Mamici norocoase de sept-oct2008(26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

inainte de a ramane insarcinata ziceam ca vreau fetita, sotul meu la fel...acum...zicem "ce o fi, numai sanatos sa fie" si vom avea pretentii la la doilea:))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by EvaF

quote:
Originally posted by aly_c20

buna dimineata...
imi spuneti si mie va rog, in ce sapt se poate afla sexul copilului..eu sunt in a 14:P
si inca o rugaminte : pana in sapt a 11 a eu slabisem 3 kg(aveam 51 kg) din cauza greturilor (nu am varsat, insa mi era rau de dimineata pana seara) si din cauza infectiei urinare (carea a necesitat si internare si tratament cu antibiotic).acum am 51,5 kg... se considera ca am pus 3 kg juma, si daca da...nu e cam mult?:d
va multumesc

Ai scapat de moderare! Bine ai venit printre noi!

Sexul se poate vedea din saptamanile 12-13 cu un ecograf ff bun si cu un medic pe masura. Dar nu este sigur la aceasta varsta, sunt doar indicii. Cel mai sigur este din luna a cincea, de la saptamana 16 incolo!

La intrebarea a doua: eu zic ca "se considera" ca te-ai mentinut.

Spune-ne mai multe despre tine. In cate saptamani esti insarcinata?

14+

Poze cu noi
Vine barza!

u deja stii ca e fetita?sau asta iti doresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Mami de Alexa, multumim mult pentru ceaiul de dimineata!

aly_c20, daca mai scrii cateva mesaje scapi de moderare.
Referitor la sexul copilului, depinde de ecograf, ecografist si de copil :) Daca e cuculet, poti afla inca de acum. Daca se pare ca e e fetitza, lucrurile se pot schimba mai incolo...

Despre greutate, teoretic nu ai pus decat 500 g in plus, ceea ce e in limitele normale pt. primele 3 luni de sarcina. Acum depinde ce ritm vei avea mai incolo. Atat timp cat iti monitorizezi greutatea nu poate interveni nimic neasteptat.

Eu am 62 de kg si un indice de masa corporala care ma pozitioneaza in categ. 'subponderal'. Pana acum mi-am mentinut greutatea constanta si nu ma deranjeaza f tare pt ca in special in trim. 2 si 3 se ia in greutate masiv.

13+

Bebe mic se face mare

Poze cu gagalicea mea

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Multumesc mult andy.p, felicic76, July, Ankussa, Evaf pentru gandurile bune. Voi fi cuminte si voi sta in patuc ca stiu ca asa este cel mai bine....si nu se compara cu statul in pat la spital...ma bucur tare mult ca sunt acasa alaturi de sotiorul meu.

Andreea12+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Joy21

Mami de Alexa, multumim mult pentru ceaiul de dimineata!

aly_c20, daca mai scrii cateva mesaje scapi de moderare.
Referitor la sexul copilului, depinde de ecograf, ecografist si de copil :) Daca e cuculet, poti afla inca de acum. Daca se pare ca e e fetitza, lucrurile se pot schimba mai incolo...

Despre greutate, teoretic nu ai pus decat 500 g in plus, ceea ce e in limitele normale pt. primele 3 luni de sarcina. Acum depinde ce ritm vei avea mai incolo. Atat timp cat iti monitorizezi greutatea nu poate interveni nimic neasteptat.

Eu am 62 de kg si un indice de masa corporala care ma pozitioneaza in categ. 'subponderal'. Pana acum mi-am mentinut greutatea constanta si nu ma deranjeaza f tare pt ca in special in trim. 2 si 3 se ia in greutate masiv.

13+

Bebe mic se face mare

Poze cu gagalicea mea

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

ce frumosss..mi au dat lacrimi cand am vaut pe bebicul tau...
eu am facut prima eco la 8 sapt si mi a aratat dr inimioara..de fapt a a zis ca acolo unde se zbate va fi inimioara, dar cred ca nu avea ce sa prinda in poza:))
poate data viitoare voi primi si eu foto cu bbl meu:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

dyanira, inca de pe acum exersam galeria

Eu am eco morfologica programata abia pe 5 mai!!! Pana atunci nu cred ca mai fac alta eco asa ca mai am mult si bine de asteptat pana ne marturiseste gagalicea ce ascunde.

13+

Bebe mic se face mare

Poze cu gagalicea mea

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Aveti cumva ceva site-uri cu aflarea sexului bb.Ca acum parca am inebunit nu mai am rabdare pana miercuri si as vrea sa aflu de acum.Pana azi nu am fost asa nerabdatoare cu toate ca intr-una m-am gandit la asta.

Diana
15+ sper la un

Mergi la inceput

Joy .Merci esti o scumpa.Ai rabdare pana in 5 mai?

Diana
15+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Of, of, si eu am urmatoarea morfofetala pe 7 aprilie, se pare ca atunci voi sti sigur daca este !

Dyanira, nu te mai uita pe net sa afli sexul copilului ca o sa citesti tot felul de mituri false. Nu ai cum sa afli fara eco!

Dar eu itzi fac galerie deja, daca vrei!

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput

OK.Cred ca ai dreptate.Merci pentru galerie!!!
Dar ieri pusese una din fete un link interesant in engleza si nu il mai gasesc acum...

Diana
15+ sper la un

Mergi la inceput