Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Buna dragele mele!

sunt in continuare la pat cu dureri mari in zona pelvina din cauza articulatiilor care se intind si cu acelasi col scurtat. Maine vom merge la dr si vom afla care mai e starea colului.
Dar sunt binisor, sper sa treaca perioada asta si sa putem pleca in vacanta. Sunt optimista dupa cum vedeti
stau in pat, citesc foarte mult si ma uit la filme.

boti: sunt alaturi de tine
anaxena: eu stiu ca durerile ca la ciclu sunt contractii, bine ca mergi azi la dr, ai grija de tine

pupici tuturor

bubuleana
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor va pup!

SUN iti multumesc pentru PM(imi place mult tunsoarea)
am vazut si eu pozele si vreau sa va spun ca sunteti toate niste frumoase, si aveti niste copii perfecti!felicitari!

mai am putin si ajung si eu la jum sarcinii

17s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

ah si am uitat sa va spun, in weekend am fost la un botez si cred ca BB s-a gandit ca muzica e misto si a inceput si el sa danseze (ca deh seamana cu mami!)
asa ca cred, sper ca am inceput si eu sa-l simt

17s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Anaxena bafta la medic bine ca te duci sa vezi cum sta treaba,sa speram ca totul e bine.
Lcazangiu bafta sa iti rezolvi treburile azi cu atata alergatura ai grija.
Bubuleana multa sanatate.
Pupici Cristina 26
Eu acum am venit ca am iesit sa imi iau un pateu cu branza ca imi era si foame si pofta si acum sunt iar la birou dar nu am nici un chef.
Azi trebuie sa imi sun medicul sa imi fac si o programare,am obtinut-o in timp ce scriam sambata la 10,abia astept sa ma lamuresc ce este cu nodulul hopodens de 3cm in care nu e inserata placenta.

23+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Va astept cu drag la capitolul numarul 45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Dma 2007 ai vazut cum trece timpul si mai ai un pic si ajungi la jumatatea sarcinii,felicitari .

23+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Fetelor va multumesc ca m-ati primit printre voi si le multumesc tuturor care mi-au urat bun venit . Dar parca suna prea protocolar , mai bine simplu va pup pe burtici!
Sun observ ca esti cea mai populara de aici, ma bucur ! Vreau sa pun si eu o fatuca din edit smile si nu-mi iese deloc ...mai mare rasul naibii...lasa ca o sa o intreb pe fetita mea ca eu sunt mai mult cu partea economica decat cu PC.
Dana , te pup ! Fetita mea isi dorea foarte mult un fratior deja se gandise ce nume sa-i puna : David, probabil e unul din colegii pe care il place, mai stii...dar uite ca nu i-au iesit ei cartile! A inceput sa devina foarte grijulie nu ma lasa sa dau cu aspiratorul sau sa ma aplec , pentru ca eu de la 4 sapt pana la 12 sapt a trebuit sa stau mai mult in pat fiindca pierdusem corpul galben si exista riscul unui avort spontan, asa cum am patit cu celelalte sarcini, dar Dzeu m-a ajutat. Acum si ea si taicasu vorbesc in dreptul burticii cu bb si ne gandim ce nume sa-i punem. Este o minune pt noi ! Cand nu o simt ca misca cateva ore deja tremur de teama , stiu ca nu exista riscul unui avort spontan dar inca sunt speriata, nu vreau sa fiu panicoasa, sunt o luptatoare...dar asta-i realitatea!SAincer, nici eu nu asteptam de la fetita mea sa devina asa grijulie pt ca este mai baietoaica...
Tecky, Didi si Biribu, multumesc mai m-ati linistit in legatura cu azitrox si augmentin, eu am incredere in dra mea dar totul pana la bb...
Biribu chiar am intrebat de tine , am observat ca esti in USA , si sora mea e acolo, chiar a nascut acolo si are un baietel de 1 an si 2 luni.

tiberica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

mcoca, boticelina, sursula si cristina multam de primire.

Fetelor, voua va misca bb tot timpul ca amea ieri nu a fost chiar activa si observ ca nici azi, sau pentru ca nu am stat eu linistita nu s-a simtit!?

tiberica

Mergi la inceput