Barbatii ar ierta..?
Raspunsuri - Pagina 2
maraki spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Cunosc un cuplu (cu copil) in care el a inselat-o pe ea inca dinainte de casatorie.
Ea a aflat de curand si s-a exprimat fata de mine cum ca "eu asa vreau sa vad iubirea dincolo de cuvinte"
El a comentat fata de mine "deci problema e settled. Ea si cu mine vom continua ceea ce am inceput. Pana la sfarsit. Nenegociabil."
Si uite cum toata lumea e multumita
Concluzia: ea se minte frumos, iar el stie acum ca are mana libera sa faca si pe viitor ce vrea.
Majoritatea femeilor se mint si raman in compromis din toate motivele posibile (constientul gaseste zeci de asemenea motive, care mai de care mai "solide"), barbatii care inseala o fac deoarece simt instinctiv slabiciunile femeilor si au siguranta ca le merge si tot asa...
Eu nu as ierta, sotul meu nu ar ierta. Si am pleca. Definitiv. Dar se pare ca noi suntem din categoria dinozaurilor. La moda e acum "toleranta"Felicia 25+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Pai tocmai aici la Germanica te mira? Nemtii sant foarte liberi si deschisi la diferite experiente in cuplu. Pt. ce sant Swinger-club? Acolo se duc cuplurile casatorite...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
larissa_79 spune:
Pentru mine iubire inseamna: sinceritate, respect, armonie, fidelitate. Daca oricare din astea patru se duce naibii se duce naibii si iubirea nu stiu daca ea ar fi sau nu in sufletul lui....doar ca eu nu as mai percepe-o, nu as mai simti-o. Eu asa gandesc....ma iubesti degeaba daca eu nu simt asta!
Se discuta prea mult despre fidelitate. De ce ar fi mai importanta decat armonia de exemplu? Eu asa o vad perceputa de multe cupluri "imi e fidel" = "ma iubeste". Am intalnit femei care asa gandesc. Ce daca nu e atent cu mine si imi vorbeste fara pic de respect si dragoste, ce daca mai minte, ce daca suntem reci unul cu altul...e fidel..ma iubeste dom'le. Trist.
Si sigur ca din punctul meu de vedere nici invers nu se poate. Ai stricat fidelitatea s-a dus iubirea, ai stricat armonia s-a dus iubirea. De iubire trebuie sa ai grija, e asa de minunata....eu nu stiu cum unii pot renunta la ea. Iubirea adevarata nu poate fi tradata. Aveti grija de ea daca o aveti si pretuiti-o!
Sigur ca, exista probleme, suisuri si coborasuri in fiecare casnicie! Important e sa nu cobori mai mult decat poti apoi urca!
Ca sa fiu si on-topic...nu stiu daca barbatii ar ierta sau nu!Conteaza...? Ne luam la intrecere? Mai bine ne intrebam cum sa facem sa nu ajungem acolo!
Sotul meu gandeste la fel ca si mine...cu diferenta ca e o idee ( sau mai multe ) mai matur si nu e extremist. Indraznesc sa cred ca poate m-ar ierta dar stiu sigur ca nimic nu ar mai fi la fel. Nu vedeti ca dupa fiecare cearta mai mica sau mai mare in cuplu se duce cate ceva, se pierde...cum ra ramana intregi doi oameni care se iubesc, dupa infidelitate?
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
bebe_io spune:
Titlul topicului mi se pare prea generalist.
Unii barbati ar ierta, altii nu. Plus ca unii ar ierta din pur interes. Oricum pentru unii din ei nevestele sunt alea care calca au grija de copii si fac de mancare. Cata vreme se achita de indatoririle astea, ce conteaza ca strecoara o partida de sex cu altul, nu? Cu conditia sa nu se afle. Adica chiar sa se faca si public de rusine nu prea se accepta.
Aaaaaa, si sa nu uit: daca va inselati jumatatea o sa putreziti in iad!!! Muhahahahahaaaaaaaaa!!!
eurobianca spune:
nu stiu ce sa spun. poate ca daca m-ar insela as incerca sa aflu de ce s-a intamplat asta. poate ca eu am gresit undeva dar daca nu........ chiar nu stiu. oricum arice ar fi n-ar avea scuze.
Totusi, sa va povestesc de o greseala mare de a mea si carer m-a pus pe ganduri. eu nu mi-am inselat sotul dar, am facut prostia sa vorbesc pe ascuns cu un fost prieten, cu care mi-am si inceput viata sexuala. dar ca amici. aici am gresit ca.PE ASCUNS dar asta s-a intamplat pt ca stiam ca daca afla sotul e gelos si binenteles ca a aflat. si ce credeti??????? a ascuns chestia ca stia mai bine de 1/2 an si a asteptat momentul unei certi pe care binenteles ca eu am inceput-o. astfel mi-a inchis gura si m-a facut sa ma simt cu musca pe caciula. putea interpreta ca asa cum i-am ascuns faptul ca am continuat sa vb cu fostul asa puteam sa continui altceva. dar s-a purtat mai mult decat bine si realizez ce prostie era sa fac. de atunci incerc sa nu-i mai ascund nimic.
mami de robert si cristina
MissParker spune:
maraki, am uitat sa precizez: cuplul e de romani care traiesc in Romania.
La nemti cunosc si multe cupluri de kko, dar si vreo doua solide, unde simt ca exista iubire adevarata. Nu pot generaliza.
Imi aduc aminte insa ca in 2006, in Portugalia, m-a scarbit sa vad doua cupluri de nemti, prieteni intre ei, veniti impreuna in concediu, care stateau la piscina pe sezlonguri si femeile erau amandoua "oben ohne" (fara sutien). Si mie si sotului meu ni s-a parut de prost gust, ne-am imaginat cum ar fi fost sa mergem si noi in concediu cu un cuplu de prieteni si eu sa stau fara sutien de fata cu sotul prietenei mele.
Felicia 25+ mami under construction pentru - David
Guestus spune:
quote:
La nemti cunosc si multe cupluri de kko, dar si vreo doua solide, unde simt ca exista iubire adevarata. Nu pot generaliza.
Imi aduc aminte insa ca in 2006, in Portugalia, m-a scarbit sa vad doua cupluri de nemti, prieteni intre ei, veniti impreuna in concediu, care stateau la piscina pe sezlonguri si femeile erau amandoua "oben ohne" (fara sutien). Si mie si sotului meu ni s-a parut de prost gust, ne-am imaginat cum ar fi fost sa mergem si noi in concediu cu un cuplu de prieteni si eu sa stau fara sutien de fata cu sotul prietenei mele.
da...de prost gust....da 100% sint convins ca arunca sotu" tau un ochi la sezlonguri
larissa_79 spune:
quote:
Imi aduc aminte insa ca in 2006, in Portugalia, m-a scarbit sa vad doua cupluri de nemti, prieteni intre ei, veniti impreuna in concediu, care stateau la piscina pe sezlonguri si femeile erau amandoua "oben ohne" (fara sutien). Si mie si sotului meu ni s-a parut de prost gust, ne-am imaginat cum ar fi fost sa mergem si noi in concediu cu un cuplu de prieteni si eu sa stau fara sutien de fata cu sotul prietenei mele.Felicia 25+ mami under construction pentru - David
hehe da' sa vezi in Ro ce de astfel de perechi prietene si tot asa fetele cu nurii la vedere......joaca carti, mananca seminte, beau cola, discuta politica...tot asa pe plaja...sau cine stie nu numai! unii banuiesc ca sunt si colegi de birou! de ce nu?
mariaanna spune:
Acu' imi pun si eu o intrebare:Ar ierta daca ar avea dovada infidelitatii sau doar daca exista suspiciunea?!?
Mai greu e de demonstrat ca stii...
Mariaanna
larissa_79 spune:
quote:
Originally posted by Elise
totusi... de la topless pe plaja la infidelitate e cale cam lunga.
Elise & BBLisa
eu una n-am legat-o de infidelitate....a fost o observatie off-topic!
da' cred ca un tema building la mare poate fi uneori chiar foarte constructiv!
nu'sh de ce ne-o fi dus seful asta al nostru acu' doi ani la brasov, si era frig rau si noi ne cataram si saream prapastii! nu era mai frumos la mare?..o samanta, chiloti in jur..o manea, spirit de echipa!