Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 3
baby_r7 spune:
Sun , cred ca melodia a fost compusa pt. perioada de .....................
cand hotarati locul de intalnire sa imi da-ti si mie de stire.............
ROXANA+18 de Bianca Daniela
boticelina spune:
fetele, neaparat recuperez aparatul, ca sunt prea faine.
Sun, ne luam de mina, si io tot un fagaras am balotat azi. Inteleg lenea profunda ce ne uneste
Tecky Primii Pasi e firma romaneasca care isi pune logo-ul si distribuie produse de bebei chinezesti. Unele mai bune, unele mai putin bune. Depinde de buget dar cel mai tare de copil. S-ar putea ca tu (sau eu ) sa luam biberoane Avent si bebe sa le prefere pe alea de 3 lei (ca atata costa) de la Primii pasi. Carucioarele sunt cam 220-350 de leuti dar risti sa te lase-n drum... so, unele produse merita (eu am sterilizator de la Primii Pasi, f frumusel, la asta chiar ca n-are ce sa se strice, depinde ce te intereseaza, calitate, utilitate, firma sau pret.
Monica 22+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
AnnaBaby spune:
Dragele mele, vad ca organizati intilnirea fix de ziua mea, pe 29. Eu oricum nu o sa pot veni (pe langa motivul mai sus mentionat) ca nu prea ma incumet la drumuri asa de lungi. Asa ca sa va distrati voi si pt cele care nu vor veni, si sa faceti multe poze ca sa vedem si noi cum a fost!
Anna 22+ cu Maria
AMR 18
vinebarza
bebe
poze
mcoca spune:
Boti, bafta la eco.
Tecky, ai grija cu curatenia prin casa. Mie mi-a zis moasa sa nu dau nici cu aspiratorul (care mie nu mi se pare nu stiu ce, si nici nu am o sarcina cu probleme, dar astia zic ca a face curat intra la actegoria "munci grele" .
Sun, eu am citit pe undeva (cred ca in Jurnalul) ca Fagarasul are nu stiu ce rahaturi in el, si nu e prea bun pentru gravidutze. Si cred ca melodia trebuie sa o imparti cu mine :)))))).
Vicky 25+ si Maya
Bebele casei
narcisa.s spune:
Turtu, distractie nebanuita la Barcaaaaa!!!
Sun-ule, pai astept sa vad poze cu ce ti-ai facut la cap ca nu prea pricep si cu imaginatia stau prost in dimineata asta.Si sa faci pozici multe la intalneala, fatza si profil si daca se poate si stenograma intalnirii pliiiizzzzzz...Galu e bine si jucareatza!!Si eu am auzit de la niste prietene din Bucuresti numai lucruri bune despre dr ta.Una dintre ele a nascut cu ea, acum doi ani
Ankalaura, mie imi plac discutiile.Nu ai dat cu bata, ti-ai expus punctul de vedere, doar de asta suntem aici, nu??Si maica-mea mi-a zis ca a gasit in Timi in patutz similar, la acelasi pret
Dara, sa ne aduci noutatile de la eco....SI ANDREEAAAAAAAAAAA, SE AUDE ACOLO, IN SPATEEEE???
Violeta29, mama oricum s-a decis sa cumpere patut bleumarin chiar daca o sa avem o micutza sirena...Si n-am avut nimic impotriva
AlinaMaria amigdalite inflamate??Pai cum si de la ce??Si cum adica, mie mi-a placut si ce ai scris cu alaptatul, cum se face, cum se procedeaza....Hmmmm...Si tu trebuie sa inveti olandeza ca sa iei cetatenia??
Marimar, fain la Disney (Paris sau SUA?)...Mie mi-a placut cel mai mult din tot Parisul (bine langa Galeriile Lafayette, Champs Elysee si gradinile de la Versailles).Vezi ca langa Paris mai e un parc de distractii, Asterix si Obelisc sau ceva de genul asta.Nu e la fel de fascinant ca Disney-ul dar e ok.Eu germana n-am reusit sa o invat in 10 ani.Ce mi-a ramas in cap sunt numai franturi din reclamele de le RTL si cateva vorbe din filmele de vineri dupa 12 noaptea de pe Pro7 la care ma uitam in adolescenta
Botiiiiii - pozici pozici pozici. Individulae plizzz, adica sa vad clar ce ai cumparat si cum arata Gargaritzele mai ales aia cu piticu...Si neaparat sa ne spui ce face Garga in burtica!!
Monysorescu stai fffffff bineeeeeee
Mada eu colectionez muzica din filme de desene animate...Deci nu suntem departe
Baby-R, oricum, mai intri din cand in cand sa ne tii la curent cu noutatile...Cand iti rezolvi acasa?
Bujoooo, pai unde ai scris ce-ai facut la curs ca eu nu am vazut???
Pup fetele...Eu Fagaras n-am de unde pe aici da improvizez eu ceva.
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (AMR 20 sapt)si Vil asteptand o
boticelina spune:
Vicky multumim. Vroiam sa te intreb ceva: laboratoarele Boiron la care lucrezi tu nu au niciun produs homeopat care s-o ajute pe mama in terapia de sustinere pentru hepatita ei C proaspat depistata? Poti sa-mi recomanzi ceva mai naturist pt ficatzelul ei amarat?
si Fagarasul e doar brinza broasbata cu smantana si sare , my favourite. Eu o iau pe cea de la Covalact, e 100% naturala, fara aditivi, lapte praf, agenti de ingrosare si alea, alea. E adevarat ca exista si facaturi, ca Jurnalul in rubrica aia a lor fix pe astea incearca sa le depisteze. Crezi ca la Danone Romania intra vreo picatura de lapte pe poarta fabricii? Ash, doar prafuri. Chiar in ultimele 2 zile cu asta m-am ocupat, am studiat un topic de pe culinar unde sunt recomandate doar produse 100% bio si am inceput sa scot din consum produsele aditivate cu nesimtire pe care le mai luam.
Monica 22+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
mcoca spune:
Boti, ma interesez. O colega imi va aduce o carte saptamana viitoare si o sa extrag de acolo toate produsele pentru viitoare mamici si bebei. Eu lucrez in dep financiar, asa ca in afara de produsele ultracunoscute, nu cunosc mare lucru :(.
Mama ta a inceput tratamentul cu interferon? Stiu ca da rezultate foarte bune.
Vicky 25+ si Maya
Bebele casei
baby_r7 spune:
narcisa noi dupa ce nasc ne mutam la mami al meu.................au vila cu etaj.
acolo amenajam camera..............
ca la bloc nu vom ava loc............
cred ca luna viitoare ne apucam de mobila..................
si sper eu ca in mai e gata toata camera
o sa pun poze dupa......
noi ne facem patutul pe comanda................odata cu mobila din camera..........
abia astept........
voi cum mai sunteti?
boticelina spune:
Vicky nu l-a inceput, ne e cam teama de interferonul asta, am zis sa ne mai interesam, plus ca ar costa cam 1000 de euro pe luna tratamentul si nu poate face gratuit sau compensat fiindca e pensionara si la cei trecuti de 60 de ani plus pensionari nu se mai suporta de catre asigurari, iar tratamentul dureaza minim 18 luni.
Pt ei se recomanda doar tratament de sustinere si regim de viata echilibrat, si, in cazul mamei mele la care viremia e destul de mica, poate face mai mult rau decat bine.
baby_r7 spune:
Ana sigur facem poze..........................
si stai linistita ca asta va fi prima intalnire............
vor mai fi si altele si poate vei ajunge si tu.............