Barbatii ar ierta..?
Raspunsuri - Pagina 3
Guestus spune:
Si daca ar fi topless alea urite si batrine ar fi okay...dar yo pun pariu ca nu e asa.
cllaudia spune:
quote:
Originally posted by maraki
... dar sa fim obiective: o viata avem, nu este obligatoriu sa faci sex doar cu perechea ta.
Binenteles ca nu e obligatoriu sa facem sex numai cu perechea noastra... putem sa facem cat sex vrem ... inainte de a fi casatorite si de a ne uni destinul cu cineva...
Eu nu le inteleg pe persoanele care dupa ce inseala spun , ca de, au vrut sa experimenteze si cu alticineva, sa vada cum e... dar intrebarea e, le obliga cineva sa se casatoreasca atunci cand stiu ca nu au experimentat tot ceea ce vroiau? De ce trebuie sa sfasie inima persoanei iubite inseland-o, doar pentru a experimentaa? E valabil pt barbati, dar si pentru femei...
A_Iulia spune:
Desi teoretic multi declara ca s-ar desparti, la proba practica, multi ar ierta. Si multi din cei ce ar ierta, o fac din orgoliu. Din dorinta sa-l obtina inapoi pe celalalt, sa nu care cumva sa ramana in 'ghearele dusmanului" (ce stupid, nu?)
Odata ce si-au indeplinit acest scop, cauta sa se razbune. Nu neaparat platind cu aceeasi moneda (desi de multe ori chiar asa), ci poate si altfel. Si de multe ori inconstient (fara sa-si propuna asta, pur si simplu subconstientul lucreaza:) )
Mi-e greu sa inteleg cum poate deveni frumoasa o relatie in care unul a inselat, si celalalt a aflat. Mi-e peste putinta mie sa inteleg, nu spun ca nu e posibil.
Ar trebui sa existe un echilibru barbati/femei; in practica, datorita dependentei materiale, numarul femeilor ce accepta continuarea relatiei si dupa ce afla ca a fost inselate strica echilibrul initial.
Adina + Olivia Q1.04
Lemoni spune:
Chestia asta cu inselatul este decand lumea , am fi norocoase sa nu ni se intimple noua, dar nu sti niciodata ce se v-a intimpla maine, poate imi cade mie unul cu tronc sau cine stie deja al meu o fi avut vre-una si inca nu am aflat!
Daca as ierta ?Poate ,dar nu as uita . Cel mai bine ar fi sa imi fac bagajul pt ca atita timp cat numai exista respect si incredere totul e destramat.La fel ar face si al meu, e mult prea orgolios si sigur nu ar putea uita.Aici vin cu lozinca mea preferata "Unde scuip nu ling!"
alex_ioanid spune:
ar ierta... cu siguranta, daca ne iubesc si daca vor sa mai dea o sansa relatiei, dar ca orice om: totul are o limita!
n-am fost niciodata inselata si nu stiu nici macar daca eu as ierta, probabil ca da, pentru ca iubesc si incerc sa trec peste "eveniment", sa mai dau o sansa, ca poate va fi bine... si poate ca si a doua oara si a treia oara... sau poate ca nu... nu stiu cum ar fi nu am fost pusa in situatia asta niciodata, si nici nu vreau sa fiu pusa
asta cu inselatul, tine, in primul rand, de cat de mult iti respecti partenerul! nu poti spune, pr si simplu: azi mam intalnit pe strada cu o alta/un altul si m-am indragostit instantane... se presupune ca nu mai suntm copii de 17-18 ani, carora li se "aprind calcaiele" dupa orice "fustitza"/"muschiuletz".
oricum, sunt de parere ca nimeni din cei care au fost inselati nu au uitat si nu sunt mai suspiciosi, ma atenti! cu siguranta ca le-au ramas rani in suflet si isi amintesc de asta destul de des...
maraki spune:
quote:
Originally posted by cllaudiaquote:
Originally posted by maraki
... dar sa fim obiective: o viata avem, nu este obligatoriu sa faci sex doar cu perechea ta.
Binenteles ca nu e obligatoriu sa facem sex numai cu perechea noastra... putem sa facem cat sex vrem ... inainte de a fi casatorite si de a ne uni destinul cu cineva...
Eu nu le inteleg pe persoanele care dupa ce inseala spun , ca de, au vrut sa experimenteze si cu alticineva, sa vada cum e... dar intrebarea e, le obliga cineva sa se casatoreasca atunci cand stiu ca nu au experimentat tot ceea ce vroiau? De ce trebuie sa sfasie inima persoanei iubite inseland-o, doar pentru a experimentaa? E valabil pt barbati, dar si pentru femei...
Iti dau dreptate, eu am fost iertata cand nu eram casatorita( acum sant dar nu cu respectivul de atunci ) Despre experiente, le poti avea inainte de casatorie
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
incognito spune:
Eu am ramas in cuplu dar nu am iertat.Adica faptul ca am ramas nu este similar cu am iertat.
De ce am ramas?Pentru ca m-am speriat foarte tare.Mi-a fost frica.Enorm de frica.Si pentru ca intr-un fel m-am simtit responsabila sa mai incerc o data.Nu m-am putut desprinde.Pur si simplu.E greu sa va explic,pe cuvint.Acum nu as mai face la fel.As incheia totul cit ai zice peste.Viata cu un astfel de compromis nu mai este niciodata ce a fost inainte de el.
Si el a ales sa ramina.Nu am inteles prea bine de ce nu a plecat.Probabil s-a simtit dator fata de mine si poate ca dincolo nu era chiar totul.Nu poate fi vorba ca din iubire,in final,a ales sa ramina cu mine.Nici nu stiu daca m-a iubit vreodata ori au fost numai interese personale pe care a realizat ca linga mine le poate implini mult mai usor.
Daca i-as fi facut-o eu lui...Nu stiu daca m-ar fi bagat in seama.Cred ca nici nu m-ar fi crezut.Fiind primul si singurul barbat din viata mea,el nu ma vede ca potential atractiva pentru altcineva.E trist ceea ce spun.
Si daca totusi m-ar fi crezut,sigur nu m-ar fi iertat dar si sigur ne-am fi despartit.As fi plecat eu oricum.Era clar ca am interese care il exclud pe el.Nu as mai fi avut de ce sa ramin.Deci ce mai conta daca el iarta ori nu?
E complicat.Dupa cum vedeti,lucrurile acestea sint variabile de la o persoana la alta.
Incognito
mami de Ioan si Ioana-06.01.2003
Elise spune:
quote:
Daca i-as fi facut-o eu lui...Nu stiu daca m-ar fi bagat in seama.Cred ca nici nu m-ar fi crezut.Fiind primul si singurul barbat din viata mea,el nu ma vede ca potential atractiva pentru altcineva.E trist ceea ce spun.
pai da, e foarte trist.
Dar macar pentru el te vede atractiva? Tu cum te vezi?
Elise & BBLisa
Alynutza spune:
Sunt absolut convinsa ca nu m-ar ierta. Si nici eu pe el. Pentru ca dincolo de aspectul sexual, as considera in primul rand ca mi-a inselat increderea pe care i-am acordat-o. Si daca nu mai poti avea incredere intr-un om, ce fel de relatie mai poti avea cu omul respectiv? (Si aici gandim la fel.)
Asa la modul general, nu stiu daca femeile sau barbatii iarta mai usor. Am cunoscut cazuri in care el a fost cel care a iertat, a facut tot posibilul sa-si continue casnicia si cazuri in care ea n-a vrut sa ierte.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
kokiy spune:
Desi sunt despartita de primul sot de aproape 8 ani,el tot m-ar ierta .Culmea este ca ma accepta si cu cei doi copii din a doua casatorie.Cand am vrut sa divortez a spus sa mai asteptam o perioada fara divort poate am o toana de moment(imi miroase a primavara si a alta ....ciuca) .Din pacate toana n-a fost de moment,iar acum pentru el e prea tarziu.De multe ori il compatimesc si chiar as vrea sa-si gaseasca pe cineva cu care sa aiba o relatie de durata.Am ramas prieteni.
Eu sincer sunt mai orgolioasa si tin raca,dar daca m-ar insela sotul nu stiu cum as reactiona.In afara faptului ca o sa devin o scorpie s-ar putea sa ma indepartez sentimental,iar toanele si mofturile mele sunt un chin chiar si acum .Desi eu sunt o si-mi place sa flirtez foarte mult(imi place sa-i vad ,iar eu sa le dau flit in cele din urma) nu m-am gandit niciodata sa-mi insel sotul.
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)