Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (112)
Raspunsuri - Pagina 10
danuta36 spune:
'Neata!
bebeilor sarbatoriti azi!
Maria multumim pt. aprecieri Distractie placuta maine si sa-ti traiasca sotul!
Mey eu am o obsesie legata de urechile fetei...nu mai stiu ce sa fac,sa nu cumva sa fie strambe si departate de cap prea mult,caci eu am suferit din cauza asta...am chiar un complex de inferioritate...poate o sa ziceti ca-s cam truli,dar asta e realitatea.
melaniatud spune:
Danuta din poze nu rezulta urechi prea departate...eu am o amica cu o fetita clapauga rau cica de la culcatul excesiv pe spate..
ea face asa: ii pune bentite pe urechiuse si cand doarme profund o aseaza cand pe o parte cand pe alta...dar REPET nu cred ca e vreo pb cu urechile pacat ca nu-ti pot trimite poze cu fetita de care vorbesc..ca nu am acordul mamei
Dar fata e tareee frumusica si cred ca ti-am mai spus ...foarte expresiva
Poze cu domnul Tudor silfidul
http://community.webshots.com/user/melaniatud
Roxali spune:
Mi-am "terminat"lectiile cu scolerul si am reusit sa ajung si lazi cu cititul.
Danielle ce gogosica de fetita ai...in legatura cu husbantul:acum e cam greu sai schimbi din obiceiuri,dar sa stii ca sant ffffrari cei care fac cate ceva...cred ca debinde si cum au fost crescuti(educati)...pe al meu baiat de mic il luam cu mine la cumparturi ,in bucatarie etc ca sa se descurce si singutel si binenteles sa-si ajute si sotioara
Sabinelu ,daca nu alaptez exclusiv pot manca capsunele...dulceata am gustato,dar acu ce sa fac cu fructele??
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
danuta36 spune:
Melania pai si Miruna mai mult pe spate sta,iar cand se rasuceste intr-o parte sau alta,se indoaie si urechile,iar eu...mor cand vad...de dormit,tot numai pe spate doarme,o mai intorc eu,dar nu sta mult asa si revine la loc.M-am gandit si eu sa-i iau bentita,dar nu stiu daca o sa stea cu ea ,caci nu-i invatata nici cu boneta,face urat cand i-o pun...
danuta36 spune:
Melania am vazut poze cu Tudor ochiosul,nu mi se pare silfid deloc,nu te mai stresa cu greutatea....ce frumos statea la 'zbor'!
Annisia spune:
Buna ziuaaaaa!!! Eu abia acum am facut ochi si ma si pregatesc de alta plecatura pe aratura... Hihhihii...
Luy, baiatul meu a facut ravagii aseara!!! A stat toata noaptea pe masa si a trecut din mana-n mana. Cumnata nici nu s-a trezit bine si m-a sunat sa-mi multumeasca si sa-mi spuna ca s-a laudat la tot neamul cu poza facuta de tine. Hhihihihi... Iar Ro mi-a zis ca am topit-o cu poza. Cica rochia ca rochia, da poza a dat-o pe spate. Deeeciii punct lovit, punct ochit!!!! Ti-am zis eu ca esti maestra!!!
Sa vezi alta acum... I-am dus si mamei una, iar Y era in brate la Coco. Cand a vazut dedicatia, cica ia sa iti iei nepotul de aici, ca vad ca e numai al tau... Ha-ha-ha-haaaaa....
Iar B, ca pe a lui de ce nu scrie nimic? Si ca sa imi faca rost de program si sa-i fac si lui cu dedicatie. Vezi cum mi-ai dat de lucru?! Hai lasa, ca poate mai slabesc si eu.
Ma gandeam insa sa incep cu iesitul in club. Aseara am stat pana la 4 dimineata si am si dat jos doua kile. Deci sunt pe drumul cel bun. Dans si voie buna, o bericioaica doua - asta e reteta....
Sarut mana tanti Luy!!!!!!
Micul Yannis creste mare
betty78 spune:
Fetelor ce mai gatiti la bebelusi? Mai puneti si voi retete pentru ei aici
Ana multumesc de intrebare. Din pacate nu prea papa. Azi a sarit peste masa de fructe...efectiv a adormit dupa cateva lingurite iar acum la pranz, eu am cedat efectiv si l-am lasat pe tati sa se descurce cu el. Se pare ca pe tasu' nu-l refuza. Oricum mananca f putin. Avem deja 1 luna de la diversificare si nu am reusit sa ii inlocuiesc 2 mese....ca el oricum suge la fel de mult. Mi-a luat in primele 20 de zile de la diversificare 700gr....adica pur si simplu el si-a dublat cantitatea de mancare.... noroc ca acum nu prea mai mananca, dar in schimb suge la greu...adica din 1.5h ziua...
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
aeperju spune:
spuneti-mi si mie va rog, detaliat, cum facet merele astea coapte cu scortisoara? jumatati de mar la cuptor apoi scoase de pe coaja si blenduite? am incercat asa si nu-i plac, sunt putin acre si se stramba... :( Ah... si altceva? ce mere sa cumpar? Multumesc frumos!
emma
melaniatud spune:
Aeperju - mere golden...dar nu te speria daca nu-i plac...nici Tudor nu prea agreaza marul; simplu....cu putina para...Yamiiii!!
melaniatud spune:
Aeperju - se pune marul pur si simplu la cuptor intr-o tava...eu nu i-am pus scortisoara...nu am avut curaj si da ...la blender dupa ce sunt decojite