Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Uuf Boti ce de cacao chestie cu asigurarile astea. Invatatoarea mea din ro, care are in jur de 75 de ani, are si ea hepatita C. Acum ea locuieste in fr si face (a facut) trat cu interferon. La ea insa a fost mai complicat ca avea si probleme cu inima. Oricum, eu promit ca ma interesez.

Vicky 25+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Boti, pai pune mama lista cu naturistele sa stim si noi...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (AMR 20 sapt)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Uite Boti, pentru tine. Cam mare articolul, dar pe al mijloc vorbesc de ceaiuri

http://www.dietitians.ca/resources/HepC_Guidelines_French_March2003.pdf

Vicky 25+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am si eu o intrebare ............
eu azi am baut un pahar de pepsi si am papat ciocolata..........
mie nu im plac dulciurile de fel...........
si acum bebelina danseaza de mama focului............
eu sunt de vina,nu??????????
ca ma apuca si pe mine mustrarea de constiinta abia dupa......
de cand sunt nu am baut deloc sucuri, decat cele facute proaspat de mine....................
asa ca sper sa nu o afecteze pe piticuta.............
deci intrebarea mea era urmatoarea:
pateste ceva de la pepsi al meu????????

ROXANA+18 de Bianca Daniela

Mergi la inceput

Roxana, stai linistita. Ca si tie bebelinei ii plac dulciurile (pana si laptele de mama e dulce), de unde dansul din burtica. Da eu cred ca tu culpabilizezi mai tare pentru pepsi :)))). Si eu mai beau cand am pofta, nu cred ca e chiar asa de rau (e mai slab ca o cafea) si E-uri si chimicale sunt peste tot; asa ca ....

Vicky 25+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Baby, nu stiu daca pateste ceva de la pepsi, la sarcina anterioara pofteam de multe ori pepsi darstiu ca ciocolata, dulciurile in general, fac bebeul sa fie mai activ

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by baby_r7

am si eu o intrebare ............
eu azi am baut un pahar de pepsi si am papat ciocolata..........
mie nu im plac dulciurile de fel...........
si acum bebelina danseaza de mama focului............
eu sunt de vina,nu??????????
ca ma apuca si pe mine mustrarea de constiinta abia dupa......
de cand sunt nu am baut deloc sucuri, decat cele facute proaspat de mine....................
asa ca sper sa nu o afecteze pe piticuta.............
deci intrebarea mea era urmatoarea:
pateste ceva de la pepsi al meu????????

Stai linistita,nu pateste nimic bebelina.Eu am baut toata sarcina cate o cafeluta dimineata si cateodata si cate un pahar de cola.Cand mergeam la eco,mai papam putina ciocolata sa nu doarma si sa se vada la eco.Doar va fi putin agitata.Aaaa,si toata lumea imi zicea sa nu mai beau,ca va fi agitata si nu va dormi noaptea....da de unde,asa doarme de bine...chiar si ziua.
Nu-ti face probleme,doar ti-a fost pofta banuiesc,nu???

Pupici la fete!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

marimar ai dreptate.
eu pt. pepsi imi faceam griji...............
oricum nu beau des.............
si cu ciocolata chiar e amuzant.....pt. ca mie nu imi plac dulciurile deloc.......... deci se pare ca domnisoara e de vina............
Ramonella imi era dor de voi............
ce mai face Bea?
e frumoasa pe zi ce trece............
ma bucur ca este asa cumintica...........
si eu sper sa fie Biencuta la fel.................
pe amandoua!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

baby, eu in primele luni n-am putut sa beau decat pepsi...si acum scap la pepsi, mai o ciocolata alba...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (AMR 20 sapt)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Revin si eu dupa o tura de nani cu printesa.
Mai eu propun cantecul ala cu lenea sa il facem imn. Ca la mine asa se potriveste cetodata de numa.
Baby stai calma ca nu pateste bebe nimic cum zicea si Ramonella si eu am baut sarcina trecuta o multimea de cola, ai voie pana la 8 pahare pe zi, zic astia aici si fata mea doarme de numa si nu e asa agitata cum zic ei.
Bebeii sunt agitati de la cantitati mari de zahar de ex eu cand am fost la ultimul scan cand eram cu Ari sarcina trecuta ma intreaba la un moment dat nenea ala de la eco, el e seful sectiei, da ai baut ribena, ribena fiind un suc de fructe de aici da are mult zahar ca orice suc, da eu de colo de unde stiti da el zice pai nu vezi ca nu sta bebe locului o secunda?
Si eu mai bag cola, mai bag dulciuri ca altfel nu se poate. Mai nou popcorn ca m-a starnit Turtu si am luat din ala pt microunde.
Narcisa si mie la Paris mi-a placut tare mult disenyland-ul bine pe langa landmarks ce se viziteaza de obicei.
Si aici sunt niste parcuri faine de distractii noi am fost data trecuta adik sarcina trecuta cand eram cu Ari la un parc Alton Towers e f fain si cum nu aveam voie pe din astea de iti dadeau palpitatii ca eram cu burtica eu m-am dat in cescutze si in veveritze. Am poze de acolo am sa le caut daca vreti sa le vedeti sa va arat. Oricum e f fain.
Vicky sa stapaniti sanatosi prima forfecutza. Si eu i-am luat la fata si la inceput imi era si frica sa ii tai unghiile si nu am reusit niciodata sa i le tai cu forfecutza aia de bebelusi tot cu cea care imi tai mie inghiile sterlizata de fiecare data i le-am taiat. Oricum manusele ii trebuie la inceput ca dau aiurea tare din manutze si isi baga degetele in ochi in gura peste tot si chiar cu unghiile taiate tot se zgarie.
Boti pai pune mama poze cat mai repede ca m-ai facut tare curioasa si noi am luat de aici din tkmaxx e un magazin cu multe reduceri un arici din asta de ceramica, lut ce-o mai fi el si cu tepii aia facuti dintr-un material sade simpatic pe geamul din bucatarie. Eu am o boala cu aricii. Faina ideea cu carligele pt desene si aici fac asa la gradi. Anyway poze pleaseee.
Eu cu magazinele astea de interioare si gradina si etc is bolnava daca intru acolo tre sa cumpar ceva nu se poate altfel si pt gradina avem patru statuete una pt pond un daffy duck care se pandeste de printre niste trestie un bugs bunny si doua zanisoare de la disney, bine dupa capul meu le luam toate care erau pe raft.
Mai vroiam sa zic ceva bineinteles da am uitat. Un cantec cu persoane f uituce nu este??? Ca eu intru si la categoria asta.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput