il vei incuraja mult pe Stefan in tot ce va face si-i vei pretui nespus desenele pe care ti le va darui, chiar de n-o sa fie un Picasso
gema , ma bucur tare mult ca tatal tau e bine. Iar de mica mancacioasa ce sa zic... Uite asa sunt : = verde de invidie Pupam ratusca frumoasa !
danuta36 spune:
Piciulika,Celia multumesc pt. urari
Vazut dulceturi scumpe si tare frumusele:Amalia de danyelle005 si Miruna de prisi ,dar si papanasul frumusel al Rodicai,cu cravata la gat..
Maria,Myral,Magda ce mai faceti mamicilor,nu mai veniti si voi la sc. 3?
Luy felicitari!
luy spune:
Hai ca acum am ramas eu singura, de-mi raspunde doar ecoul...
Ha,ha,ha, stiu pe cineva care in noaptea asta se zbantzuie in club ( hihihi, or sa fie invidioase unele mamici ) MamaluYanisLuca, sa-mi zici impresii... Sper ca totul a iesit asa cum voiai !
luy spune:
Aha, stai ca a aparut Danuta... Da' de ce ma feliciti ? Ca-s batrana si mergeam la discoteca ?
Edit : Mda, dar gaina batrana ... hehehe
luy spune:
Na, ca iar sunt singura... Gata, la culcareeeeee !
Somn usor ! sau Petrecere frumoasa ! care, cum va convine
danuta36 spune:
Luy mama,pai pt. maturizare..care gaina bre,poate io..hihihi
Avem si noi poze cu Miru,degustand piciorusele
http://good-times.webshots.com/album/562665775btIBcj