Mamici norocoase de sept-oct2008(26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

quote:
Originally posted by EvaF

MMimi, uite si emoticonul I agree . Cam uratzel, nu? Dar asa arata mutritza mea acum.

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Ahaaa... eu imi aminteam un banner care zicea "I agree," dar mutrita e mai haioasa.

Noapte buna, fetili! (eu mai am inca sase ore si jumatate pina la somn si incerc sa-l duc pe sotior in ispita, i-am propus sa mergem la un strip bar in seara asta, acum cauta detalii pe net )

12+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

heheeu care am dormit ca o ...toata dupa-amiaza acum stau si belesc okii aici sa vad ce mai vb voiam fost la o petrecere si mai stau putin sa recuperez ca la cat dorm eu e greu sa tin pasul cu voi

despre mancat....eu la teorie sunt f f buna cu practica stau mai prostin sensul ca am zile cand nu ma pot abtine de la anumite chestii si spre uimirea mea mananc si mult din acel aliment...adik nu am oprire ...ceva de genul...

dr mi-a zis si mie f clar cam ce i-a zis si evei bebe oricum isi ia tot ce-i trebuie din rezervele noastre, din vitamine chiar nu e nevoie sa mancam dublu in ideea "sa creasca bebe mare"

in consecinta, am zile cand mananc ca un om normal si chiar ma mir si eu cum pot seara sa mananc doar fructe(si-s mandra de mine ) si zile cand....stiti ce facmananc fara oprire
...deci eu pana acum am 2kile in plus de care nu-s mandra dar asta e sunt ale mele

aaaa...eu nu mananc paine de felul meu,dar acum mai mananc cate o felie dimineata cu unt sau almette....dar atat

felicitari codrutza si july pentru bebei!

azi am implinit si noi 9 saptamanice mari suntem!

noapte buna!!!(maine am zi de salonmanichiura peensat tratament si altele)

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Heloo fetele!!! Ati fost harnicute exact ca niste. Vad ca nu mi-ati simtit lipsa prea mult dar eu va scriu oricum. Felicitari atat mamicilor de carucioare roz cat si celor de carucioare albastre!!!!!
Nu am mai scris de cateva zile pentru ca de marti seara si pana vineri la amiaza am fost in spital. M-am internat de urgenta marti seara cu sangerare si dupa consul si eco dr. a zis ca s-a desprins cativa mm sacul embrionar dar BB era bine, dadea din maini si din picioruse. Nu pot sa va spun ce sperietura am tras pt. ca am crezut ca poate s-a oprit din evoluie. Dar spre fericirea mea bb era bine. Dar a trebuit sa raman in spital sub observatie si doar in pat. Si sotul meu a fost tare speriat saracutul de el. A doua zi mi-a facut iar eco si mi-a spus ca nu se mai vede desprinderea(decolarea) ceea ce inseamna ca s-a lipit la loc dar trebuie in continuare stat in pat si fara efort. Vineri la amiza mi-a dat drumul acasa pentru ca nu mai sangerez si bb este bine dar exzact aceleasi recomandari: patul este sfant.
Asa ca fetelor nu va jucati cu astea: daca va zice odihna si fara efort si fara contact sexual asa trebuie sa faceti. Eu cel putin asta vreau sa fac pentru ca vreau si eu sa fiu bine cat si viitorul meu BB sa fie bine.
Doamne ajuta tuturor!!!! Sa fim bine si sa avem parte de bebeii care-i dorim atat de mult!!!!!
Nu am apucat sa citesc tot din urma dar promit ca recuperez. Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea. Pupici multi tuturor!!!!!!

Andreea11+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

greturile... culmea e ca nu am vomitat nici macar o data dar imi e greata de dimineata pana seara de absolut tot. e un cosmar sa deschid frigiderul, nu vreau nimic. numai daca aud 'carne' 'legume' sau orice altceva se poate manca mi se face stomacul ghem. partea haioasa e ca greata mi se duce daca maninc. asa ca inchid ochii, ma tin de nas, si maninc. asta imi asigura o jumatate de ora in care ma simt bine, apoi imi e greata din nou.

vitamine - nu am putut sa iau nimic cu bursuca. am incercat sa le iau tinindu-ma de nas dar dupa o sapt vomitam numai cand vedeam tubul cu vitamine. Asa ca nu le-am mai luat - nici vitamine si nici un fel de supliment, nici cid folic nici nimic altceva.

Bursuca are aproape trei ani si e un copil sanatos si cat se poate de normal.

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

imi aduc aminte ca am fost si eu la eco prima oara cam prin perioada asta cu bursuca mea si tot 150 de batai pe minut am ascutat :) si a fost fetita :)

acum tare ne-ar place un baietel sa avem pereche. nu va zic ce vrea tac-su ca imi vine sa-l paruiesc : gemeni!!!

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Felicitari codrutza si july pentru bebei.Sa va creasca mari,frumosi si sanatosi.
andy_galrobine ca s-a terminat cu bine.Acum odihna cat mai multa
Vitamine nici eu nu am putut sa iau si nici n-am luat ca imi era ff rau.Sper sa fie bine.
13+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

'neata fetelor!!! felicitari fetelor pt bebei...fetita...baietel...hm!! vreau si eu sa stiuuuuuuuuuuuuu!!!!!poate aflu miercuri daca nu ...cealalta sapt la Debrecen....

andi la ce medic mergi in oradea????

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

andy_galro: totul este bine cand se termina cu bine! sanatate si odihna multa!

7+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu merg la doc.Tit.TU?????Si in debrecen la cine te duci??

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Am scris ditai mesajul, l-am pierdut!!!
DECI:
Multumim de felicitari si urari! Sa va dea DD si voua tot ce va doriti si carucioarele corespunzatoare!

Neata, fetelor!!
andy galro imi pare tare rau pentru experienta ta, stiu bine ce inseamna, am stat si eu 4 zile in spital cu decolare de placenta, fara hematom insa. Acum, dupa 2 saptamani, se pare ca placenta s-a lipit la loc, nu se mai vede nici o dezlipire. Si am avut aceleasi indicatii: patul e sfant. Deci fii cumintica, ia-ti tratamentul si pregateste-te sa ai un fund amortit mai tot timpul . Cel putin la mine asa a fost, nu mai stiam pe care parte sa stau. O sa vezi ca o sa fie bine daca ai grija de voi

De aseara tati vorbeste numai ce o sa faca el si ce nu cu fata lui, e putin suparat ca isi imagina cum va merge el la bere cu fi'su si acu' a ramas singur . La capitolul nume stam foarte prost, n-avem nici o idee si nu vad cum o sa ne vina vreuna salvatoare. Al meu, cand l-am intrebat daca are vreo preferinta, a zis ca sa fie un nume care sa semene cu al meu, ca e frumos, dar sa fie altfel totusi, sa nu fie chiar acelasi nume . Mama era incantata, zicea ca din noi doi sigur iese o fetita blonda cu ochii albastri si parul cret si tata l-a certat pe al meu ca nu i-a facut un baietel din prima, ca el voia un nepotel

Apropo de hainute, daca bagati la google "haine gravide" apar cateva adrese de magazine cu comenzi online. Nu stiu ce sa fac, desi am vazut cateva bluzite dragutele si as avea nevoie mare de o pereche de blugi/pantaloni, actualii nu prea ii mai suport pe talie, desi ma incap inca.

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+

Mergi la inceput