Mamici norocoase de sept-oct2008(26)
Raspunsuri - Pagina 7
dyanira spune:
Cred ca acum ai scapat de moderare.
Spune-ne cateva cuvinte despre tine.
Diana
15+ sper la un
freshanana spune:
'neata
july si codrutza felicitari pt carucioare si sper sa ramana culoarea pe care v-o doriti.
si eu ma intreb d c nu a mai intrat oana pe aici. parca zicea cineva ca e la cj (sau nu zicea de ea?)
o zi buna si restul burticilor
15+
puiutz
pui
EvaF spune:
quote:
Originally posted by aly_c20
buna dimineata...
imi spuneti si mie va rog, in ce sapt se poate afla sexul copilului..eu sunt in a 14:P
si inca o rugaminte : pana in sapt a 11 a eu slabisem 3 kg(aveam 51 kg) din cauza greturilor (nu am varsat, insa mi era rau de dimineata pana seara) si din cauza infectiei urinare (carea a necesitat si internare si tratament cu antibiotic).acum am 51,5 kg... se considera ca am pus 3 kg juma, si daca da...nu e cam mult?:d
va multumesc
Ai scapat de moderare! Bine ai venit printre noi!
Sexul se poate vedea din saptamanile 12-13 cu un ecograf ff bun si cu un medic pe masura. Dar nu este sigur la aceasta varsta, sunt doar indicii. Cel mai sigur este din luna a cincea, de la saptamana 16 incolo!
La intrebarea a doua: eu zic ca "se considera" ca te-ai mentinut.
Spune-ne mai multe despre tine. In cate saptamani esti insarcinata?
14+
Poze cu noi
Vine barza!
aly_c20 spune:
in sfarsit!
eram pe punctul de a ma lasa pagubasa:D
sunt in sapt a 14...amu..nici nu mi vine crede ce repede a trecut timpul:)
parca mai ieri au aparut cele 2 liniute multttt asteptate...
in sapt a 7 am facut o infcetie urinara..la inceput parea ceva banal..insa la mine, dupa 7 zile de ampicilina a reaparut febra. m a internat si mi a schimbat tratamnetul pe injectabil cefotax(mi s a spus ca e un antibiotic cu risc in sarcina insa nu interzis, asa ca am acceptat-bebelul nostru a fost iubit inainte de a fi conceput si cu toate ce doamnele din spital imi ziceau sa renunt la sarcina, nu am vrut. acum am putine emotii, sper sa fie totul ok cu bebele. sapt viitoare vi face triplul test la sange si am inteles ca atunci se pot depista anumite afcetiuni ale bebelului).
andreutac spune:
Neata tuturor!
Felicitari Codrutza si July_Morning pt carucioare!!!Iata ca si in urma noilor vesti balanta fetite-baietei inclina in favoarea fetitelor, dar lasa ca tre' s-o reechilibram cumva.
In rest, sa aveti parte de un week-end minunat, plin de soare!
Andreea
10+